KNM «Helge Ingstad» et bilde på «MS Norge»

Slettet bruker
30.09.2019 kl 00:06 710

Dette er som å lese om styringen av "skipet" MS Norge. Heller ikke dette skipet er helt normalt bemannet. Skipet seiler trygt på rolig farvann og ingen farer er å se i sikte. Tilsynelatende! Mannskapet på broen, for tiden tre kvinner og en mann, føler at alt er såre vel. Vi styrer jo en kanskje verdens mest bunnsolide økonomi (skip) og tilhører verdens mektigste militære allianse. Hva kan gå galt? Heller ikke radiooperatørene og observatørene fra værstasjonene (mediene og kultureliten) ser farer i horisonten.

Våre ledende eliter som skal vokte Norge forveksler venn og fiende slik mannskapet på broen forvekslet Stureterminalens lysfakler med tankskipet Sola. De sitter ofte på Stortingskantina og spiser sine vafler og tar ikke så lett på beredskapen. De ser spøkelser og trusler selv der de ikke finnes, men er samtidig blind for de truslene som står naken rett foran øynene på dem. Nå skal de attpå til ansette en ny "viseadmiral" på broen, eller er det visepresident det heter?, som har for vane å feillese sjøkartene og så forvirring og kaos, mens han etter beste evne holder mannskap, rederi og aksjonærer bak lyset. Heller ikke det lover særlig godt for den videre kursen for MS Norge.

Som brobesetningen på fregatten Helge Ingstad, har også brobesetningen på MS Norge fullstendig feil virkelighetsoppfatning. Selv om situasjonen begynner å bli mer enn kritisk, sitter de fortsatt knisende i Storingskantinen og koser seg. Besetningen på broen er såre fornøyde med seg selv og overbevist om at de gjennomfører en viktig og uunnværlig jobb, utført på den mest faglig ansvarlige måten.

La oss håpe at Helge Ingstad ikke var en uskyldig generalprøve på noe mye større. Kantrer MS Norge kan ikke en gang omkostningene eller skadeomfanget telles i penger. Ikke for det. Det er jo ikke sikkert at en slagside vil resultere i annet enn likegyldige skuldertrekk fra de ansvarlige. Hva er det man sier når man utviser åpenbar inkompetanse i våre dager. - Jeg tar det fulle ansvar og blir sittende. Eller noe sånt.

https://www.document.no/2019/09/29/broen-pa-knm-helge-ingstad-var-ikke-normalt-bemannet-for-ulykken/
Slettet bruker
30.09.2019 kl 00:28 704

Vi kan jo begynne her:

Forsvarets operative sjef: Kan ikke forsvare Norge til alliert hjelp kommer. VG for 14 timer siden.
BODØ (VG) Hæren er nå for liten til å forsvare Norge i en konflikt inntil forsterkninger fra NATO er på plass. Det er statusrapporten fra Forsvarets operative sjef, Rune Jakobsen. 8.oktober skal forsvarssjefen gi sitt fagmilitære råd til forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H). Regjeringen legger til grunn at Forsvaret skal ha god forståelse av situasjonen, tilstedeværelse, reaksjonsevne og evne til å motta allierte styrker.

Regjeringens 3 solide vaffeldamer satser kanskje på ved egen fysikk å forsvare Norge? Eller tror de ikke Norge med sitt oljefond og oljeinstallasjoner behøver å forsvares? At #ViNorskeFolket ikke lenger verdsettes for annet enn skatteinntekter vet vi jo godt fra før!

Redigert 30.09.2019 kl 00:29 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.09.2019 kl 00:30 696

Jeg har fått høre at det var 6 personer på broen. At det alltid er 6.
Trill
30.09.2019 kl 01:33 679

Det verste er at mens de utsetter Norges nøytralitet for fare ved og bryte vår grunnlovspålagte uavhengighet i den tro at Amerika&co som driter i sine allierte seriøst skulle i noen forstand "hjelpe" Norge med folk på bakken i en "neste storkrig". Selv i full forståelse for at slik krig uansett kommer til og bli atomkrig. Og dermed utsetter oss som blinkskive i prosessen med alt det pisset disse jævla tullingene har fått installere her. Alt dette mens det er en velbekjent implissitt at alle stormakter sitter på hvert sitt fat med atomdynamitt klar til og sprenge hverandre i fillebiter på null komma niks.

Det går for faen ikke og være mer trang i nøtten enn det når det er åpenbart at det blir en tapt kamp fra begynnelson og at vi kan ikke konkurrere, denne forsvarsideen er farlig stormannsgalskap, en ekstrem retardasjon, og dette tullpratet skal være fra "skolerte personer" med "fatning". Disse idiotene er bedre egnet til å drive en SFO på grunerløkka. Slikt som NATO er m.m som en passiv agressiv gjeng med drittunger som liker og prate tøff pisspreik helt til det virkelig smeller. Men siden "pappa"(i dette tilfellet folket) tar regningen så gir de godt faen sålenge de slipper og få en kule.

Er inget poeng å utkjempe en krig når det man kjemper for er hver sin uraniumanriket søppelhaug som resultatet av en liten klikk med elitiske krigshissende folkeforredere som har flyktet til hvert sitt hjemmehull som rotter. Vi kan selvsagt ikke forsvare en dritt, her gjelder det og ta vare på egne interresser ikke USrael's.

Når dette er sagt er det er en total sensurert og underkuet fakta av at nøyaktig den grunn utkjempes bare PROXY kriger i dag selvsagt da supermakter ikke kan ta på hverandre. Mujahideen, Al queda(bekreftet) og "ISIS" etc er utspill fra krigshissende interessenasjoner og ikke tilfeldig.
Redigert 30.09.2019 kl 01:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
30.09.2019 kl 02:08 665

tv 2 avslører:
Personen som skulle sitte her hadde spisepause i minuttene før kollisjonen. Broen var ikke bemannet som normalt da fregatten seilte inn i Hjeltefjorden ulykkesnatten.

TV 2 kan i dag avsløre at de fem posisjonene på broen om bord på ulykkesfregatten ikke var bemannet helt som normalt da fregatten seilte inn i Hjeltefjorden ulykkesnatten.

Den menige som var styrbord utkikk, hadde spisepause og satt i messen i minuttene før ulykken. Havarikommisjonen har slått fast at det er vesentlig at brobesetningen hadde en feil virkelighetsoppfatning av situasjonen og derfor forvekslet oljetankeren «Sola TS» med Stureterminalen.

https://www.tv2.no/nyheter/10880432/

Hr.Suhr
30.09.2019 kl 02:36 657

Må ha vært full forvirring på balja. Iallfall ufattelig at de kan finne på å skylde
på utkikken når skipet befinner seg i trangt farvann og de burde ha full kontroll.

Om vi holder fast ved bildet av H.I. som MS Norge, Skal tro hvem som da kan bli aktuell
som utkikk/syndebukk, dersom MS Norge må manøvrere i trangt farvann og havarerer?
..For selvsagt vil dagens skipsmannskap kjøre MS Norge i fjæresteinene, dersom vi
ikke snarest får stablet nytt mannskap på beina.
Slettet bruker
30.09.2019 kl 04:30 635

Storkrigen mot Russland forberedes og Norge er med for fullt. Vi tillater US tung styrker på egen jord. Vi vil bli et bombemål i russisk forsvarskamp. Norge er et militært oppmarsjområde for krigen mot Russland. Takket være AP H FRP
https://www.derimot.no/jan-harstad-na-gar-det-mot-krig/
https://www.derimot.no/norge-er-med-for-fullt-storkrigen-mot-russland-forberedes/
Slettet bruker
30.09.2019 kl 04:32 632

Nato = IV Reich
Natoflagget = Det nye Hakekorset.
Kapitalismens ubønnhørlige lov: Lebensraum
Uten Lebensraum: Uunngåelig økonomisk kollaps.
Kun en mulig retning for å skaffe seg Lebensraum: Mot Øst
Kun en mulig måte å få folket med på et slikt vanvittig eventyr, nå som den gang:
«Vi er trua», den gang av jøder og bolsheviker, nå av Russland.
Slik skal våre følelser formes til å gi avkall på all sunn fornuft og akseptere krigen.
Gjø klar for neste trinn: Å påpeke dette = Forræderi.
Slettet bruker
30.09.2019 kl 04:33 630

Den eneste redningen for det norske folk består i å nedlegge de amerikansk styrte radarer og baser i Norge og diplomat-iseree seg fram til en mer nøytral posisjon i den forestående storkrigen mellom SCO og NATO. Trident Juncture – den største militærøvelsen i Norge i nyere tid. Fienden var Russland som aldri har truet oss eller hatt territoriale krav mot Norge. Vår gamle okkupasjonsmakt Tyskland var nå vår allierte men vår gamle allierte var blitt fienden. https://www.derimot.no/norges-storste-militaere-feilvurdering-9-april-1940-sovjet-var-fienden-troppene-i-nord-angrepet-kom-i-sor/
USA har jo klart å hisse opp patriotisk militarisme i både Russland og Kina, som var på lavbluss i 1990-årene. Vesten graver sin egen grav. I 2035 har Kina 4 atomdrevne hangarskip.
kokkohill
30.09.2019 kl 06:20 605

Styrbord utkikk borte, sentralt på broen sjef opplæring og en Amerikansk haikende jente satt fremfor å styrte skipet.
Slettet bruker
30.09.2019 kl 09:04 579

Det har veldig liten relevans for ulykken at ene utkikken var borte men at de var ukonsentrerte pga opplæringen som foregikk tror jeg nok. Ikke det at det er uvanlig å drive opplæring i marinen. De gjør det hele tiden.
Slettet bruker
30.09.2019 kl 09:58 552

Edruelighet, alkohol prøver hva med det? Står det noe i rapporten om denslags.............Jeg bare spyr?
Redigert 30.09.2019 kl 12:24 Du må logge inn for å svare