Produkt av en bestemt kultur.

abetullah
24.09.2019 kl 00:16 282

"Så har Statistisk Sentralbyrå endelig lagt tallene på bordet: Ikke-vestlige innvandrere er overrepresentert når det gjelder alvorlige forbrytelser som drap, mishandling, voldtekt, ran og utpressing. De siktes også for familievold hele åtte ganger oftere enn resten av befolkningen."

Noen som trodde noe annet kanskje?
Noni
24.09.2019 kl 00:39 276

Ja det tror jeg, Erna hun forsvarer jo muslimene så det holder. Nå skal en komite
utarbeide regler for hva vi kan si om og til muslimer. Selv om noen av dem har drept nordmenn.
Slettet bruker
24.09.2019 kl 01:00 264

Det som kunne vært interessant her fra et statistisk synspunkt ville ha vært å sammenligne tallene med hvordan det er i landet og kulturen de kommer fra.
Nå er det blitt så mange her i landet fra Somalia, Marokko, Irak og tilsvarende at en slik sammenligning nå kunne vært statistisk gangbar, det er vel titusener nå fra hver respektive...
Også de som kommer fra kulturer som er nærmere den norske kunne sammenlignes, som fra Sverige og Danmark, UK og Tyskland.

Er kriminaliteten like høy pr. capita i f.eks Irak og Sverige som det vises her i landet?
Eller kunne det vært slik at noen av de mange som kommer hit egentlig rømmer fra opprinnelseslandet for å unngå straffeforfølgelse pga av kriminelle forhold der?
Slett ikke alle selvsagt, mange er ressurssterke med både penger og utdannelse.

En slik statistikk kunne gi en pekepinn på om det også kunne være notoriske forbrytere som egentlig flykter fra myndighetene, og de er jo i en form for "nød" da riktignok.....men " gammel vane er vond å vende."
Slettet bruker
24.09.2019 kl 02:52 247

Ikke glem, politi i Oslo hevder at muslimsk politi hindrer etterforskning mot muslimer, de varsler, og sniker i saksmapper. Politiet stoler ikke på sine muslimske kolleger. Burde ikke dette få folket opp av stolene?
Slettet bruker
24.09.2019 kl 07:54 216

Lærer dere ikke logikk på Livets skole?