Dagens plan
Jeg har kjøpt inn noen lamme nyrer som jeg ennå ikke har bestemt meg for hvordan jeg skal tilberede. Det ligger muligens an til at jeg går for den djevelske britiske varianten i morgen. Nam nam.
Gøtt gett. Je tenker nok du legger kidneys med different sauces oppå buttered bread da du.
Hva drekker man tell dette? Burde jo kanskje passe med en rolig rødvin eventuelt rødsprit?
Jeg ser internettet anbefaler black velvet som er en fifty fifty blanding med guinness og champagne. Det tror jeg at jeg skal teste for det har jeg aldri smakt eller hørt om før.
Vurderer sous vide røkt svinekam...med kald potetsalat jau.
Svinekammen fra rema har såpass solid plast at den brukes direkte liggende i 75° vann noen timer og bli fiks ferdig.
Svinekammen fra rema har såpass solid plast at den brukes direkte liggende i 75° vann noen timer og bli fiks ferdig.
Betonghue
27.09.2019 kl 16:08
320
Froskelår - a la "A - den nye" , smørstekt i plantemargarin, med dill og sursøt saus! Dessert; Friske dangelbær med hår og det hele, toppet med sjalott-lauk ! Nammm.....
Maten i dag var utsøkt, men den guinness champagne miksen var ikke en favoritt. Bare champagne passet bra til. I morgen tror jeg at det blir fiske pinner med kokte poteter og ketchup.
Noni
28.09.2019 kl 22:11
270
Lamme nyrer har jeg aldri spist, hvilke krydder bruker du til det. Skal ikke de ligge i
en eller annen lake for å trekke ut.
Rødvin Amadore er knall god.
en eller annen lake for å trekke ut.
Rødvin Amadore er knall god.