IDEX milevis unna produksjon og salg


Fra q2 conf call

Q: whos gonna take the extra cost? (her refereres det til fingersensoren)
A: we are several steps away from that dialog.

Hva betyr det når IDEX er "several steps away" fra en dialog med kundene om hvem som skal ta kostnaden - om fingersensor implementeres hos en bank??
Redigert 23.09.2019 kl 07:36 Du må logge inn for å svare
Møyfrid
23.09.2019 kl 07:48 1072

Gammel diskusjon her det.

Menigheten avfeide det lett med at dette ville bankene ta...:-)

Poenget er at det ikke er en diskusjon enda... Og noen minutter etter sier de at de klarer break even i år. haha. De prøver jo ikke engang
Møyfrid
23.09.2019 kl 08:01 1035

Det viser igjen at menigheten ligger foran selskapet.

Selskapet burde bruke mer tid her enn på Twitter.

Idex IR som spammer her på HO for å lure sauene til slakterhuset? hehe

var det ikke snakk om at Idex skal kjøpe Thin gjennom en gigantemisjon? sauene blir sikkert på med dette forslaget mye verdi i Thin vettu :P

Pirato satt på arbeid?
Gi_Fan
23.09.2019 kl 08:26 980

Pytt det er da bare småpenger, kanskje "bare"$5 ekstra per kort.
Det tok bare 10år for bransjen til å omfavne chip & pin fordi det i starten la på ca $2 på kortprisen.

Verdensledere bryr seg ikke med bagateller.
Sente
23.09.2019 kl 08:55 911

"we are several steps away from that dialog" har faktisk to betydninger.
En er slik dere negative tolker den, at de er flere steg unna før denne prosessen kan begynne og Idex har ikke gjort noen avklaringen med sine kunder om det.
En annen måte å oversette dette utsagnet på er at de er flere steg ned verdi kjeden. Idex er en underleverandør til f.eks. Feitian. Men denne "dialog" skjer mellom banker og betalingsnetverkene. Hvorfor skulle Idex ha noe med dette å gjøre? Underleverandører snakker lite med sluttkunde, spesielt ikke om økonomi. Blir som om Foxconn skulle ha noe med hvordan Elkjøp selger iPhones til nordmenn, satt litt på spissen.

Og hvilken forklaring er mest sannsynlig her? Er ikke det rart å ha 105 ansatte som angivelig jobber hver dag for å få dette produktet til markedet, også har de ikke kartlagt hvem som tar kostnadene?

Man skal ha en godvilje av dimensjoner for å tolke dette til annet enn det er.. IDEX vet ikke fordi produktet er så langt unna komersialisering.
Sente
23.09.2019 kl 09:22 858

Kan ikke du lime inn hele svaret? Mener det ble også sagt dette kunne variere fra region til region?

Du får høre klippet selv og vurdere kredibiliteten til taler. Jeg forstod dette som at de ikke ønsker å svare, og går heller rundt grøten.

Likevel er første poenget de gjør, at de er langt unna en slik dialog..

Ikke si at jeg ikke advarte dere når det smeller... Klokka tikker og nå er det 3,5 måneder til kassa er tom
Et ordtak som sier: Cut your losers, let your winners run.
Redigert 23.09.2019 kl 09:41 Du må logge inn for å svare

Ville ikke overraske meg om cashburn økte enda mer nå før de er tom. Togrøvere har det med å få med seg det meste av verdier..

Forøvrig interessant at Robert Keith fremdeles er med i valgkomiteen til IDEX. Det er vel samme kar som kjørte rettet emisjon mot seg selv når han tilbakeholdt informasjon om stor avtale, for å så slippe nyheten når aksjene var på konto.

Fra GF i år:
10. Valg av medlemmer til valgkomiteen
Valgkomiteens leder Harald Voigt og medlemmene Robert N. Keith og Rune Sundvall er på valg.
Redigert 23.09.2019 kl 09:37 Du må logge inn for å svare
ArtDude
23.09.2019 kl 11:03 760

Timeglasset tømmes, og det er tid og penger som renner ut. Spørsmålet er om vi er i mål når det er tomt.

Da er jeg ute på SL. Var en gamble fra min side. Trådene her grenser til psykotisk. Noen er inne å forsvarer sine shorter natt, dag og helg til og med. Løgn og bedrag burde være unødvendig da casen i seg inneholder mer enn nok risiko.

Det er ingen andre enn deg "back in black" som har bidratt med konspiratoriske ønsker om melding om både salg og sertifiseringer. Vdr sertifisering punkterte jeg løgnen du har spredd siste måned i forrige tråd.

Jeg har dokumentert både opprinnelse og tolkning til alt av informasjon jeg har bragt til HO. Leit å høre at posisjonen ikke gikk riktig vei, men slik er gamet.
Redigert 23.09.2019 kl 11:45 Du må logge inn for å svare

Jeg har ikke løyet. Verre med andre som hevder Oslo Børs har stoppet innsidekjøp. Spillet er heller ikke over selvom jeg har solgt.
Sente
23.09.2019 kl 20:15 537

"we're several steps removed from that whole dialogue." var vel det egentlige svaret. Men jeg skjønner at du foretrekker "several steps away", da virker det som dette er steg de holder på med, mens removed betyr at de ønsker ingenting med dette å gjøre.

"And I'll caveat my comments with we're several steps removed from that whole dialogue. However, from what we've heard, it's a very regional scheme specific. So in some regions, it may be the issuer. In other regions, it may be the scheme. In some regions, it's a combination thereof. So there -- we're not seeing kind of a cookie-cutter approach. It's really depending upon the issuers' objectives and where and how they're going to promote the card."
For de som ønsker å lese hele Q2 presentasjonen med Q&A:
https://finance.yahoo.com/news/edited-transcript-idex-ol-earnings-161519609.html

Det skal nok bli værre før det kan bli bedre. Kan en ikke like gjerne få satt en stor emi rundt kr 1?