Norwegian tjener penger som gress


Den siste uken eller to har Norwegian hatt fulle fly på alle de mest trafikkerte rutene sine. Den neste uken er det aller meste utsolgt. På samtlige flygninger fra Norske flyplasser til Oslo, er over halvparten av avgangene utsolgt. På avgangene som ikke er utsolgt, er billettene svært dyre.

Samme tendensen ser vi på flygninger til Paris, London og Los Angeles, Madrid og Barcelona - fra Oslo. I perioden 15.september til 15.oktober, kommer Norwegian til å håve inn.

Lover godt med tanke på trafikktallene for september og kvartalsrapporten for q3 som kommer litt senere. Samme gjelder for trafikktallene i oktober.

Med lavere oljepris i November og Desember, kombinert med at selskapet har kuttet flere ruter som ikke har vært lønnsomme, tror jeg vi kommer til å se langt bedre resultater i q4 sammenlignet med fjoråret. Norwegian fyller sannsynligvis kassen betraktelig i q3, og kan muligens levere bra i q4 også. Dermed har de nok penger til å komme helskinnet gjennom q1 2020. q2 2020 blir minst like bra som i år, ettersom påsken kommer i April.


Viser at NAS skal vi selvfølgelig beholde på norske hender.
Kvike11
01.10.2019 kl 16:39 549

Der er fulde fly hele tiden og de kan endda tillade sig at sætte priserne lidt op, og der er gode penge i efter salg af diverse.
NAS har fået styr på udgifter og indtjeningen stiger.
Må snart give stort udslag på aktie kursen.
Strong buy