---- MDG -: Norske oljearbeidere er nazister !


Partiet vil ikke gripe inn: – Opp til hver enkelt hvordan de ytrer seg

MDG-politiker sjokkerer: Sammenlignet oljearbeidere med nazister og slavedrivere

– Det er helt fryktelig og jeg kjenner det går kaldt nedover ryggen, sier lederen i YS-forbundet SAFE som organiserer 9.000 medlemmer.

I en melding på Twitter skriver Emil Snorre Alnæs, som er styremedlem i MDG Gamlebyen, at det nok er mer effekt å hente ut av å ta de som styrer oljeindustrien, enn de som arbeider der: «Men "følger bare ordre"-forsvaret gikk jo ut på dato etter Nürnberg. I ettertiden kommer nok oljearbeidere til å høste ca like mye sympati som de som svingte svepen på plantasjen.»


https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/10/01/195615069/mdg-politiker-sjokkerer-sammenlignet-oljearbeidere-med-nazister-og-slavedrivere
Redigert 02.10.2019 kl 08:06 Du må logge inn for å svare
Matsern
01.10.2019 kl 18:47 1588

MDG er en ekstrem grønn sosialistisk gruppering. De er en trussel mot den vanlige mann i gata. De vil legge ned all oljevirksomhet og gjøre Norge til et lutfattig land. De vil helst at folk skal bli veganere, dyrke sin egen mat, ha høner og kyr i bysentrum, slutte med plastartikler og bruke sykkel som fremkomstmiddel.

Dette er ingen lek. MDG mener alvor.
Redigert 01.10.2019 kl 18:48 Du må logge inn for å svare

De gjorde det jo bra ved siste valg. Spesielt i byene. MDG definerer seg som blokkuavhengige så det er merkelig å kalle dem for ekstreme sosialister. Høyre ber om å bli tatt i varmen med dem i Oslo.
Redigert 01.10.2019 kl 19:18 Du må logge inn for å svare
Matsern
01.10.2019 kl 19:08 1543

MDG sentralt er overhode ikke blokkuavhengig. Du må følge med. Lederen har sagt i utspørringer blant annet på NRK, at hun ville stemt SV, hvis hun ikke kunne stemme MDG.

MDG ble startet av ekstreme miljøaktivister og dyrevernere, som har vært aktive lenge før Al Gore startet sirkuset. Når disse får opptre utenfor politikken, er de bare en gjeng gærninger som lever på oljepenger, men når de kommer inn på stortinget, kommer den grønne fascismen fram. Bastholm i MDG stod GRAVID på live TV og snakket om at alle må redusere forbruket. Snakk om tulling!

Gamle lederen i MDG jobbet i den amerikanske milliardbutikken WWF. Når global oppvarming ble et tema, så de mulighet til å starte med nok en form for pengeutpressing av bedrifter. I seinere tid, ble «global oppvarming» endret til klimaendringer, når målinger ikke viste global oppvarming. De begynte å banke på hos alle olje-og kraftselskapet for å kreve avlat. Uansett hva tenperaturmåleren viser, vil det alltid være krise i følge MDG.

Bellona har holdt på slik i mange herrens år. Konstruere nye miljøproblemer, slik at pengene fortsetter å strømme inn. Hauge fikk båt sponset av milliardærer for å holde kjeft om sine oppkonstruerte problemer.

Røkke som er Norges smarteste kapitalist, har skjønt hvordan de driver butikk. Derfor har han bygget et gigantisk skip til gærningene, har fikk til og med gamle lederen i WWF med på laget.
Redigert 01.10.2019 kl 19:54 Du må logge inn for å svare

De definerer seg som blokkuavhengige da. Står i partiprogrammet. Fra Wiki:

«Miljøpartiet De Grønne (MDG) (nynorsk: Miljøpartiet dei Grøne, nordsamisk: Birasbellodat Ruonát) er et grønt norsk politisk parti som mener skillet mellom «grønt og grått» er viktigere enn skillet mellom «rødt og blått».[4][5] Partiet ble stiftet den 29. oktober 1988 etter forbilde av Die Grünen i Tyskland og er tilsluttet Det europeiske grønne partiet og Global Greens. MDG er representert med ett mandat på Stortinget (Une Aina Bastholm) i perioden 2017–2021 og er representert i flere kommunestyrer og fylkesting. Partiet definerer seg som blokkuavhengig.»

Fant ingenting om at de er ekstreme sosialister. Var det å følge med du kalte det ?
Redigert 01.10.2019 kl 19:20 Du må logge inn for å svare
Matsern
01.10.2019 kl 19:19 1513

De kan definere seg som hva som helst på en nettside, i praksis er de grønne utenpå og røde inni
Matsern
01.10.2019 kl 20:00 1437

Vi trenger en mye høyere sperregrense, helst 15%, slik at ikke disse ekstreme mikropartiene i hver sin grøft, får innflytelse på hvordan landet skal styres.

Vi trenger ingen fundamentalister av noe slag på stortinget. Ingen grønne fascister, ingen kristenfundamentalister, ingen EU-globalister. Da er det sannelig tynt med partier igjen, når jeg tenker meg om. En blanding av det beste fra SP og det beste fra FRP, kunne vært noe.
Redigert 01.10.2019 kl 20:07 Du må logge inn for å svare

Hvorfor i det hele tatt skrive om klima på forumet/oljerelatert? Det enkle svaret er at dersom klimaalarmistene hadde fått det som de ville, så måtte vi ha funnet noe annet å investere i enn olje relaterte selskaper.....
MDG står i fremste rekke i hylekoret mot en innbilt kllimatrussel og har programfestet at oljeindustrien skal legges ned ila 15 år. Dette partiet oppfattes nok på dette grunnlag av mange som et ekstremistisk parti.

Historien handler også om at innflytelsesrike mennesker som tør si i fra kan gi et lite dytt i riktig retning, bort fra den hysteriske klimaalarmismen. Skal verden komme til klimatologisk sans og samling igjen, er det viktig at slike toppfigurer begynner å gi beskjed når klimavisvas-euforien går ut over alle grenser.

Først, bare klargjøre et par ting. De aller fleste forskerne er faktisk enige om at co2 kan påvirke klimaet, til tross for en opphetet og polarisert klimadebatt. En temperaturøkning på 1.5-2 grader vil bare gjøre det bedre for oss og planeten, det viser historien. Bare ett mindretall av forskerne mener at økt co2 kan føre til katastrofe for planeten. Det er dette det alarmistiske miljøet fokuserer på og som får oppmerksomhet i msm, som kjøres fram i politiske kretser og dyrkes av kliamprofittører bla. endel NGO'ere og forskningsmiljøer med en agenda på lur. Det er dette budskapet som ungdommen indoktrineres med og som gir klimaangst og redusert livskvalitet for store grupper i samfunnet. Men hvor sannsynlig er dette skrekk scenariet. Det får vi pussig nok ikke høre noe om, til tross for at om modeller skal ha noen praktisk relevans i samfunnet så må det gis en sannsynlighetsvurdering av ulike utfall. Jeg vil anta at sannsynligheten for at et IPCC worst case scenario slår til er tilnærmet lik 0, den geologiske historien viser det.

Flere vestlige land ser altså ut til å styre etter et tilnærmet usannsynlig klima-skrekk scenario. En analogi til vår oljeindustri; Ressursgrunnlaget i oljeselskapene kan beregnes probablistisk som P90-P50-P10. P50 er 'konsensus', P10 estimatene gir stor 'reward', men ingen tror vel egentlig på dette utfallet. Hva dersom oljeselskapene skulle finne på og styre ressurs grunnlaget og letestrategi basert på et nærmest usannsynlig P10 estimat.... Bare enkelte analytikere og aksjehaussere våger å fokusere på slike scenarier. Men i motsetning til klimaskremmeindustrien så opererer oljeselskaper (og industriene ellers) med en omfattende sannsynlighetsevaluering for ulike scenarier som grunnlag for beslutninger.

Historien handler altså om en som mener at alarmistene må roe seg ned, det er ikke grunnlag for slike apokalyptiske spådommer basert på vitenskap og observasjoner. Det handler om Lennart Bengtsson, Skandinavias ledende meteorolog som også er en internasjonal størrelse. Bengtsson har bl.a. ledet værvarslingsorganisasjonen i Reading, UK og Max Planck-instituttet i Hamburg som har ledet an i utviklingen av klimamodeller som IPCC bygger sine konklusjoner og anbefalinger på. I sine uttalelser til mediene opp gjennom årene har han alltid avdramatisert de mange alarmerende innspill fra beregningsmodellene. De har store svakheter, klima har alltid variert, og i to tredeler av sin eksistens har kloden vært 7 grader Celsius varmere enn nå.

Bengtsson avslører og bruker kraftige ord om politiseringen, retorikken og taktikken bak IPCC-leirens utsagn om konsensus og ‘science is settled’. Og med førstehånds kjennskap fra forskningsmiljøene påpeker han de store svakhetene i de IPCC-benyttede beregningsmodellene, og at klima vil være vanskelig å forstå også i fremtiden. Enda sterkere fordømmelse benytter han om politikerne og deres bruk av modellene i et useriøst ‘planleggingsvanvidd’. Et vanvidd som forkynnes av våre medier med NRK i spissen og som er sentralt ‘fake news’ i valgkamp etter valgkamp.

Han avslutter: «Världen har massor av problem, men dessa har ytterst litet att göra med en klimatändring»

Denne saken er pussig nok ikke publisert hverken i Aftenposten eller VG/Dagbladet (eller andre i msm), som ellers er svært så opptatt av klima, så jeg må nok (dessverre for enkelte med abstinens) henvise til klimarealistene for en fullstendig artikkel.
https://www.klimarealistene.com/2019/09/13/nordens-ledende-meteorolog-klimaendringene-sterkt-overdrevet/#comment-15570
Matmons
01.10.2019 kl 22:32 1282

Finnes det ikke et lovverk mot slike karakteristikker i Norge
Dette er jo også det samme som denne Radja holder på med
Han kaller jo store deler av Norge for Nazister
Det må vel i himmelens navn finnes noen lover som forbyr slike karakteristikker
MERLOT
01.10.2019 kl 22:45 1257

§ 3-6 a.(erstatning for ærekrenkelser)
Den som uaktsomt har satt frem en ytring som er egnet til å krenke en annens ærefølelse eller omdømme, skal yte erstatning for den lidte skade og slik erstatning for tap i fremtidig erverv som retten ut fra den utviste skyld og forholdene ellers finner rimelig. Han kan også pålegges å betale slik erstatning (oppreisning) for skade av ikke-økonomisk art som retten finner rimelig. Dersom den krenkede døde mindre enn 15 år før krenkelsen etter første ledd fant sted, kan krav om oppreisning settes frem av hans nærmeste.

En ærekrenkende ytring medfører ikke ansvar etter første ledd dersom den anses berettiget etter en avveining av de hensyn som begrunner ytringsfrihet. Ved denne vurderingen skal det særlig legges vekt på om ytringen hviler på et fyldestgjørende faktisk grunnlag, på ytringens grad av krenkelse, og om hensynet til den krenkede er tilfredsstillende ivaretatt ved for eksempel adgang til imøtegåelse, om allmenne interesser eller andre gode grunner tilsa at den ble satt frem, og om ytreren har vært i aktsom god tro med hensyn til de momenter som kan gjøre ytringen berettiget.


Til og med med den mest korrupte domstol i kongeriket skulle slite med å begrunne en frifinnelse med at det "anses berettiget" å kalle oljearbeidere for nazister.....
Men man vet aldri, domstolene i kongeriket setter stadig nye rekorder.
Redigert 01.10.2019 kl 22:46 Du må logge inn for å svare
Zorin
01.10.2019 kl 23:23 1196

Vel, Listhaug slapp jo billig unna med å kalle Arbeiderpartiet for å beskytte terrorister.
*JBJB`
02.10.2019 kl 08:48 1025

Hei Zorin/folkens:))

Og...sitatfusk er ulovlig i henhold til reglementet, Zorin - Listhaug postet følgende på FB: "AP mener terroristenes rettigheter enn viktigere enn nasjonenes sikkerhet" - ettertiden vil nok vise om uttalelsen står seg...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Hvis man kaller oljearbeidere for nazister må det nødvendig vis bety at inntektene de genererer for landet er nazipenger?
Da bør vel de som mener noe slikt holde seg for gode til å benytte seg av noen av de godene som slike penger genererer?
livecnn
02.10.2019 kl 11:42 900

Hvordan kan LO og Arbeiderpartiet samarbeide med disse folkene som vil legge dette landet dødt ?


Veldig rart utspill av MDG. Uakseptabelt vil jeg si. Slik oppfører man seg bare ikke.
Matmons
02.10.2019 kl 12:43 833

Både hun som leder denne avdelinga og talsmannen i MDG sier det er helt ok å si slik
Hadde jeg ledet dette forbundet som representerer disse folkene, så hadde jeg øyeblikkelig dratt de for retten hele MDG
MERLOT
02.10.2019 kl 12:54 816

Denne Emil Snorre Alnæs virker ikke altfor smart, han har nok plumpet ut med en uttalelse i en form for affekt.
Blir nok frifunnet på grunnlag av dette skulle en tro.
Han har nok meldt seg inn i MDG for å prøve å få seg noe også.
PL937
02.10.2019 kl 13:56 764

Da kan MDG heller ikke kreve noen annens partimedlemmers resignering grunnet ytringer ,, for det er opp til hver enkelt hvordan de ytrer seg.

Det som virkelig provoserer er at etablerte partier har krøpet for denne myggen av et parti. Faen ta Erna & Støre som går rundt å logrer for MDG og stryker disse oppetter ryggen. Disse burde bli straffet også
Noni
02.10.2019 kl 21:13 629

PSI- Investor skrev Enig med Undrende
Trodde de ligger på vippen, at de derfor er ettertraktet?
Noni
02.10.2019 kl 21:36 602

Ja huff, jeg er redd for at Erna, som jobber for å komme inn i FN, - vil støtte denne
galskapen.
Gork
03.10.2019 kl 21:12 453

Her var det en sjelden bra tråd til HO å være.
Kudos til SinnaNecer'n, bra innlegg er veldig enig. I vikingtiden var temperaturene i Norge mye høyere.

Sett bort ifra CO2 hysteriet, har jeg mye sympati med miljøbevegelsene, vi må slutte å se på klodens ressurser som uendelig, samt den forsøplingen som foregår i naturen må stoppe.

MDG-ml, kaller seg for blokkuavhengig. Det er interessant, for blokkene bygger på prinsippene for hvordan landet skal styres, men så langt har de kanskje ikke tenkt, det vil de overlate til andre. Når "forurensende" industri er nedlagt, asfalten fjernet og vi dyrker biologiske grønnsaker der disse var, så er målet nådd.

Moro at de fikk flest stemmer fra de rike delene av Oslo`s befolkning, der bryr de seg ikke mye, om bom penge takstene dobler seg, det betyr bare færre biler og de kommer raskere frem. Men for all del, et renere Oslo er velkommen. Når byen er ren nok, så går partiet i glemmeboken, slik som FNB, når folk blir vant med bom prisene.

En de interessante utfallene fra denne "hysterien" er at endringen i klodens energi forsyning kommer til å gjennomgå den største endringen i vår historie, iløpet av den neste 10-30 årene. Oljeavhengigheten tok mer enn 100 år å bygge ut, skifte vil gå vesentlig raskere.