Da tar jeg farvell med forumet, drapstrusler aksepterer jeg ikke


Det var der jeg satt grensen min. Admin blir rapportert til datatilsynet for å la mobbingen og trakasseringen gå så langt. Nicket blir anmeldt til politiet.

Admin har mistet total kontroll på dette forumet, det er maks 10 personer som bidrar totalt på HO
heoks
28.09.2019 kl 23:15 4553

Synes det er trist at folk begynner med hets/personforfølgelse. Drapstrusler eller generelt piss rettet mot bidragsytere hører heller ikke hjemme her. Nå skal jeg ikke sitte på noe høy hest her og forsvare deg Frodon. Jeg har gått til det skrittet at jeg har blokket deg. Det har jeg gjort fordi jeg ble lei av at du hele tiden er så pokkers negativ til NAS. Jeg har noen kroner der. Tapt de fleste av dem, og den negative jamringen din ble jeg rett og slett lei av. Likeledes har jeg blokkert Tigeren. I følge han skal NAS ikke bare himmelhøyt, men ut i verdensrommet. Jeg er ganske sikker på at dere begge er glade gutter, men jeg ønsker meg noen edruelige kommentarer rundt NAS. Selv har jeg ikke peiling, men det blir bare for mye noen ganger. I begge ender...
Njub
28.09.2019 kl 23:30 4483

Dette forumet er til tider så patetisk at jeg lurer på hva slags mennesker som faktisk er her. Du kommer ihvertfall med nyttig informasjon om selskaper og investeringer, så det er synd at moderatorer her ikke klarer å holde tritt med guttungene her inne.
Hammers
28.09.2019 kl 23:58 4423

Hvis du har mottatt drapstrusler er det riktig å politianmelde.
Admin har navn og ip-adresse på den som har stått for dette.
Så vidt jeg vet er det en høy strafferamme for slikt.

Helt håpløst hvis enkeltpersoner begynner med voldelige motangrep mot slike som skriver om egne kjeledegger her inne.
Slike som de selv har tapt skjorta på.
Det er pga DERES EGNE feilvurderinger - ikke pga hva andre kommer med av korrekte motargumenter på deres "drømmer"

Bare å stå på Frodon.
Jeg synes at du har veldig mye bra å komme med!

Hilsen Hammers
Muggost
29.09.2019 kl 00:04 4394

Drit i det Frodon, du er en sterk bidragsyter her på forumet. Du HAR terget NASerne mye så jeg skjønner de blir lei, men ett sted går grensen ja. Politianmeld og forfølg saken videre, men ikke slutt på forumet.

Stå på Frodon.

Jeg har måtte gjøre det samme, og snart banker politiet på en dør på en som har truet SS to ganger siste halvåret.
Jeg vet at Hegnar Media har fått beskjed om å utlevere nødvendig info, og det regner jeg med at har kommet Vest Politidistrikt i hende.

SS
Noni
29.09.2019 kl 00:33 4291

En kan vel ikke vente at folk skal skrive om natten heller. Nå har i hvert fall jeg
tenkt å sove. Godnatt.
Stev
29.09.2019 kl 00:43 4268

Ha det, deilig...…………………...
undrende
29.09.2019 kl 11:56 3844

Er det mulig !?!?!?
Det er ytterst beklagelig, både trusler og at det får lov til å forekomme.
Ytterst beklagelig å miste en kapasitet som deg også Frodon.
Det må tåles at det hamres løs på papirer der folk står i fare for å miste sine investerte midler, om de går med.
Tror mange på forumet underveis har lyttet til de som har vært kritiske og spart seg mye penger på å ikke la seg trekke med i den galemathias haussingen vi har på f.eks NAS trådene, men ikke bare der.
Samtidig så vil hundretusner og millioner spart av forumbrukere på finansavisen ikke ha noen som helst innvirkning på dagens NAS kurs, så de som sitter med tap her, de ville heller ikke hatt nå mindre tap om flere hadde rotet bort midlene sine.
Håper Frodon kommer tilbake, en stor, stor kapasitet, for alle som kan lese hans betraktninger.
MERLOT
29.09.2019 kl 13:49 3671

Hørt sånt sprøyt...
Høy blæringefaktor på denne tråden. 🤣
Captain
29.09.2019 kl 14:13 3615

Admin er som Komiske-Ali, folk kan si hva dem vil så lenge det generer klikk.
Barbro
29.09.2019 kl 14:22 3590

Hei Frodon.

Du samens med Hammers er vel de to som kan mest på dette forum.
Ser du på hvor mange som leser din tråder så må det gjøre deg stolt.

Jeg har hatt det på samme måte som deg der jeg har gått helt ut av forumet.
Men det finne lyspunkt og bruk de Frodon.

Del og del.
Nethuns
29.09.2019 kl 15:40 3453

Hadde jeg spillt på børsen, hvilket jeg ikke gjør, hadde jeg nok hørt nøye på både det du sier og det Hammers sier. Jeg har fulgt med i endel av disse trådene det siste året og dere har forbausende ofte rett i deres analyser, i motsetning til endel av superoptimistene som virker å mangle realisme. Det vil være et tap for forumet om du trekker deg ut.

"Spille" på børsen ?

Tror du det å innvestere egne penger i aksjeselskaper er et spill, og at børshandel er spilling?
Jammen ikke rart at 95% taper på børsen, om man "spiller" med egne penger på vilkårlige aksjer.

Noen av oss bruker svært mye tid på enkeltaksjer, det fundamentale, tekniske analyser osv. Dette er så langt fra spilling som man kommer. Det er faglig dyktighet, noe både Hammers, Frodon, og i all beskjedenhet SS gjør.
Varsom
29.09.2019 kl 16:18 3342

Sier meg enig med resten her! Håper Frodon fortsetter med alle disse gode bidragene her inne!
Stev
29.09.2019 kl 16:19 3332

Frodon og SS

Ikke overrasket at dere får tøffe tilbakemeldinger!! Dere skriver opp mot 50 innlegg hver dag, utelukkende for å irritere og spre dritt.
Så at Frodon stikker må vi feire!!

Det er ikke greit Frodon. Måtte selv politianmelde et nick her inne for mange år siden. Politiet satte faktisk på ressurser på saken. Det viste seg å stamme fra UiO...
Nethuns
29.09.2019 kl 16:31 3267

"Tror du det å innvestere egne penger i aksjeselskaper er et spill, og at børshandel er spilling?"

----------

Selvsagt er det et spill med risiko, noe endel tydeligvis ikke forstår. Jada mange bruker mye tid på å analysere spill på oddsen også, det er ikke noe argument for at dette ikke er et spill. Poenget er vel å få pengene til å vokse? ikke sant? Da må en ta risiko for du lever vel ikke i villfarelsen om at noen bare ut av sitt gode hjerte vil få pengene dine til å vokse, selv om en kan få inntrykk av dette om en hører på bankene. ;-)

Kanskje fler ville lært å oppføre seg anstendig på forum om fler forsto at dette med å investere penger faktisk innebærer en risiko? På meg virker det som det finnes i overkant mange naive her på forumet i endel tråder og som reagerer som trassunger om noen heller litt sunt vett inn i trådene.

Hei Frodon, selv om jeg aldri skriver her inne vil jeg bare si at jeg setter pris på det du skriver og håper du blir værende. Du er konstruktiv når du kommer med fakta, og enkelte personer vil ikke høre det slik det er. Det er takket være deg og Hammers jeg har blitt interessert i Teknisk analyse.
Hilsen NTNU student💪🏽

For en smarting som kommer med drapstrusler. Tydeligvis en som ikke har gjort det særlig skarpt på børsen og i livet generelt
Dikteren
29.09.2019 kl 17:36 3083

Jeg har ikke hatt kontakt med noen i dette forumet, annet enn å skrive et par kommentarer. Kommentarene mine har for det meste vært spørsmål om ting jeg lurer på. Jeg prøver så godt jeg kan å være saklig og høflig når jeg skriver.

Min kritikk mot dette forumet har overhode ingenting med Frodon eller noen enkeltperson å gjøre, men mitt inntrykk er at saklige kommentarer er i mindretall i mange av trådene her inne. Til tider minner trådene meg om Dagbladets gamle rottereir Nettby, der det stort sett handla om å slenge dritt til hverandre. Enkelte tråder blir til tider fullstendig overskygga av krangel og skittkasting.

Drapstrusler er straffbart i Norge, og det bør reageres umiddelbart med anmeldelse, utestengelse osv.

Det er bra at noen gir av seg selv, og gjør gjerne mer av det. Men vi må oppføre oss som voksne folk. Jeg håper at vi kan få Frodon til å ombestemme seg og bli værende, og at alle nå går i seg selv for å opptre saklig og høflig fremover.

Hvis jeg var redaktør i et forum som sette, ville jeg stengt det, eller innført betaling og strengere ID-krav, hvis det forekom mer eller mindre jevnlig sjikane.

Her må alle gå i seg selv, og hver enkelt må gjøre alt vi kan, så vi kan beholde dette forumet som det er - lenge!
Redigert 29.09.2019 kl 17:45 Du må logge inn for å svare
undrende
29.09.2019 kl 17:40 3062

Latterlig, men ikke overraskende å få slike innspill fra en som oppretter tråder i øst og vest, der eneste innhold er å "tippe" åpnings kurser, slutt kurser o.l hver bidige dag. Bare svada, visvass, tro & håp all way. Provoserende å vasse rundt i all søppla som skrives på forumet.
nucleus
29.09.2019 kl 17:44 3038

Huff, Frodon dine innlegg leses og oppskattes, sammen med Hammers og Barbro. De tre dyktigste på forumet. Håper du fortsetter..

Som man reder ligger man. Provoseringen på nas trådene ville medført bank syv dager i uka i det virkelige liv. Kan godt skjønne at enkelte blir i overkant provosert , men trusler uavhengig hvor alvorlige er å gå for langt. Har selv blitt beskyldt for både det ene og det andre av Ts , min korte tid på forumet tatt i betraktning.

Det er beklagelig å høre at noen har truet deg på Finansavisen.no forumet. Når skjedde dette?
Hvor er linken?

Haha Frodon ikke la deg knekke av de psykotisk frådende NAS'erne. Vi kjøper den dritten etter emisjonen.

Hellboy
29.09.2019 kl 23:57 2405

Min dypeste sympati og støtte. Du er en av de jeg i skjul leser om for å lære mer om shipping enn jeg kan. Du har innenfor shipping en del ekstra informasjon som hjelper mine investeringer. I motsetning til et par av de som trekkes frem og nevnes i samme åndedrag som deg av andre på denne tråden som jeg ser på som dårlige skribenter. (ja, jeg mener denne matrosen og west-ham supporteren) I motsetning til dem og de fleste andre er du saklig, oppegående og fornuftig.

For meg er du i nærheten av den beste skribenten her, i konkurranse med Milk.

Så, jeg håper her og som i verdenspolitikk at trollene ikke vinner.

Keep Frodon, get rid of Trump, Putin, Erdogan :-D
Hellboy
30.09.2019 kl 00:00 2401

Dette innlegget viser virkelig hovedproblemet. At du mener saklige innlegg fortjener bank i det virkelige liv er en trussel i seg selv. Så du er anmeldt til admin. Håper du kommer deg vekk fra forumet da du er et av problemene.

Frodon:

Håper du har benyttet tiden til å koble av, og glemme forumet.
Godt med en pause.

Håper du vender tilbake nå, vi trenger deg her.
Du er savnet, og det er aldri feil å ombestemme seg.
Skulle du formodentlig være her under annet flagg, gi meg gjerne et hint. skipssjefenknm@gmail.com

SS
renai
11.10.2019 kl 11:07 1451

Frodon:

Håber du kommer igen, vi trenger til gode resourcer her på forum.hegnar.
undrende
11.10.2019 kl 13:09 1281

Aldri har forumet vært dårligere, håper du kommer tilbake Frodon.

Gjør comeback Frodon!

Du SS er vel ikkje nevnt her, ja ikkje utenom at du tar deg sjølv inn under kategorien dyktige skribenter. Du når vel ikkje hammers og Frodon til anklane som du sjølv skriv. Stå på Hammers og Frodon.

Frodon,

fra et psykologisk point of view om du virkelig hadde hatt en seriøs og gjennomtenkt intensjon om å forlate forumet så hadde du allerede gjort det - i det stille … ;)

Du liker å bidra, du bidrar og du kommer til å fortsette med akkurat det både her og andre plasser under Frodon og andre nick - slik er det bare så ingen vits i å bruke verken tid eller energi på slikt eller slike som ikke har noe som helst å bidra med annet enn akkurat det da det har like lite for seg som at jeg skulle ha pirket i at du skriver farvel med 2xL'er ...

Som min vise bestemor pleide å si - "om 50 år er allting glemt" - og denne tråden og dets innhold blir ikke noe unntak - fortsatt god helg så samles vi igjen til uka … ;)
Redigert 12.10.2019 kl 01:01 Du må logge inn for å svare
Hammers
11.10.2019 kl 23:37 866

La oss tenne en lighter - eller lommelykta på mobilen - for Frodon!

Hilsen Hammers