Riksrettsaken ; Hva handler dette egentlig om


Vel her er litt av det de prøver å dekke over
Jeg er redd Demokratene kommer å slite USA i filler med sin idiotoppførsel
Dette har de villet siden han sto opp som president kandidat

Dette er så mye større enn Joe / Hunter Biden-problemet, som er en bevisst distraksjon vekk fra den virkelige hendelsen.
I over 12 mnd har Ukraina forsøkt å levere bevis til DOJ (før Bill Barr) mot den tidligere Ukrainske regjeringen og samarbeidet med Clinton og State Dept for å påvirke det siste valget. I mai 2019 ble den amerikanske ambassadøren i Ukraina (utnevnt av Obama tidlig i 2016) plutselig fjernet fra vervet. Husk at dette var rett etter utgivelsen av Mueller-rapporten og like før NY Times-historien (distraksjon) om Hunter.
Hun hadde nektet visum til Ukrainas tjenestemenn som hadde forsøkt å møte amerikanske myndigheter i USA. Etter dette informerte State Dep Rudy Guliani at myndighetene i Ukraina hadde prøvd å kontakte ham som presidentens advokat for å diskutere innblanding fra deres tidligere regjering. Møter ble arrangert både personlig (i Spania) og på telefon. Joe / Hunter Biden-saken kom opp som et sidespørsmål, det virkelige problemet var kanalisering av falske / falske opplysninger fra det tidligere Ukrainske styret til Obama State Dept som deretter fant veien til Jim Comey i FBI og media før forrige valg. Høres ut som et kjent mønster (Steele Dossier noen)?
Dette er grunnen til at Dems er villige til å snakke om Biden-saken. Det vil de, fordi det distraherer fra den virkelige saken.
Forresten, Hunter Biden får $ 50K i måneden fra Burisma. Man kan kanskje bli opprørt over denne korrupsjonen. Vent til du får vite om de 1 milliard dollar ++ som selskapet hans mottok fra en kinesisk bank like etter at pappa Joe fløy med ham til Kina på Airforce 2 for dette møtet. Hvem var Hunter's forretningspartnere? Jo, ingen ringere enn John Kerrys stesønn og Whitey Bulgers (bror) nevøen. Burisma var et lite bytte. Jeg lurer på hva kineserne fikk i bytte? At presidenten vil til bunns i dette er helt åpenbart hans plikt. Eller er det slik at man skal la dette passere når det dreier seg om en person som kan risikere å bli nominert som presidentkandidat? Btw..Hadde denne shady saken handlet om Trump så hadde demokratene og deres haleheng av hatere forlangt Trumps hode på et fat. Hypocrites!