Boliger/bolignød med eget utedass, her i drittsekkenes rike!


Fra Graut til Naut. Med Rumpen bar og kjeften åpen! Det blir fort gjennomtrekk av slikt..

Man laster kua Dagros for promping og økt CO2 utslipp der hun står på jordet og tygger drøv på sitt gress. Men det er kun 3 % metangass som kom ut fra den åpningen, resten kom ut ved kuas rauting. Det har Dagros til felles med flere, uten at jeg her vil nevne navn. Hva tror dere våre nye landsmenn sier om oss der vi går rundt juletreet, og synger musevisa, for deretter å sitte oss til å spise gris/svineribbe. Tror du de sier. “Halal, is it meat you’re looking for»

Å ile langsomt er er det noe som heter. Var det klovneriket Norge noen hadde i tankene. NB Ikke de "tanker" som det fraktes råolje i............

Pionerer i blant oss! Det er det enkeltstående menneske som har løftet menneskeheten frem, ikke gnål fra mengder minusindivider, som vi er stolt av å holde oss med.

https://tv.nrk.no/program/FOLA02004182

https://tv.nrk.no/serie/en-askeladd-i-norsk-naeringsliv/1963/FOLA63000563/avspiller
Redigert 27.09.2019 kl 06:36 Du må logge inn for å svare

Og dette rasket skal inn i FN sikkerhetsråd?

Norge overlever av å selge råvarer/naturresurser og energi ikke av å produsere lyspærer. De babler om sparing og miljø, men gjør ellers hva? Svensken:
Kan någon i Norge titulera sig ekonom? Ni har ju inga riktiga industrier, bara saker ni hittar i skog och mark, samt pyramidspel iform av finansbolag som skojjar med folk.

Dagens pensjonister skrytes på, og bygget opp Norge til et av de rikeste land i verden. Dette er da bare Tull! Om Norges rikdom kan man si; når varen taler” tier” selgeren, norske råvarer selger seg selv, men hvor kostbart kan egentlig dumme mennesker i sin egen stats og styreform kunne” fordyre” hva naturen (forsynet/Gud for noen Gro for andre)har gitt dem helt gratis?

Råstoffeksportør + høykostland = idiotstat blant innvidde.

Råvare ressursene (nedbør omgjort til energi) regner i hodene på tullingene har jeg lest et sted. I havet utenfor egen stuedør opp og omsetter ”svimingene” sund mat, rund fisk. Fra bunnen i det samme havet får dem Olje (det sorte gull) som gir oppgjør i form av dollar. Alt helt gratis naturressurser som de selv «eier» og andre stater/land må betale dyrt for! Så greier "dritten" med demokratiet våset og folkestyret ”pjattet” sitt, å skape fattigdom her i klovneriket sitt?
Redigert 27.09.2019 kl 06:49 Du må logge inn for å svare

Partivalgte folkevalgte (valgt på samme måte som sør i Italia) Som ellers har lite å vise til på sin egen hjemmebane. (I Norge Som Italia) skal inn i EU som FN, og der liksom frelse verden, når det kun er møkk etter dem i hvert sitt respektive hjemland!