Slettet bruker
27.09.2019 kl 13:53 729

Je ser de tar en anti-pizzavri ved å ha kjøttfyllet under osten. Klassisk norsk 1988-pizza. Men takk for nostalgien.

Alle oppegående og voksne vet at alt av fyll skal OPPÅ osten, med unntak av løk som lett blir brent. Man trenger faktisk ikke å forhåndssteke ting som kjøttdeig hvis man legger bitene av kjøtt oppå osten. Slik som alle restauranter og fastfood-pizzaplasser gjør. (De gjør det av en grunn).

Nå: pilsner, knert
Slettet bruker
27.09.2019 kl 13:55 726

Vel, rekkefølgen på kjøtt og ost er ikke sporbar når pizzaen skal ut igjen.
Slettet bruker
27.09.2019 kl 13:56 721

Enig. Men smaken er veldig merkbart annerledes når den skal inn, alt etter om man har plassert fyllet på rett side av osten.
Slettet bruker
27.09.2019 kl 13:58 719

Javel? Har bestandig hatt ost på toppen. Kanskje det blir enda bedre hvis man har den under deigen også;-))))?

Men jeg liker ikke for mye pizzafyll, blir fort gryterett i stedet.
Redigert 27.09.2019 kl 14:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.09.2019 kl 14:27 710

Pizzafyll skal ikke være en kjøttsaus som smøres utover som om det skulle vært tomatsausen.
Pizzafyll = ting som pepperoni, ananas, sopp eller biter av kjøttdeig, biff eller kylling som legges oppå osten.

Ja, slik er reglene.
Slettet bruker
27.09.2019 kl 15:00 695

Syltynn og sprø bunn med enkel topping (italia) best.

Kjøttdeig med tykk bunn er for folk flest her i Norge uten smak (harry-pizza)
Slettet bruker
27.09.2019 kl 15:15 690

Er enig i Italia-varianten men på den tida der hadde man ikke hørt om italiensk pizza;-)
Slettet bruker
27.09.2019 kl 15:21 687

Det er jo godt, selv om det er feil måte å lage pizza på. Kall det heller kjøttpai med ostelokk. Da er man inne på korrekt benevnelse for den typisk norske pizzaen.
Slettet bruker
27.09.2019 kl 15:22 681

Uenig i at italiensk er best. Italienere kan ikke pizza. New York style pizza derimot, den er god med seig og litt tjukkere bunn enn italiensk, men ikke mye. Denne pizzaen ruler.
Slettet bruker
27.09.2019 kl 16:10 665

Wittenbergerskiver med tacosaus og gulost tel e berre lækkert sjø..
Hr.Suhr
27.09.2019 kl 17:03 651

Wittenberger liksom.
Dere trenger kyndig hjelp forstår jeg.
Pizza skal 1. og fremst være innbilt matnyttig og mentalt bærekraftig.
Til dette trengs:
1 stk minuttbiff ca størrelse 44 (skonummer) som skjæres i biter og lettbrunes.
1 løk som skjæres i skiver
1 tomat som også skjæres i skiver
Ca 10-12 cm tomatpurè fra tube, som tilsettes litt vann/sweetchili-saus og olje, som omrøres til skvettbar saus.
Ostehøvlet Jarlsberg, pluss dryss av storkeill-urtekrydder.

Det hele danderes over en frossen standard kjøttdeig-Grandiosa i samme rekkefølge som nevnt over, og stekes
på ca 4-5 minutter mer enn angitt. (husk å fjern plastfolien)
(La dere heller ikke avskrekke av chilisausen som glatt kan erstattes med en knivsodd sukkerfarin)
Oppskriften taler for seg selv og er ikke sponset av ORKLA
Slettet bruker
27.09.2019 kl 23:43 609

Herre
Hr.Suhr
28.09.2019 kl 02:03 588

Her legger man seg i selene for å bidra feilærnerte sjeler med en hjelpene hånd,
og et lys av håp i en hverdag av junkfood og armod, og hvordan blir man møtt?
Jo, etter nøyaktig 6 timer og 40 minutter, og i ly av mørket, stikker altså
en av disse kjellermenneskene bustehodet frem under lemmen, og stønner bare et
meningsløst 'Herre' ut i luften. Fordømrade fjottstaur.
Ja, det vet jeg, det skal bli en annen gang dere får mattips fra min side.
Det skal være visst. For min del kan dere bare svelte ihjel hele bunten.
Gonatt forresten, håper dere får mareritt
Hr.Suhr
28.09.2019 kl 12:47 541

...skal si meg du fikk satt dem på plass her i natt, Suhr.
Men jeg er helt enig jeg asså, selv om du var litt kvass mot Adolf.
1 gang, greit.
2 ganger, også greit, men hold på ditt og vær deg sjøl.
Du forstår det Suhr, alle er ikke skapt for å gå i flokk skjønner du.