ÅFK - VIK Ålesund fradømt straffe i siste minutt


Dommer kom også i dag i fokus

Rekferdighet fylles!
Viking burde ledet med 3-4 mål
MERLOT
26.09.2019 kl 22:03 427

Ja det var straffespark, men de har jo ropt ulv,ulv gjennom hele kampen sånn at dommeren trodde nok de bløffet her også.

That's life. Karma vet'u.
Matmons
26.09.2019 kl 22:15 407

Viking har hatt mye ball, det har du rett i .
Men lell så skal straffe dømmes når slikt skjer
Håper derfor ÅFK vinner hele kampen , selv om jeg også liker Viking

Jeg holder ikke med Viking. Helt ok om Ålesund tar det. YNWA

Aksjene til AFK stuper i morgen.....
merida1
26.09.2019 kl 23:25 350

Jeg tror kanskje den første straffen til AaFK ved Fet gjorde sitt til at dommeren vegret seg for å blåse nr 2 ? Den var en smule uklar. Thrandarson ble selvsagt tatt helt klart , og AaFK mistet trolig seieren ved en dommer -tabbe. Dommere dømmer tradisjonelt fordel det laget som er rangert høyest, og Viking var beste laget- i hvert fall store deler av kampen. Men svak dommer. Om han var feig som Bohinen sa kan vel diskuteres.
Men dommerens uttalelse om at ' han så ingen armer eller bein ved situasjonen' er mildest talt rar

Skrevet av Svein-Erik Edvartsen, NordicBets dommerekspert 3 dager før kampen


Kai-Erik Steen misset to røde kort på Alfheim. Kristoffer Hagenes misset ro røde kort på Intillity Arena. Hagenes dømmer kvartfinalen mellom Mjøndalen og Haugesund onsdag førstkommende, og Steen dømmer kvartfinalen mellom Ålesund og Viking torsdag førstkommende. Velkommen til landet der svake dommerprestasjoner ikke får konsekvenser.

Dessverre ble det gjort en rekke nye avgjørende feil i nøkkelsituasjoner i den 22. serierunden.

En av dommerne i fokus var Kristoffer Hagenes. Han har jeg blogget om tidligere, og gikk du glipp av det innlegget, kan du lese det her.

Noe jeg også har skrevet om tidligere, men som jeg dessverre ser meg nødt til å nevne det igjen er følgende: Underpresterer en dommer i regi av FIFA, UEFA eller i andre nasjoner blir dommeren ilagt «pause». Slik var det også i Norge frem til 2015, men da stoppet denne praksisen som var, og er, den eneste rette.