Program av Erling Borgen om Einar Gerhardsen på Nrk1 Del 2

Slettet bruker
MUMLE 23.09.2019 kl 13:54 522

I og med Del 1 ble booket opp av hel og halvtullinger, av egen og fremmedartet opp hav. Introduser jeg Del 2, dette for å imøtegå mye talentløst empirisk historisk vås, som Kun idioter er bekjent av å arkivere. NB noe de behørig har gjort her i grisa-staten vår.

Det var ikke Island som ble beskyldt for å være " a banana republic with no law and no order", men derimot lille Norge.
Redigert 23.09.2019 kl 13:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.09.2019 kl 14:16 517

Hva vi egentlig feirer hver 17. mai det er det faktum at vi tilfelles med koloniene i Afrika, alltid har solgt unna for dollar og pund og selv satt igjen som noen tullinger og fjols og spart på smør og flesk! Og det gjør vi fortsatt tilfelles med koloniene i Afrika, her i klovneriket vårt. Motstandskampen under denne krigen hadde sin enkle bakgrunn, i hvor hurtig vi kunne komme tilbake i det svære svarte hullet vi selv er avlet opp i og selv kommer fra. 1905 sa den tyske Keiser Willem til den svenske ambassadør. For å hærta Norge trenger man ingen landstyrker. Det er bare å stenge de inne fra sjøsiden med et par orlog flaggskip, og sulte folket ut, eller hva det er for noe. De produserer ingen verdens ting. Selv ikke dassrullene er man i stand til å tilvirke, for de produseres med norsk råvarer og energi, i utlandet, og fraktes frem og tilbake med norsk olje som drivstoff slik som pengesedlene i Frankrike. Samtidig importerer vi pakk av forskjellige avskygninger.

http://archive.is/AbSz

http://archive.is/www.astrup.krigshistorie.net

http://www.astrup.krigshistorie.net/
Slettet bruker
23.09.2019 kl 14:50 500

Hiv ut kriminelle innvandrere med en gang, er en tråd som oppfordrer oss til.

Hiv samtidig ut de av våre egne, som har fått dem fraktet hertil! NB. Du kan da ikke hive noe ut, når du samtidig stemmer på partier som ivrer for og frakter dem inn her til Norge? Og det med midler og budsjetter som "vi" alle må betale inngangsbillettet?

Aldri har slike mengder fremmede ankommet lille Norge som med FRP Listhaug, som invandringsminister. Norge hadde 2 skip (kostet oss alle milliarder i leie) i Middelhavet som bisto menneskesmuglerne i å frakte muslimer og IS terrorister til Norge. Den harde kjerne av IS ble fraktet til Europa med disse skipene. De syklet over Storskog i store mengder. Sylvi Listhaug blant Sudan muslimske ledere.
Hilde Frafjord (mad in noway) har besørget 15 milliarder fra nordmenn lommebok rett i dass Sudan
http://www.kulturverk.com/2017/09/10/frp-for-deg-som-liker-a-bli-lurt/
Redigert 23.09.2019 kl 14:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.09.2019 kl 01:41 475

Han var ingen tufs somalier, ikke helt stødig i norsk pekte på sitt eget hode og sa, vi må da bruke ræven. Og det har tidligere valg avholdt her i landet bekreftet at det er med ræv og ikke hode man sitter igjen med? For ettertiden kan dere trygt holde dere hjemme på valgdagen!

Peer Gynt fikk det råd. Gå utenom Peer.............
Slettet bruker
24.09.2019 kl 08:20 448

Holder du på fortsatt?

Ikke mye snakk om Gerhardsen lenger :)
Slettet bruker
24.09.2019 kl 08:52 437

Alle ble sjef i Milorg? Høyesterettsjustitiarius Paal Berg, med embedestand byråkrat og advokatstand.
Den tyske okkupasjonen var snill i forhold til hva som var tilfelle i andre land. Noe som skyldes at vi stort sett tilpasset oss tyskerne. Mange barn ble det også ut av omgangen med tyskerne. Hva som skjer med menneskesinnet i krig og konflikter med følgende handlinger hos et menneske, har jeg beskrevet blant annet i tilfellet Paal Berg, lederen for Høyesterett. Som krysset fra å samarbeide med tyskerne da de vant, til å motarbeide dem da de tapte. Han gikk fra å lede et regjeringsutvalg for tyskerne i 1940 til å være sivil leder for Hjemmefronten i 1945.

Quislings første regjering 9. - 14. april 1940. Overrasket av det tyske overfall 9.4. proklamerte Quisling statskupp samme kveld i tiltro til tysk anerkjennelse; denne fulgte, men ble trukket tilbake 3 dager senere og hans regjering måtte vike for Høyesterett Administrasjonsråd som de oppnevnte den 15. april Administrasjonsrådet var et alternativ til Quislings regjering. Vidkun Quisling ble derved skjøvet til side, men bare for en periode. Administrasjonsrådet 15. april - 25. september 1940. Administrasjonsrådet var et forretningsministerium som administrerte de tyskokkuperte delene av Norge i tiden 15.4.- 25.9.1940. Rådet ble til i dagene 12.-15.4. som et alternativ til Quislings kuppregjering.
http://www.arkivverket.no/arkivverket/Bruk-av-arkiv/Nettutstillinger/Riksarkivets-vaarslipp-2011
Slettet bruker
24.09.2019 kl 08:59 430

Aldri mer 9. april var omkvedet, men de siste 30 år har Norge daglig hatt 9. april hele året.

Quisling var for den hjemvendte rømte regjering og storting, kun en ”lynavleder” for å ta et ubehagelig fokus, vekk fra seg selv og sine egne meritter.

Vidkun Quisling ble dømte bl.a etter § 83 i straffeloven Da han sto for Eidsivating Lagmannsrett i 1945, anklaget for høyforræderi sa han i sin forsvarstale at "retten måtte ta hensyn til hans idealistiske motiver, i det han forsøkte å få Norge inn i en EUROPEISK UNION..." Europabevegelsen Jens Stoltenberg Erna Solberg og andre ledende politikere har en lignende målsetting. Vi kjenner ikke deres motiver. De kan være helt annerledes enn Quislings, men målet er det samme, nemlig å få Norge inn i en EUROPEISK UNION.
Når andre staters (eller som her) En unions lov blir tredd ned over hodet på et folk, blir slik andre steder betegnet som et høyforræderi. For ellers skjer ikke slikt, annet enn når et land blir hærtatt? Jeg vet at norsk skole, helse eldreomsorg, Politi, Forsvar er ødelagt, men husker ikke i nyere tid av vi er blitt hærtatt? For i 1945 var det jo vi som reddet verden.



Redigert 24.09.2019 kl 09:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.09.2019 kl 09:04 426

Quisling navn brukes i tide og utide.
Det er ellers mange "gode" kandidater å ta ut av, men en ting sikkert og det er at gamle Vidkun ikke rekker noen av de siste 30 årenes aktive muslimimportører til anklene. Vidkun Quisling kom helt tilfeldig bort i historiens gang. Han ruslet stille bort på Marinelyst når alle heltene hadde stukket av og rømt landet etter de i forkant hadde ødelagt både folk og land, eget forvar var ødelagt av samme årsak. Hele landet lå åpnet for alle andres rov. Han gjorde den gang verdens første statskupp via Eteren, og med dette tok han selveste Adolf Hitler på sengen, som etterpå måtte avsette han med hjelp av hvem? http://www.riksavisen.no/?p=462
http://www.folkets.info/component/content/article/12871-1945-hjemmefrontlederen-og-quisling-ansikt-til-ansikt-

Han var slett ikke så ondskapsfull at han ønsket at norske kvinner skulle gjengvoldtas og/eller stenges inne i hver sin enmanns konsentrasjonsleir, slik de muslimske kvinner bekledning i realiteten er. Han ville spare eget folk ifra å bli ødelagt etter staten hadde stukket av og gjort det mulig å bli invadert /okkupert av en fremmed makt. Han ville ikke sine landsmenn så vondt, som det nå er blitt; at norske piker kan bli voldtatt av statlig finansierte asylsvindlere på selveste stortings-trappen, foran nasjonalforsamlingens egen inngangsdør straks under halen på riksløven. Et dyr like malplassert i Kongeriket som asylsvindleren. Quisling ville ikke sine landsmenn skulle trakasseres, slås ned, ranes og drepes på åpen gate og det av «vår egne statlige ønskete” nye asylsvindlene okkupanter.

Hvis noen i 1945 hadde sagt at Quislings påstått svik om 1-2 generasjoner ville fremstå som en ørliten bagatell i forhold til hva praktisk alle rikspolitikere senere ville gjøre seg skyldig i mht. EU/EØS ville vedkommende sannsynligvis blitt plassert på nærmeste funny farm. Isteden er hele befolkningen pr. 2015 blitt tvangs plassert midt inne i den multikulturell elitistiske hat - og selvmordsektens grenseløse galehus. Jeg ”tror og ønsker at det finnes en lov mot politisk tankevirksomhet utenfor Youngs torget, men ingen her inne bryter noen straffelov, de er bare veldig ubekvemt med folkevalgte landssvikere”.

Slettet bruker
24.09.2019 kl 09:07 426

«Den offisielle kapitulasjon fant sted midnatt den 8.—9. mai 1945. Slik general Boehme så det, Norge og Tyskland hadde ikke vært i krig siden 10. juni 1940, kapitulerte han ikke til noen nordmann, men ventet på general Sir Andrew Thorne fra den britiske First Airborne Division. Denne ankom 8. mai, da våpenhvilen trådte i kraft, og representerte de alliertes øverstkommanderende, general Dwight D. Eisenhower. Sytten offiserer ledet av brigadier R. Hilton, derav to nordmenn, ble beordret av Thorne til å ta over makten.

Tre dager senere (11. mai) da Hjemmefronten til sin ergrelse oppdaget at Norge og Tyskland etter kapitulasjonen 10. juni 1940 hadde hatt våpenstillstand de siste fem år, ble en symbolsk overgivelse arrangert av propagandahensyn på Akershus Festning: En formidabel tysk kommandant og en barhodet norsk ungdom i knikkers og sportsstrømper ble fotografert i honnør for hverandre. Ni av ti nordmenn tror den dag i dag at dette bildet som henger overalt i norske hjem, representerer Wehrmachts overgivelse til Hjemmefronten, og at dette var den offisielle kapitulasjon.»

«Norge byttet simpelthen gestapoterror med hjemmefrontterror – selv om verdenskrigen nu var slutt – og den varte ulykkeligvis opp til dobbelt så lenge som den tyske okkupasjon. Den siste politiske fange kom ut av fengslet 1957, etter en soningstid som gjennemsnittlig for mordere«, sier Hewins, og videre;

https://www.riksavisen.no/som-i-det-gamle-rom/
Slettet bruker
24.09.2019 kl 09:11 419

Du bedriver vel ikke bagatellisering på hobbibasis? Med tOppiver
?

Quislings påstått svik
en ørliten bagatell
Slettet bruker
24.09.2019 kl 09:13 418

Rettsstaten!
Var staten Norge med i krigen må dette være det største under vederfart menneskeheten siden jomfru Maria nedkom med Vårherre. Stortingsvalget 1945 ble avholdt 8. oktober 1945 mens det var allierte styrker (okkupanter)sto i landet. Over 100.000 nordmenn ble fratatt stemmeretten. De som sto bak dette var verken tiltalt eller straffet for noen verdens ting. Slett ikke landssvik. ABC Nyheter presenterer nå de alvorligste økonomiske sakene.
https://www.youtube.com/watch?v=BsW39itPF4E
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/06/05/225449/de-ukjente-landssvikerne
Slettet bruker
24.09.2019 kl 09:24 407

Hehe. Du milde :) Sett lås på denne tråden og fortsett å debattere med deg selv. Ta opp konkurransen med fnue og hennes q-galskap.

Enetale i et debattforum :)
Redigert 24.09.2019 kl 09:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.09.2019 kl 09:35 400

Det var en link med opptak av investor Spetalen der han fortalt om krigen. Hans farfar var lærer og en av de 3500 som la ned arbeidet sitt under krigen. Tyskeren gav de et valg og 2500 gikk tilbake på jobb 1000 gjorde det ikke, blant Spetalen sin farfar. For dette ble han straffet. Han fortalte videre at det før krigen var nasjonal samling kun bestående av 1500 medlemmer, men under krigen steg dette til 50 0000 (med forbehold.) 1942 var det ingen som viste om Milorg. Det var noe som oppsto på slutten av krigen. Noen kjente slag utkjempet de jo heller aldri. Han nevnte noe annet i partisammenheng, men det husker jeg ikke alle detaljer om. Jeg ser gjerne at noen finner denne linken med opptaket av Spetalen. På forhånd takk.
Slettet bruker
24.09.2019 kl 09:39 396

Ta deg et sup med kaustikk-soda. Og ta HanVann med deg!
Slettet bruker
24.09.2019 kl 13:03 373

På oppfordring av Pentagon forbereder NATO seg på at: Innen 2021 kan krigen mot Russland komme. Det nye NATO-hovedkvarteret i Ulm gjør seg klar for krig. Midt i oktober transporteres amerikanske tropper og panservogner over hele Tyskland. Norge bifaller det hele med Jens i NATO. Amerikanske tropper er allerede plassert i landet. Flyene vi har kjøpt for milliarder (Betalt sekretær jobb for APe Jens.) De kan enkelt armeres med atomstridshoder.

https://www.derimot.no/nato-forbereder-seg-innen-2021-kan-krigen-mot-russland-komme/

Klovneriket Norge var heldig forrige gang, da de trakk vinnerloddet, men glem ikke at både Napoleon og Hitler bommet stygt begge to, i forsøk av det samme!

Al I grown up to belive, is a big lie. General Wesly Clark
on you tube https://www.youtube.com/watch?v=5BdIYeE90Zg
Redigert 24.09.2019 kl 13:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.09.2019 kl 13:31 365

Norge støtter dette: NATO kan bruke atomvåpen først!
I andre enden de dette er tiltenkt, de må altså forholde seg til hva denne faren, utgjør for de selv. Sjakk spillene Norge trenger vel ikke Navn på hvem jeg mener her? https://www.derimot.no/norge-stotter-dette-nato-kan-bruke-atomvapen-forst/

Topp-general i USA støtter første-angrep med atomvåpen. Han sier at politikk ikke bør begrense presidentens muligheter. Med verdens største og mest destruktive arsenal av atomvåpen utgjør De Forente Stater ikke bare fare for verdensfreden, men også for den menneskelige rasens overlevelse. Det er naturligvis bare ett problem, om USA begynner å bruke dette arsenalet.

Det er der den tradisjonelle atomdoktrinen til USA kommer inn. I tiår har det vært debatter om USA skulle gå inn for en «ikke være først» politikk. Den offisielle ideen er at USA kan starte et atomangrep uten at de først har blitt angrepet med atomvåpen. De dette er tiltenkt må forholde seg til denne faren. Da er det glupt at dumme Norge nå har valgt side, og uten at vi aner noe verdens ting kan vitale steder her i landet bli flatbombet på et blunk.

Og ingen i verden vil syntes synd i oss, slett ikke hva vi var med på i Libya.
Redigert 24.09.2019 kl 13:37 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.09.2019 kl 13:54 356

Etter Clinton Buch sen/jun og Obamas kriger, har Trump redusert massedrap fra de samme. Det resultere nå i mengder av oppsigelser i den samme industrien.
https://www.smp.no/nyheter/2019/09/24/Kongsberg-kutter-130-jobber-p%C3%A5-Sunnm%C3%B8re-20014910.ece

https://www.smp.no/nyheter/2019/05/10/Kongsberg-Gruppen-kutter-260-jobber-19007568.ece
Redigert 24.09.2019 kl 13:55 Du må logge inn for å svare