Trump: – Fremtiden tilhører ikke globalister.

Slettet bruker
24.09.2019 kl 16:38 477

Fremtiden tilhører patrioter, sa Trump.

https://www.aftenposten.no/verden/i/9vn0Vw/Trump-taler-til-FN--Fremtiden-tilhorer-ikke-globalister-Fremtiden-tilhorer-patrioter


Der har alle norske politikere noe å lære.
Slettet bruker
24.09.2019 kl 16:39 475

Bredside mot sosialisme

Den brasilianske presidenten Jair Bolsonaro innledet FNs hovedforsamling med en bredside mot sosialisme. Han kritiserte Venezuela og Cuba, og sa at han nå gjenoppbygger Brasil fra trusselen fra sosialismen.

– Landet mitt var veldig nære å bli sosialistisk, som førte til høy grad av korrupsjon og kriminalitet, sa Bolsonaro.

Den brasilianske presidenten sa også at Brasils regjering jobber for å gjenoppbygge landets internasjonale tillit.

– Brasil har også følt effekten av Venezuelas sosialisme, og har tatt imot en god del av flyktningene som har forlatt landet.
Slettet bruker
24.09.2019 kl 16:40 473

Jepp, tilbake til kommunisme.
Slettet bruker
24.09.2019 kl 17:14 450

Bare nasjonalstaten kan holde det samfunnslim (sivilisasjon) som er utviklet gjennom generasjoner med feiling og tilnærming til fredelig sameksistens.

Kulturen i et slikt samfunn har tatt opp i seg all den akkumulerte (eksplisitt og taus) kunnskap som utgjør fredelig sameksistens og som det er komplisert å gjøre fullstendig rede for, men som samlet oppleves som det samfunnslim som holder oss sammen og som gir oss trygghet og tilhørighet.

Europa glemte dette da vi trodde vi kunne ta opp i oss fremmede kulturer uten at det skulle få konsekvenser for vårt eget samfunn. For mye av utviklingen i EU har vært styrt av Tysklands naziskam over egen kultur - nettopp den tyske dominansen som EU skulle forhindre.
USA klarte å stå samlet med sitt konglomerat av kulturer som alle samlet seg om et felles mål - The American Dream - men også USA ble til slutt splittet under globalismen (sosialismen/islamismen).

Globalismen prøver å utslette og i beste fall overse kulturen som binder gode samfunn sammen. Det blir spennende å følge med på hva Trump og patriotene kan klare: "Ikke Demokrater, ikke Republikanere, men Patrioter!" er slagordet vi vil se fremover som skal gi nytt samhold og enhet for WeThePeople.

Roger Scruton 19. jul. 2017 - On Being Conservative (30 min foredrag + Q/A):
https://www.youtube.com/watch?v=PjPkQ5mgflo
Redigert 24.09.2019 kl 17:29 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.09.2019 kl 19:43 419

Erna avslørte seg som den sosialisten hun er da NRK ba henne kommentere fra USA i dag. Vi kunne ikke løse verken klimaproblemer eller fattigdom fra Norge alene, sa hun før NRK klumset det til og brøt sendingen fra et solfylt NY.

Helt riktig Erna - det er ikke vi som forurenser og vi kan heller ikke betale eller løse andre lands fattigdom eller kompensere for deres klimautslipp. One World Government blir det aldri noe av. Alle verden samfunn må ta ansvar og ta seg selv i nakken. Solceller til Afrika og muslimske befolkninger må begynne og jobbe og produsere noe og ikke basere seg på bistand fra andre lands skattebetalere. Når oljesektoren nå snart skal legges ned, blir vi like fattige som vi var frem til 1970 tallet i Norge - mange Afrikanske land er rikere enn Norge var da - så det er takke f@en for at vi nå har forpliktet bort rikdommen til velferdsmigranter som ikke jobber. Det er verre å være fattig i et kaldt land enn i et varmt land. Snart skal livet for gamlefar og gamlemor atter igjen avsluttes med ættesprang...
Fjordgubben
24.09.2019 kl 19:44 417

Globalistene er kommunistene.