Norwegians fordelsprogram passerer 10 millioner medlemmer


Norwegian Air Shuttles fordelsprogram, Norwegian Reward, har nå rundt 10 millioner medlemmer globalt, ifølge en melding fra selskapet fredag.

"Norwegian Reward har nå rundet 10 millioner medlemmer og vokser med omlag 5.000 nye medlemmer hver dag. Norwegian Rewards ekspansjon i USA, Spania og Storbritannia, har bidratt sterkt til den store medlemsveksten. Introduksjonen av stadig nye Reward-partnere har også bidratt til veksten, spesielt i Norge, hvor programmet har over to millioner medlemmer", heter det i meldingen.

Etter at de nye medlemsfordelene, Rewards, ble introdusert i 2016, har rundt en million medlemmer oppnådd minst én Reward som for eksempel gratis bagasje, setereservasjon eller Fast Track til ubegrenset bruk i 12 måneder, skriver Norwegian.

(Klippet fra TDN direkt)
Epona
27.09.2019 kl 08:40 1139

Det er ingen tvil om at Norwegian Rewards er en stor fordel å ta med seg; har selv alltid benyttet denne: https://no.norwegianreward.com/om-oss/om-rewards
solb
27.09.2019 kl 08:44 1105

Takk for tipset. Det kom akkurat i tide da vi drar i morgen. Hele 8 familiemedlemmer tur/retur.

Det meste er velsmurt - er vel derfor de år etter år blir kåret som beste flyselskap når kundene blir spurt.

Når nå økonomien kommer på plass ser dette ut til å bli strålende - også for oss aksjonærer.
solb
27.09.2019 kl 08:54 1033

Ikke så dumt med setereservasjon heller. He,he.
EXTrader
27.09.2019 kl 08:54 1030

Norwegian got another bright spot of news this week: the collapse of travel company and competing airline Thomas Cook. "If you take all of that demand and spread it across their competitors, particularly for a leisure-oriented airline like Norwegian that competes for budget-conscious travelers, the airline can expect that to benefit them." Kaplan is even optimistic about Norwegian's performance improving over the winter months, always a challenging season even for profitable airlines as vacations decline.

https://www.cntraveler.com/story/buy-that-cheap-flight-experts-say-norwegian-air-will-hold-on-a-while-longer

Ja, de fleste er optimistisk nå vedr. Norwegian. Kursen kommer nok etter bare vi blir kvitt shortgjengen som har veddet i området en halv MILLIARD kroner på at det blir konkurs eller emisjon på lave kursnivå. Pr. nå er de en pest og en plage, men snart må de uansett dekke inn shortaksjene på en eller annen måte. Jeg tipper de er litt stressa nå før septembertallene presenteres, for ikke å snakke om Q3........
Redigert 27.09.2019 kl 09:23 Du må logge inn for å svare
Epona
27.09.2019 kl 09:25 935

Fint. Google-oversatt:
Norwegian fikk et nytt lyspunkt av nyheter denne uken: sammenbruddet av reiseselskapet og det konkurrerende flyselskapet Thomas Cook. "Hvis du tar all den etterspørselen og sprer den på tvers av konkurrentene, spesielt for et fritidsorientert flyselskap som Norwegian som konkurrerer om budsjettbevisste reisende, kan flyselskapet forvente at det kommer dem til gode." Kaplan er til og med optimistisk med tanke på at resultatene til Norwegian forbedret seg over vintermånedene, alltid en utfordrende sesong, selv for lønnsomme flyselskaper etter hvert som feriene går ned.

Hadde jeg sittet fast i en diger short nå, ville jeg ha kjørt systemet "Dump and Pump" - kaste ut masse shortaksjer for å prøve å skremme ut småsparere og samtidig trigge stoplos.
solb
27.09.2019 kl 09:33 898

Mange følger denne aksjen tett. Og mange har nok også lagt merke til at når angrepene på kursen blir intense, så er baisseklanen mest aktive. Naturlig kanskje, men jeg ser ikke bort fra at flere baiss sitter nær m. husenes roboter og er med på å sette opp disse daglig? Hvem er med og drar i trådene her? Sissener er nok en av aktørene med betalte lakeier.

Dette er vel noe sissener og sønnen koser seg med på dagtid :-( for å plage alle for sin mislykkede emission !? Hadde vi bare fått litt Nyheter snart så skulle de fått sett shorten sin i halsen
Redigert 27.09.2019 kl 10:38 Du må logge inn for å svare

Hva skyldes den ekstremt negative holdningen fra enkelt grupper ovenfor Norwegian ? Foruten om shortaktører som sitter stuck mener jeg......

Er det tidligere SAS ansatte som legger skylda på all tragedien i eget selskap over på på Norwegian som har feiet dem av banen i skandinavia ? Er det urkrefter som misunnelse, eller en oppfatning av at Kjos og Kise ikke fortjener å bli milliardærer på sine gamle dager ?

Jeg husker i for noen tiår siden da jeg handlet Aker og Kværner aksjer - at holdningene fra "rikinger" var noe i samme retningen. Både DNB og Orkla prøvde å spenne bein for Røkke som de mente bare var en ubehøvlet fisker fra møre - som slettes ikke hørte hjemme i deres samfunnslag. Er det de samme negative urkrefter som får enkelte til å mislike Kjos og Kise. Synes de ikke grunnleggerne av NAS fortjener å bli belønnet av en eller annen grunn ?

solb
27.09.2019 kl 11:22 723

Enkelte har nok ikke glemt at K&K gjorde ei svær kule på shorters tidligere. Noen tapte mye, og K&K fikk nok mektige fiender for livet.

Ingen tvil om at det ligger verdier i dette. Var vel antydet 10 milliarder her tidligere. Men såklart vanskelig for utenforstående å fastsette

En mobilkunde blir verdsatt til opp mot kr 10.000,- Telenor betalte 6.100,- pr kunde i 2001..
Blir en flykunde vedsatt til halvparten havner vi på 50.000.000.000,- femtimilliarder med nas sine 10.000 Norwegian Reward kunder. Når kan vi begynne å veksle inn poeng til mobildata?

God helg:-)
Epona
27.09.2019 kl 23:14 360

Olja er billig og NAS får billig drivstoff.