Mer Thunberg og hennes fantastiske reise ?


Reise bokstavelig talt og ikke i overført betydning.
Etter new York og FN gikk turen til en miljøkonferanse i Chile. Antar det var en fantastisk tog- og busstur fra New York til Santiago.
Eller seilte hun gjennom Panamakanalen... har selv gjort det , en flott opplevelse.
Valpareiso er havnebyen til Santiago , en spennende by ...i hvertfall som sjømann.
Så antar jeg hun seiler rundt CAP Horn....ikke mange har tatt den turen i moderne tid.
Det underlige er at VG og andre ikke omtaler denne spennende del av unge Thunbergs fantastiske reise og ikke bare turen fra Europ til USA .

Hva betyr noen reiser blant milliarder andre når hun legger verden for sine føtter. Ingen har noengang hatt slik gjennombruddskraft for miljøet og til de grader satt fokus på de ansvarlige. Reisene hennes er imidlertid totalt uinteressant.

Dette betyr mye mer enn at hun reiser. Man må sette ting i perspektiv. Det må da alle forstå. Hvor liten er det mulig å gjøre seg. Og selvsagt måtte man enda en starte en tråd om henne. Vi hadde jo bare ca hundre fra før. Dere må være utrolig fascinert av henne.

Nå i Kanada. Møte med statsminister Justin Trudeau. En halv million mennesker i protesttog.

https://www.dw.com/en/greta-thunberg-leads-500000-people-at-montreal-climate-rally/a-50617527
Redigert 28.09.2019 kl 12:09 Du må logge inn for å svare

Ja det er pussig med alle disse "klimaguruene", deres forurensende livsførsel har liksom ingenting å si, men om andre snubler over en sydentur så er det ikke måte på til klimaproblemer.
Det var dette med å foregå som et godt eksempel da.
Men det er sikkert ikke derfor de fant frem til denne lukrative geskjeften.

Når man ser at Erna har flydd privatjet for 12 millioner så blir det liksom vanskelig å ta henne seriøs, og det gjelder alt som rører seg i dette hysteriet.

Enig med ladaen gett. ALDRI stol på klimafolk som forurenser mer enn vanlige folk pga de «viktige» reisene sine i klimaøyemed.

Tutta Greenberg er en miljøgris.
HanVann
28.09.2019 kl 17:41 554

Unge som vil reise som GreatA må fokusere på å nekte dere å reise for å få lov til det.
#monakoko jakt på deg

Det var jo nesten som et friskt pust da hun brølte til deltakere i Davos fordi de fløy rundt i verden på klimakonferanser.......
Vel, hva er det hun selv holder på med?
Må si de blir raskt husvarme i klimadebatten, men så lenge det betaler seg så driter vel de fleste i klima.

Mineralfosfor har sørget for mat til en voksende verdensbefolkning. Men i nær framtid vil vi oppleve at verden ikke har mer fosfor.Og da gjør politikerne.....starter hysteriet med El-bilen for å redde klima:-)))
Problemet er at hvert batteri inneholder 60 kilo fosfor pluss at det er flere stoffer verden vil gå tom for om kort tid pga batteriproduksjonen.

Så Greta og andre klimatufser må bare melke kassen mens det er noen kroner å hente. Det vil om noen år vise seg at "klimaproblemene" er småtteri i forhold til andre problemer som seiler opp om noen år. Matmangel pga mangel på kraftfor er et.

Så får bare klimamenigheten heie på Greta, Erna, Krumpen, Stordalen og andre som tjener seg rike på hysteriet, mens vi andre får bry oss om de virkelige problemene i verden.
sus1
28.09.2019 kl 22:10 479

Vi kører i topfart uden en benzinmåler
Hvornår verden løber tør for fosfor, har forskerne været uenige om længe. Et af de mest fremherskende estimater kom fra den australske forsker Dana Cordel i 2009. Det var hende, som grundlagde det såkaldte globale fosfor-forskningsinitiativ (GPRI) i 2008. Hendes bud lyder på, at verdens fosforreserver vil løbe tør om 30 til 40 år. Andre forskere har lavet studier, der peger på alt fra 81 år til 100 år.

https://ing.dk/artikel/vi-ignorerer-alarmklokkerne-fosformangel-paa-vej-roede-felt-187866
Oskar2
28.09.2019 kl 22:20 472

-og så dukket det som forventet opp en Norsk jente unge som forsøker å kopiere Thunberg og har fått jobb som Ambassadør for Unicef til FN
ref. til dagens NRK1 Dagsrevy
Media kjører på såpass nå at vi begynner å føle et ubehag av all denne "FNs nye klær.

Hvem bryr seg om hva som skjer i morgen, i dag er det klimasvindlerne det gjelder. La dem tjene seg styrtrike på klima slik at de har råd til å kjøpe seg slik luksus som mat om noe tiår.
Det er dem vel unt.

Siste tilskudd på klimafronten er at Sophie Elise(?????), alias Botox, Støres rådgiver har kastet seg på klimahysteriet, det var visstnok noen kroner å hente imellom alle reisene hennes.
Trill
29.09.2019 kl 00:52 428

Å ja, velkommen til det borgerlige livet min gode mann, en lov for deg en lov for meg! Når dette er sagt la oss videre diskutere hvor 100% like vi alle så åpenbart er.

Fluefiskeren skriver :» det må alle forstå»...» dere må være utrolig fascinert av henne»...
Hvorfor må vi det ?
Dersom noen av disse « vi» ikke er er enig med fluefiskeren , hva så ?
Mange har samlet store protesttog...i Tyskland på 30- tallet, i nord Korea, i sovjet .
Tror pluralisme og saklig uenighet er langt bedre enn frivillig eller tvunget konformitet.

Redigert 29.09.2019 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
Zorin
29.09.2019 kl 13:50 369

En typisk hersketeknikk. Latterliggjøring og navnekalling. Argumenter for den argumentløse.

Hun ER jo en gris. På sine signingsferder har hun forurenset mer enn jeg har gjort i hele mitt liv.
Noni
29.09.2019 kl 20:38 307

Huff, det kom visst noe på feil topic.
jeg leste at en professor skrev om at verden kom til å få mangel på fosfor, i den forbindelse er det funnet nesten ufattelige mengder fosfor i mærene i opprettsanlegg, det er jo bra, så vil vel verden gå videre allikevel.
Redigert 29.09.2019 kl 21:10 Du må logge inn for å svare
sus1
29.09.2019 kl 20:51 296

"I Norge er derimot det største problemet med fosfor de store utslippene fra oppdrettsnæringen og landbruket. Utslipp av store mengder fosfater spesielt i ferskvann kan ifølge Miljødirektoratet ha stor skadevirkning på grunn av algeoppblomstring, som tilgriser strender, setter lukt og smak på drikkevann og reduserer lys- og oksygenforhold i vannet."
https://www.dn.no/forskning/natur/matproduksjon/miljo/nar-det-er-tomt-her-er-verden-ille-ute/1-1-5757310

"7 million people joined the #weekforfuture climate strikes! Thank you everyone, especially the local organisers! The #weekforfuture is one of the biggest global demonstrations in history. This is just the beginning! "

Så mange folk er det bare Trump, i sin fantasi, som klarer å mobilisere.
Noni
29.09.2019 kl 21:15 278

Jeg tenkte at hvis det kommer til, at det blir fosformangel i verden, så kan vi jo eksportere noe av den, hvis de finner en måte å gjøre det på.

"Klimapsyken" kan renne ut i vann den dag det går opp for folk hva som er det virkelige problemet.
sus1
29.09.2019 kl 21:35 265

Vi kan jo sende all dritten ut av landet men å få ut fosfor er ikke lett. Det er ikke bare dritt og fosfor i dritten. Det er medisiner også og masse annen dritt:)
sus1
29.09.2019 kl 21:45 260

Ja, hva er det? Det virkelige problemet med klima syken kan jo være SOT. Sot fra 70 og 80 tallet som la seg på isbreer og bidrar nå til smelting hist og pist. Det ligger lagevis ettersom vinden blåste den gang.

Alle unge som drømmerom å reise verden rundt, lol Great A klarte det. Med bunnskyldning at hun skal stoppe andre som ikke har monaco sail yact team som alle flyr for å tilrettelegge sinna.great 16 anklager