EAM - Neste aksje til å gå høyt fremover?

HP17
EAM 01.10.2019 kl 12:42 27261

EAM har hatt en utfordrende reise på børsen de siste årene men nå er det nært til at EAM virkelig kan stå foran en re-prising. Den 18.10 faller dommen i erstatningssaken som EAM

Markedsverdien på hele EAM er nå kun på 128 millioner.
Det er bare brøkdel av erstatningskravet fra EAM som vant saken i april i år. EAM fikk 8.7 millioner EURO på konto (86 millioner Det er tatt beslag i 33 millioner EURO (324 millioner). EAM har verdien av dagens 4 solparker på 1Mwp per stykk og netto 90 millioner ved salg meldt i august.

Alt dette må være betydelig mer verdt enn 128 millioner?
EAM var over kr 44 i april i år og lå lenge +kr 30, er tiden inne til et nytt forventingsrally opp og over kr 30 innen 18.10?

Risk/reward må anses som meget god.EAM bør inn i enhver portefølje og kan fort gå til kr 30 + på forventning frem til 15.10 og deretter kanskje dobles/mangedobles avhengig av erstatningsbeløpet som tilkjennes.

Fra en annen tråd (kadden)
The full and complete ruling, including the assessment of the total damages compensation owed to EAM, will be published within the term of 90 days from the 18th of April. «Including the assessment of the total damages compensation».
Det vil med andre ord 18. okt komme en vurdering av erstatningen EAM skal ha, denne er langt større enn EAMs børsverdi. Det kan enten komme en vurdering som tas videre til en sivil dommer, eller så er det ferdig dømt og utregnet i dommen som kommer. I forhold til alt det andre som har vært i retten vil dette være en relativt smal sak. Hvis beløpet som vurderes i krimdommen skal avgjøres av en sivil dommer er ikke dette en rettsak med høringer hvor partene er involvert.

EAM Solar sitter igjen med 4 solparker på 1Mwp per stykk. Salget som gav en nettoeffekt på 90 millioner til EAM. Consequently the net cash proceeds from the transaction to be received by EAM Solar ASA is NOK 90 million. If Energeia AS sells the Company or the power plants to third parties in the period prior to the end of 2020 at a higher value than the current sales valuation, EAM Solar ASA has the right to receive 75% of the value uplift above current sales valuation
https://newsweb.oslobors.no/message/483058

Er EAM den nesten aksjen etter NAPA/PLT/HIDDN/ELE til å mangedobles?
Blir det et forventingsrally frem til 18.10 (få børsdager igjen)?
Redigert 01.10.2019 kl 12:45 Du må logge inn for å svare

Ja det har du helt rett i. Her er det bare å støvsuge opp " gratispenger " Etter dagens møte med EAM i dag ser jeg på dette som den beste langtidssparingen noen sinne. EAM har en god plan nå ( sitter på flere bevis som ikke ble tatt med i retten denne gangen ), de har fylt opp krigskassen. Det var mye Victor ikke kunne si, men jeg leste vel mellom linjene at noe er på gang. Motstanderen hadde aldri regnet med å få så tøff kamp fra EAM ( de tippet at EAM ville gå konkurs og da forsvinner kravet ) Her er det bare å sitte i båten sammenmed Sundt og resten av gjengen. Premien kommer til å bli stor til slutt...vent å se.
29.10.2019 kl 21:56 2308

Meget bra skreve Skyggen. Her er det bare å roe ned og slappe av. Viktor tar rotta på Enovos/Avelar før eller siden. Dette er ett case som er verdt å vente på.

Nå er det bare å gjøre seg klar til rekyl for EAM har bunnet ut og er på vei opp. Til kr 18-20 på kort sikt (uten nyheter) og deretter mot kr 40-50?
EAM må jo være en av de mest attraktive oppkjøpskandidater på dagens kurs (markedsverdien er "peaunuts")
tuja
30.10.2019 kl 11:38 2067

Å prise EAM til skarve 90 mill kr er egentlig helt absurd og latterlig.

Nå blir det gode tider for de som klarte å skremme "livdriten" av noen aksjonærer. Billige penger å hente.
ve
30.10.2019 kl 12:31 1987

Noen som har en link til gårsdagens presentasjon og Q&A ?

Ja det er helt sykt. Skulle gått ut melding om at alle må slutte å prostituere seg ....... selge under 13.00 er jo latterlig dumt. Hva er det folk tenker med???

82 millioner for hele EAM.
Det er nærmest latterlig billig og betyr at rekylen kan bli saftig når den kommer. Årets nyttårsrakett er rimelig sannsynlig. Nå selges det med tap for å få med skattefradraget for 2019. Når det er over bør EAM snarlig tilbake over kr 20 i første omgang.
tuja
07.11.2019 kl 09:38 1480

Rene x-files over kursen på EAM. Du tror det ikke før du får se det. Men det er muligheter for de som vil inn på lave nivåer.

:)

Tenker nå at EAM har bunnet og nå setter kursen mot kr 20 (i første omgang)?
Meg 2
08.11.2019 kl 12:28 1253

Jøss, nå blei det plutselig antydning til liv, kanskje vi er ferdige på 12 tallet snart.

Ja når kursen endelig var på vei oppover så kommer det noen kronidioter å selger ned igjen.......

Det er i alle fall kjøpere. Ser at Ro Invest AS har kommet inn på topp 20-listen med 50 000 aksjer siden forrige uke. Dette kommer til å ta tid, men interessen for caset er det nok av hos de som har tålmodighet.

Er det skattemotiverte salget nå ferdig og en kan rette blikket fremover mot en forventet solid re prising?
Dagens markedsverdi på under 90 millioner henger ikke på greip og veien tilbake over kr 20 kan være kort.

Virker positivt det som skjer på selger/kjøpersiden nå. Noe er på gang.

Nå gjelder det å følge med i EAM. Kan fort gå tilbake over kr 20 og deretter videre over kr 30 innen kort tid?
Vil heller ikke overraske meg om det kommer et bud på selskapet nå?

Hva baserer du dette på? Sitter på et alt for høyt snitt så ikle meg i mot å komme i null...

Hva baserer du dette på? Sitter på et alt for høyt snitt så ikle meg i mot å komme i null...

Det vil vi. Var bare så bastant.. kunne jo hende han hadde godt nytt?? Men akk nei..