Barneræva til verdenslederne: Hvordan våger dere!

Lurulf
23.09.2019 kl 17:49 674

Hvordan våger dere! tordnet jentungen til verdenslederne på FNs klimatoppmøte mandag. – Dere er ikke voksne nok til å se situasjonen som den er. – Vi kommer aldri til å tilgi dere. Vi kommer ikke til å la dere slippe unna med dette.

Verdenslederne skjelver nok i buksene, tenker jeg.

https://www.aftenposten.no/verden/i/BRdn3w/Greta-Thunberg-raste-mot-verdensledere---Vi-kommer-aldri-til-a-tilgi-dere
Sotah
23.09.2019 kl 19:23 656

Og så tar hun fokuset fra innvandringsspørsmålet også. Det er vel det som får deg til å bli så pubertal sjæl, Lurulf ?
Sotah
23.09.2019 kl 19:27 651

Som en fotnote, hun er på forsiden av alle de internasjonale nyhetssidene jeg sjekka i farten. Her blir både Carl og vi småtasser i forhold. Men hvorfor sånt sinne mot ei jente som vil verden bare vel?

Hvis noen lurer på hvordan utagert GALSKAP ser ut i et ansikt...
*JBJB`
23.09.2019 kl 19:35 635

Hei folkens:))

Og...er barnevernet i Zverige nedlagt og erstattet av asylmottak - noen som vet...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Hvorfor er det ingen voksne mennesker som kan sette en stopper for dette uverdige teatret?

Jenta hadde en utviklings­forstyrrelse i utgangs­punktet, og har fått sin egen situasjon forverret av foreldrenes mishandling, som klima­ideologien, hvis talspersoner hyller henne som en rockestjerne, har forsterket tusen ganger. Ingen normale mennesker ville bruke egne eller andres tenårings­døtre på denne måten. Det er mer enn nok nå. https://www.document.no/2019/09/23/kan-den-inter­nasjonale-politikkens-barne­hage-bli-pinligere/
HanVann
23.09.2019 kl 20:38 598

In Nepal, a Kumari is a prepubescent girl selected from the Shakya caste or Bajracharya clan
A Kumari is generally chosen for one day and worshiped accordingly on certain festivals
Only a young girl is chosen over a mature woman because of their inherent purity and chastity
Once the chosen girl completes the Tantric purification rites and crosses from the temple on a white cloth to the Kumari Ghar to assume her throne, her life takes on an entirely new character.
Crowds of people wait below the Kumari's window in the Kumari Chowk, or courtyard, of her palace

During these audiences, the Kumari is closely watched and her actions interpreted as a prediction of the petitioners' lives', for example as follows:

Crying or loud laughter: Serious illness or death
Weeping or rubbing eyes: Imminent death
Trembling: Imprisonment
Hand clapping: Reason to fear the King
Picking at food offerings: Financial losses
https://en.wikipedia.org/wiki/Kumari_(goddess)
Redigert 23.09.2019 kl 20:41 Du må logge inn for å svare

Jenta og foreldrene er et bilde på hele Sveriges galskap.
HanVann
23.09.2019 kl 20:56 581

'You have stolen my dreams and childhood'
WHOKNOWS
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7495193/Greta-Thunberg-nearly-cries-calls-leaders-stealing-future.html
Greta Thunberg broke down in tears while speaking
Redigert 23.09.2019 kl 20:56 Du må logge inn for å svare
leifTM
23.09.2019 kl 21:50 551

Greta er vel ca like gammel som Jean d’Arc var da hun først grep til våpnene? Lite er nytt under solen.

Barndommen sin har hun vel hivd på skraphaugen med dette korstoget sitt. Kom ikke å fortell meg at man ikke kan ha en god barndom og en god oppvekst her oppe. Et lite forbehold for Sverige men det skyldes ikke DET klimaet.

Denne fordømte puberteten, (eller mangel på sådan) må antagelig være noe uhelbredelig og uoverkommelig. Men man skulle da ikke tro at den var utslagsgivende til å fortrenge den høyst minimale virksomheten som måtte befinne seg under hårrøttene på "klimatøyta."

Minner meg om da Gro Bruntland fortalte om hvor mye bensinen kostet i Norge: «DO YOU KNOW THAT» skrek dama til mennene som stirret på henne med undring i blikket.

«Jeg burde ikke vært her. Jeg burde vært hjemme og gått på skolen». Resten av det Klima-Greta nærmest freste ut mellom sammenbitte tenner og med et skremmende, hatefullt, nesten sykelig blikk, var usammenhengende vås og rent tullball. Hun virket sint, hun virket redd. Men først og fremst fremsto hun som en liten jente med store problemer. Sjelden har vi fått akkurat det så godt demonstrert som nå. Ingen normale barn i harmoni med seg selv og sine omgivelser fremstår sånn. Det var rett og slett ikke noe trivelig syn for noen som bryr seg om hvordan barn har det.

I stedet for jubel og ukritisk hyllest fra et tanketomt publikum, burde Greta snart få omsorg, tilsyn og kjærlighet av noen som kan vise henne vei tilbake til virkeligheten. Hun trenger hjelp til å finne et ståsted i tilværelsen, som hun kan bygge et normalt liv på.

Hennes kyniske og ifølge en psykiater hensynsløse mor ser ikke ut til å kunne hjelpe henne i så måte.. Tvert imot er det nettopp denne moren, Malena Ernmann, som skal ha det meste av regien bak Greta Thunbergs triste avsporing fra realitetenes verden.

Men vår kronprins syntes altså det var «meget bra».

Selv tilhører han den store skare av prominente personer som har fløyet til New York fra land i hele verden, for blant annet å pludre om hvordan man skal «redde jorda». Det å få den gemene hop til nettopp å fly mindre, skal visstnok være et viktig virkemiddel, og sikkert noe det snakkes om over en god kaffe latte servert i bærekraftig pappbeger.

https://www.document.no/2019/09/23/kronprins-haakon-hyller-klima-gretas-bisarre-tale-meget-bra/
Redigert 24.09.2019 kl 00:32 Du må logge inn for å svare
MERLOT
24.09.2019 kl 00:34 464

Men jeg forstår enda ikke helt hvorfor ikke Kina og India får pepper, de er det som pøser ut mest co2 i atmosfæren med kullbruken sin.
Og Indonesia da, de setter fyr på skogen sin med vilje for å få mer palmeolje.....de gjør også Kina til en viss grad med å sette fyr på de gamle kullminene sine.

Rart synes jeg at disse skal ha en form for "amnesti" i så måte.

Hvis blikk kunne drepe... Ville denne mannen være død nå, etter blikkene han ble tildelt av klimahelten Greta Thunberg i går:

Donald J. Trump Verifisert konto @realDonaldTrump
2 timer siden
She seems like a very happy young girl looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see!
Donald J. Trump Retweetet WIRED
”People are suffering, people are dying, entire ecosystems are collapsing. We are in the beginning of a mass extinction and all you can talk about is money and fairytales of eternal economic growth.” Watch Greta Thunberg speak at the UN Monday morning. (VIDEO) https://twitter.com/WIRED/status/1176166230425780224

Som vanlig forstår ikke MSM løgnmedia den BITENDE IRONIEN fra Trump, og tolker meldingen som han håner Greta!

Men Trump henvender seg til verdens VOKSNE befolkning og kanskje til GRETAS FORELDRE med en velrettet pisk. Han er vel vitende om at når han sier dette, så vil sosialister og globalister reagere med å FØLE DET MOTSATTE av hva han sier, nemlig at dette er et dypt ulykkelig og forstyrret barn som galskapens globalister kynisk misbruker for en sak de ikke kan forsvare med rasjonelle argumenter.

Kanskje vekker Trumps ord en verden full av gale voksne; og kanskje redder han Greta ut av den ødeleggende rollen gale voksne har gitt henne ved at han vekker de gale til motstand mot det han sier. Trump vet hvilke hatefulle reaksjoner hans ord vil få; kanskje er det ingen som tør skyve barnet foran seg lenger nå!

Norges Kronprins Haakon er en av disse gale voksne som roste Gretas tale i går som "Veldig bra" til SVT - uten snev av ironi!!!

Redigert 24.09.2019 kl 07:59 Du må logge inn for å svare

..om man fikk koblet seg opp på kameraet på din laptop mens du rautet q-galskap..
Redigert 24.09.2019 kl 08:07 Du må logge inn for å svare

Hadde hun heilet og skreket "brenn alle klodens muslimer", så hadde skunkene på HO ikke brydd seg om alderen hennes. Da hadde de krøpet og siklet.

BARN SKAL IKKE MISBRUKES OG BARN SKAL IKKE LEDE FEIGE VOKSNE! Du er et ondt menneske, A!
Redigert 24.09.2019 kl 08:18 Du må logge inn for å svare

Hun blir ikke misbrukt. Hun er seksten år og er smart og flink til å snakke for seg. Hadde hun snakket om å slakte ned alle klodens muslimer, hadde dere elsket henne.

Hehe. You need to rest more than your case.


Dagens røde-gardister dette. Ung hjernevasket ungdom. En del adhd og misfits, fulladet med hat og aggresjon er de, klare for action. Legger også merke til at mange gamle raddiser våkner opp i disse dager. Med nostalgi i blikket børster de støv av "Maos lille røde" og tenker tilbake på den gang de og en håndfull andre med våpen i hånd, i rettferdighetens navn skulle ta makten og endre verden.

Når det er sagt, lille Greta har et poeng. Hykleriet fra feige pk-folk fortjener å bli påpekt. Selv om man sier man tror på IPCCs skremsler, så rimer dette dårlig med handlingene til f.eks. rikspolitikerne. Å bygge noen usle vindmøller til havs for svimlende summer, er ikke god klimapolitikk, men bare rett og slett sløsing med skattebetalernes penger - How dare you! kan være passende å si til Erna.

jada, hjemme i kjellerleiligheten deres er dere konger og dronninger alle sammen.

Det hadde vært morsomt å måle IQ, taleevner, kunnskap, dannelse til Greta med menigheten her på forumet. Ganske sikker på at hun hadde slått samtidig av dere :-)
Redigert 26.09.2019 kl 13:49 Du må logge inn for å svare

Helt sikker på at hun hadde slått deg Daniel_K? Er du mindre begavet enn en 16-åring med asperger?

GT er kanskje verdens mektigste frontfigur for klimasaken og det er helt normalt å måtte tåle kritikk når man setter seg i en slik situasjon. De som gjør narr av eller forsøker å kneble kritikk mot GT er tilhengere av fascisme.