Har admin mistet helt kontroll over forumet?

Frodon
28.09.2019 kl 22:58 793

Idag fikk jeg til og med trapstrussel via forumet. Hvor blir det av admin på forumet? Admin tillater at folk bryter reglementet hele tiden, de samme brukerne bryter reglene hele tiden.

Er det beste å dokumentere dette til datatilsynet? Få ryddet opp en gang for alle?

"trapstrussel" bør du ikke ta så høytidlig. Litt humor bør det være takhøyde for. Traps er ikke så farlig.

Hvis Frodon på ramme alvor mener at han er drapstruet på forumet (fnis-fnis) så er det faktisk meningen at du selv innvarsler det aktuelle innlegget til Admin, eventuelt også politianmelder hvis du på fullt alvor mener det har noe for seg å rette drapstrusler til anonyme personer ingen vet hvem eller hvor er.

Hvor håpløst ubehjelpelig går det egentlig an å bli??? Skal du ha egne barnepassere rundt deg til enhver tid?
Hr.Suhr
28.09.2019 kl 23:36 738

Det der hørtes tvilsomt ut, syns jei
Nei, du må nok ha sagt noe upassende på et annet forum.
Kan iallfall ikke komme herfra.
Men skulle jeg gitt et råd, så måtte det være at du passer deg vel
fra å ytre deg om mat du ikke har peiling på.

Frodon vil føle seg tryggere om han går inn til sin mor og ser litt tv . Tipper alt ser lysere ut i morgen da 👍

Om vi sjekker historikken til denne fyren så har han vært en ivrig debattant innen shipping og transport. Tydeligvis røffe tak der, men her på forumet er han en nykommer, så neppe noen trussler herfra.
Redigert 29.09.2019 kl 00:05 Du må logge inn for å svare

Nei, det var ikke godt og si hvor han har pådratt seg den trusselen - men transportbransjen skal være ganske røff, vet jeg.
Hva han plutselig gjør her på DT er ikke godt å si...

Kan du lenkes oss til denne trusselen slik at vi kan lese det selv?
.777.
29.09.2019 kl 04:07 636

Transportbransjen i USA var vel opprinnelig eid av mafiaen, og det samme var fagforeninga.
Imprex
29.09.2019 kl 09:29 564

Frodon. Trist utvikling. Admin blir sikkert spammet ned med sutring og bagateller. Dermed drukner mer alvorlige overtramp i en strøm av tull.

Burder vært flere kategorier for varsling. Feks rødt flagg for alvorlige overtramp og gult for mindre alvorlige. Søkemotor i innboksen? Automatisk rødt flagg dersom melding inneholder visse ord som feks drap, vold ect.

Håndtering av varsler virker virkårlig slik du beskriver det. Det dumme er at når folk ikke oppfatter admin som rettferdig bidrar det til spekulasjoner om bevisst forskjellsbehandling og kameraderi.

Et forum som dreier seg om plassering av folks oppsparte midler burde ha en våken og engasjert admin. Kynismen er høy når det er snakk om penger.

Stå på Frodon. Du er en verdifull stemme blant masse støy. Det du skriver virker grundig fundert. Man kan jo ikke forvente at alle er enige i det du skriver. Men en viss anstendighet skal man kunne forvente.

En god dose bias, kognitiv dissonans og fantasifulle forventninger har nok bidratt til mange triste skjebner på børsen. Du har nok blitt truffet av en av disse skjebnene Frodon. En som rett og slett har mistet grepet og trolig tapt mye eller alt.

Edit

Det er selvfølgelig ingen unnskyldning.
Redigert 29.09.2019 kl 10:22 Du må logge inn for å svare

trist sak :-(

forhåpentligvis bare en som har drekki seg dritings på en lørdagskveld etter å ha sett drømmen om rikdom gå opp i røyk hehe. die hard nasere har nok tapt 90-95% av kapitalen bare siste året og kanskje verre hvis de har gearet opp portisen :/

naserne er rene kulten på forumet en av de verste ved siden av Nelip. fellesnevner for disse er at alle skal synge halleluja uansett hvor dårlig det står til med selskapet økonomisk/verdimessig.

får håpe admin tar affære, fjerner vedk for godt og anmelder forholdet til onkel politi, men det blir nok henleggelsesstempel for onkel politi da de er mer opptatt av å skrive ut bøter :P

stå på Frodon de er en mangelvare i dette forumet :-)

Jeg mener virkelig ikke å bagatellisere (annet enn at trussel mot et anonymt nick synes nokså tannløst)…

Men hvor er trusselen??? Vanskelig å finne og ikke mye track-record for Frodon på Dagens Tema, så hvorfor poste en klage her hvis trusselen er fremsatt på annet forum???
Imprex
29.09.2019 kl 10:28 524

Skyldes nok frustrasjon. Bli hørt. Skape debatt. Flere frekventerer flere fora her på hegnarforum.

Ingen unnskyldning om forumet er anonymt. Man kan ikke nødvendigvis kjenne datakunnskapene til motdebattant. Ikke så vanskelig å finne folk om man går inn for det.

Dersom man får drapstrusler her har man nok også sagt noe som er så dumt at noen blir kraftig provosert, greit man skal selvsagt ikke true med drap selv om dette selvsagt er harmløst.

Dersom jeg selv får drapstrusler vil jeg ta det helt med ro og ikke ta dette alvorlig i det hele tatt, så det er bare å sette i gang å true dersom noen ønsker det, drapstrusler biter ikke på meg, tror også de fleste her driter i slike ting.

Forøvrig syns jeg det er flott at det er høyt under taket.
Redigert 29.09.2019 kl 11:21 Du må logge inn for å svare

...skrev hen som gjør alt hen kan for å kneble ytringer som ikke passer hen...

TS skrev tilsvarende innlegg på shippingforumet noen minutter senere så det var nok bare en feilposting at det havnet her.

https://finansavisen.no/forum/thread/51185/view/964883/0

Har sett nærmere på en av salige Amadeus sine matematiske formler. Med denne i hånd, samt et krypteringsskjema som jeg fant på veggen på Shell, så kjenner jeg til hvilket bilmerke figuren bak drapstrusselen benytter seg av i det daglige. Et skjevt ord og registreringsnummeret går rett ut på verdensveven.
MERLOT
29.09.2019 kl 13:35 427

ɛȶ ֆӄʝɛʋȶ օʀɖ