-----------------REC DAGENS VINNER? ----------------Først av alt vil jeg gratulere alle som har fulgt rådene om å gå short i REC som løste inn i går, onsdag.. Håper at dere også fikk spredd anbefalingen til mange kjente også. Det var kanskje ikke alle som fikk med seg den største nedgangen helt mot børsslutt. Men håper dere fikk innløst på rundt 20%. Omsetningen var iallefall høy i så det ble lett å dekke inn shorten..Mange lurer sikkert på hvorfor selskapet synker så mye på en dag.

Les følgende, nedenstående, og kos dere også med alle innleggene fra dem som ikke skjønner hvilken alvorlig situasjon REC er i.

//finansavisen.no/nyheter/industri/2019/10/02/7363589/meglerhus-frykter-for-kroken-pa-dora-for-rec-massakrer


I sin helt nye analyse skriver meglerhuset SPB1 at de nedgraderer REC til kr 1,0

De begrunner det med følgende;

At Polysilisium markedet er lavt.

Silan gassmarkedet er satt for en stor forsynings økning, og vi anslår at REC vil trenge ekstern finansiering innen et år, nesten uansett hvordan markedet utvikler seg. Selskapet har en kontant posisjon på USD38m, og vil på våre anslag ha en kontantstrøm av USD18m i løpet av de neste 12 månedene, kommer nær minimum likviditet pakt USD15m.

I tillegg kan tre usikre hendelser føre til en snarlig finansiering behov eller i verste fall konkurs, inkludert en skatt krav på USD30-USD250m, en skadesløsholdelse lån av USD23m og en negativ arbeidskapital posisjon USD24m.

Den eneste positive utfallet for REC er en kombinasjon av en bratt økning i polysilisium priser og at Kina fjerner 57% import skatt, som vi finner svært usannsynlig. Selv om det skjer, trenger REC sannsynligvis ekstern finansiering for å starte kapasiteten ved Moses Lake.

.

Vi er som alle skjønner ,nå på starten av et bredt børsfall . Nedgangen vil bli generell, men vil ramme særlig REC hardt fordi dette er et selskap i dyp krise, grunnet handelskrigen mellom Kina og USA

https://finansavisen.no/nyheter/politikk/2019/09/28/7031739/reuters-usa-vurderer-a-fjerne-kinesiske-selskaper-fra-sitt-borsmarked

Børsens farligste krakk-aksje er utvilsomt REC, som er få ører fra all time low og risikerer et bratt stup fremover når flere ryker på stop-loss. Der bak ligger også det årlige oktober-krakket og Brexit-spøkelset. Som trolig vil ta knekken på selskapet når det fra før av ligger nede med brukket rygg, uten fremtidsutsikter.

Kan vi ikke heller kalle kriseselskapet REC for hold-deg-unna-selskapet på grunnlag av følgende. Eller tidenes short-selskap?

Ned 99,5% siste 12 år
Ned 71% siste 3 år
Ned 50 % siste år
Ned 43% siste 3 mnd

REC Kan vel trygt kalles "monkey business"

Det brenner under føttene til både ledelse og aksjonærer i det kriserammede selskapet REC. Trump hamrer løs på Kina med enda større kraft, Og med det er handelskrigen over i en enda mere alvorlig fase. REC sine muligheter er med det som en enda fjernere drøm.

https://www.dn.no/marked/rec-silicon/usa/kina/rec-stenger-moses-lake-fabrikken/2-1-638091


Overraskelser skjer for dem som ikke følger med. Thomas Cooc er bare et eksempel på hvordan det brått kan gå dersom et selskap ikke klarer å tilpasse seg realitetene. og naive aksjonærer ikke følger med. Dette gir unike muligheter.

Når det krakker, kan et godt tips være å sitte iskaldt til det verste er over

Når det gjelder overprisede, aksjer som er teknisk svake, med begrenset produksjon og som taper penger, er situasjonen dog en annen.

Da gjelder det å komme seg raskt ut og kjøpe igjen på bunn. Slik at man minimere sitt tap og kanskje også tjener penger på krakket.

Den gode nyheten er viktigst.. Det finnes fantastiske muligheter til å tjene penger ved å gå short i disse dager.

REC er nemlig en slik aksje.

Den er rammet av handelskrigen slik at den dyre fabrikken i Moses Lake ikke får solgt sine varer.

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/08/Handelskrig-og-REC-smell-for-Ulltveit-Moe-tapte-572-mill?r=refresh


Den er teknisk svak, Eksperter på teknisk analyse setter kursmål med 25%nedgang. og det før krakket. Trolig vil vi se en halvering av kursen. Aksjen befinner seg på "Hold-deg-unna-listen. Der de seks farligste aksjene på Oslo børs befinner seg.
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/08/Advarer-mot-syv-aksjer

Selskapet taper penger
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/07/Rec-Silicon-taper-penger

Aksjen ble omsatt på høye volum på kurser på 5,65 og 6,10. Ca 6x normal omsetning. Her går nok mange på stop-loss og et nytt kursras forventes, når aksjen kommer til å stupe ytterligere i morgen. Da kan det virkelig bli stygt utover dagen.

Når man er short i REC nå, blir børsklimaet som været. Aften rød, gir morgen sød. En riktig så negativ nyheter er snart på vei, så kom ut før alle andre.

. HER ER DET BARE Å TA TAP,, FÅ SKATTEFORDELEN DETTE GIR OG KOMME SEG UT FORTEST MULIG.

AKSJEN BEFINNER SEG PÅ RANDEN OG KAN NÅR SOM HELST TA ET SVALESTUP MOT HALVERING PÅ KORT TID.

Så ring hele slekta, til og med svigermor..
Ber dere alle ta i bruk samtlige av de sosiale medier dere måtte være på. Maile, ringe på døra til naboen, be dama i kassa på Kiwi, konduktøren på toget, ja ring en venn-(inne) du ikke har hatt kontakt med lenge, tidligere kompiser osv osv å be dem gå short i REC før 3Q-rapporten blir sluppet. 30.10.

Dette er penger på gata.før konkurs.

-Nedstengt produksjonsfabrikk i Moses Lake
-Handelskrig
-Mulig kriseemisjon
-Et enormt skattekrav..
-En Charter-Svein,-leder som styrer som en tafatt keiser i en bananrepublikk og fremstår som "Apenes konge" for aksjonærene.

Er noen av årsakene til at REC går konk.


Så fort dere. Selg unna om dere fortsatt er long. Innta uansett short posisjoner, mens aksjen fortsatt befinner seg på 3-tallet.

Dette blir lønnsomt.og kanskje deres livs største mulighet og fortjeneste.
.


Redigert 03.10.2019 kl 09:34 Du må logge inn for å svare
tran5
28.09.2019 kl 16:31 558

Innlegget er slettet av administrator
Garanja
28.09.2019 kl 16:37 1395

Liker den nye taktikken til forumets sjefsanalytiker. Da han bommet på analysene sine tidligere hold han seg borte fra forumet et par dager sånn at vi ikke skulle legge merke til de. Nå har han derimot blitt så lur at han bare endrer på orginalinnlegget. Vipps så er analysebommen forsvunnet i løse luften. Fantastisk lurt spør du meg. Nå må han bare passe på å ikke bli så lur at det bikker over. 😁

Et lite tips fra meg: Det finnes enkle programmer som automatisk oppdaterer foruminnlegg. Da kan du bare sette opp programmet til å endre "mandag" til "tirsdag" osv. Det vil spare deg for mye arbeid. Du har jo en del innlegg som må oppdateres jevnlig med den nye taktikken.
Redigert 28.09.2019 kl 16:42 Du må logge inn for å svare
tran5
28.09.2019 kl 18:54 495

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator
Garanja
28.09.2019 kl 19:41 456

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator
Noni
28.09.2019 kl 20:58 394

Innlegget er slettet av administrator
Garanja
28.09.2019 kl 21:54 1222

Skal si administratorene på dette forumet gjør jobben sin.

Innlegget er slettet av administrator
tran5
28.09.2019 kl 23:58 289

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator
Garanja
29.09.2019 kl 06:58 222

Innlegget er slettet av administrator
Noni
29.09.2019 kl 07:58 202

Innlegget er slettet av administrator

Ja det var godt å høre "Noni" Det er så mye frustrasjon, trolling og desperasjon etter fredagens nyheter om eskalering av handelskrigen. At man aldri vet hvor seriøse folk er her.

Til og med børsens bjellesau, Garanja, lot seg vippe av pinnen og ble offer for administratorens sensur, da vedkommende kom med et helt hinsides innlegg for å forlede de ulykkelige REC-aksjonærene som enda ikke har klart å komme seg ut av denne skuta som snart blir tatt av dragsuget. Virker som om det er det samme som skjer på sjøen med REC, at rottene er de siste som forlater skuta.når den er på vei mot å synke

For det er alvorlig den situasjonen REC nå er inne i. Håper at alle de du kommer i kontakt med kommer seg inn på short-på 3 og 4 tallet

.Så ring ikke bare en vennine
Si også i fra til støttekontakten din, NAV-kantakten din, dama på inkassokontoret, fysioterapeuten din, psykiateren din, besøksvennen din dama på bensinstasjonen som serverer deg baconpølse, hjemmehjelpen din, gutta på Hjelpemiddelsentralen, logopeden din. osv osv å be dem gå short i REC og spre budskapet på gater og torg.
Noni
29.09.2019 kl 09:23 1008

OK Løvehjerte, skjønner at dette varslet har en dobbelt bunn. Da er det ikke mere
å si. Farvel.
Garanja
29.09.2019 kl 09:26 145

Innlegget er slettet av administrator

Ny uke, nye muligheter. Mange har høstferie , så nå er det erfaringsmessig noe lavere omsetning hvilket lover godt for ATL
Ser ut til at noen har fått en "oppstrammer" i løpet av helgen da admin har slettetr innlegg på denne tråden - ser ut til at de følger med hva som skrives. Andre ser ut til å ha fått ømme tær og ytrer seg deretter. ettersom de vokter seg for å komme med sjikanering og løgnaktig haussing. De vat nok inderlig godt at de befinner seg i løvens hule, nå, når selskapet er nær konkurs.

Hyggelig å registrere at det i hvert fall er noen som synes det kan være verdt å ta en titt på det man kommer med. De som mener det er bare tullball kan jo bare skrolle videre.

Det er jo mye som kan tyde på at mange REC-aksjonærer er i en situasjon der de har høstferie året rundt, og så lenge de lever. Men uansett håper jeg dere nyter denne tiden, da naturen tenner sin ild, og ikke lar det gå inn på dere at REC stuper.
Redigert 29.09.2019 kl 11:25 Du må logge inn for å svare
Garanja
29.09.2019 kl 11:25 945

Noe må skrives for å holde seg relevant.
tran5
29.09.2019 kl 11:32 64

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator
tran5
29.09.2019 kl 11:45 59

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator

Innlegget er slettet av administrator
Garanja
29.09.2019 kl 12:24 894

Der surna administrator. Hehe.
tran5
29.09.2019 kl 12:47 880

ja der gikk ha lei av alt maset til Simba Spot On
Garanja
29.09.2019 kl 12:51 876

Trodde løven og admin var basser, men ser ut til at også han ble lei til slutt.

Ildsjelene i Ryktesmedens tankesmie, har info om at det er JUM og TT, som har fått Admin, til å slette alle de gode innleggene over.. De to nevnte skal være observert på Sjøflyhavna Kro, ved Fornebu, rett ved ørneredet til REC,. og hørt at de ikke er fornøyd med omtalen REC og deres kursutvikling, samt aksjonærer blir omtalt på..

Er det flere her inne som kan bekrefte dette, før avsløringene blir slettet?
Garanja
29.09.2019 kl 16:40 781

Bunnslammet i gryta virker å være svidd. Neppe brukende til annet enn grisefor. Men noe må skrives for å holde seg relevant.
Redigert 29.09.2019 kl 16:41 Du må logge inn for å svare

Ja, trist at det skulle bli slik med REC. Når tror du børsmeldingen kommer? Litt synd for dem som ikke følger med på forumet her, som blir sittende til bomben smeller...
Garanja
29.09.2019 kl 17:04 771

Det er ikke sikkert du har fått det med deg men jeg er ferdig med å forsøke å diskutere REC med deg Løven. Diskusjon er noe du ikke evner. Det virker som resten av forumet er også er ferdige med å diskutere mer med deg. Angåengde det du spør om kan du jo høre med han som tipset deg om denne "nyheten" som skulle sende REC rett i skifteretten for noen uker siden. Kanskje han også treffer bedre på 50/50-bettene sine denne uken.

BTW så var bunnslammet en referanse til oppkoket ditt som har stått å putret noen måneder nå.
Redigert 29.09.2019 kl 17:40 Du må logge inn for å svare
Js67
29.09.2019 kl 17:42 752

Kan se at administrator har været aktiv i dag ... Han burde måske have slettet hele tråden..
tran5
29.09.2019 kl 17:58 735

Spot On Js67 alt dette tullball fra Simba

Som ventet tar du ikke en vennlig henstilling, men så lenge du dropper skjellsordene skal du få lov å bli. Hvis ikke stenges du ute fra mine tråder.

Den tekniske støtten på 5 Kr er brutt og REC har ingen støtte på nedsiden. Sagt på en annen måte, er det en opplagt konkurskandidat, der aksjonærene risikerer å tape alle sine penger.

Dette skjer ene og alene fordi selskapet har foretatt spinnville prioriteringer, der risikoen har vært all for høy og der man ikke har forutsatt det mest elementære. Nemlig at det må være noen som kjøper det som fabrikken produserer

For å illustrere galskapen kan det lettest sammenlignes med at man bygger et kjøpesenter på Antarktisk. Varene som butikkene selger er etterspurt. Kompetansen til personalet er topp og senteret har topp moderne lokaler. Problemet er at Antarktisk, er ubeboelig. Det er dekket av is og snø så det er ikke noen å selge til, før klimaet endrer seg.

Å satse penger på REC, er nettopp som å satse på et kjøpesenter i Antarktisk. Det finnes kanskje et marked en gang i fremtiden, men det ligger så langt frem i tid at senteret vil være konk før dette skjer. Det er jo ikke uventet milliardgjeld, fordi det ikke er kunder. Om de sier opp 100 ansatte hjelper dette selvsagt på økonomien, men det går bare en vei uansett. Selskapet må gå konk, og det er bare spørsmål om tid.

At noen vil satse på et slikt prosjekt er den rene og skjære galskap. Å snakke om at aksjen er billig, blir således tull. Aksjen som engang stod i mange 3010 er nå verdt 4,56 etter spleisen. Og det er ikke rart. Prosjektet er dømt til å mislykkes fordi selskapet umulig kan ta igjen underskuddet slik situasjonen er.

SÅ SELG UNNA NÅ OG GÅ SHORT SÅ KAN MAN HENTE INN DET MAN HAR TAPT. Håpet for REC er ute uansett.
Dubois
29.09.2019 kl 19:26 693

Rec er en konkurskandidat på grunn av TA^. Fantastisk.
Trier
29.09.2019 kl 22:17 617

Min gamle professor ville revet deg i stykker. Dette er så håpløst fordummende det kan bli. Men for all del, det føyer seg godt inn i rekken av moderne dypsindig u derholdning a la love island og farmen. Stå på Løvehjerte, dog noe slektskap med Astrid Lindgrens store romanfigurer er vel så langt unna som det er mulig å komme. Dummkopf!
Garanja
29.09.2019 kl 22:56 588

Gjentar man seg selv ofte nok som blir det kanskje sannhet til slutt? 🤔