Frepp 8,6!

Jeeses
01.10.2019 kl 19:07 420

Sylvi Listhaug og Frp vil ha mer fremmedfrykt, intoleranse, rasisme og egoisme - Frps fire vaklende søyler som nå har sviktet og partiet er lagt i grus!!

https://www.dagsavisen.no/innenriks/ny-maling-frp-og-hoyre-kraftig-tilbake-mdg-og-senterpartiet-gar-fram-1.1594136
Redigert 01.10.2019 kl 19:09 Du må logge inn for å svare

Yeahsus ønsker mer av svenske tilstander ser jeg, spørs hvem som vakler når dere får som bestilt.

Frp må ta seg kraftig i sammen. De vet hva de har å gjøre.

Og globalisme og Bilderberg er de nødt til å legge vekk. Ellers blir det 6 %.

Dette burde du finne ut, fordi det avgjør om Frp får 6 % eller 18 %.

Siv Jensen har vel vært relativt lunken i sin støtte til Donald Trump. Dette har gitt gjenklang i hele politikken, mens en stor majoritet av deres velgere er svært positive til Trump og den politikken han fører. Derimot er det en annen smørblid og flirende figur som har skjønt hva Trump snakker om.

Senterpartiet kan naturligvis ikke overleve på venstresiden, men enn så lenge er de det eneste alternativet for folk som vil "bevare ting slik det var". At de samtidig åpner opp for horder av innvandrere som ikke høre hjemme her, glemmer folk å tenke på. Inntil de selv må passere gjenger med muslimsk faenskap som ikke ønsker dem en god dag, hverken på norsk, arabisk, afghan eller somali .

frepp er ferdige snart. Heldigvis

- og da har du sagt det du skulle si i dag? Du dukker opp med et nytt saftig innlegg omtrent på samme tid i morgen?
Redigert 03.10.2019 kl 11:12 Du må logge inn for å svare
HanVann
03.10.2019 kl 23:44 251

90,4 % mot frp
+ 99% av kommunistene på HO
Herregod SOS blitz.


Er det noe å skryte av for et land?
I Skambodjsa hadde Frp vært 0,1%.

Frp er på vei inn i en dyp krise. Det rare er at de bare seiler avgårde uten at frøken Jensen tar tak. Her i Oslo er jo partiet på vei rett i dass. Høyre i byen sier det åpent og ærlig: Frp er ikke vår foretrukne partner. Selvsagt er dette klarert med Erna og det er bare tidsspørsmål før H og Frp skiller lag på sentralt hold.

Det er en annen effekt med denne politiske haltingen, og det er at V og Ropstad-Krf også får rundjuling av velgerne. Vi går gode tider i møte.
.777.
04.10.2019 kl 08:33 222

Jeg skjønner fremdeles ikke hvorfor de ikke bare kan slå seg sammen alle sammen?

Det er jo kun bagateller som skiller «ytterste venstre» fra «ytterste høyre», vi snakker om uenigheter som omhandler maks 1% av statsbudsjettet. At statsmakten skal fortsette å ese ut i statsbudsjettet på bekostning av enkeltindividets rettigheter er det tydeligvis full politisk enighet om.

Illusjonen om folkestyre vil selvsagt opphøre å eksistere, men samtidig så vil jo alle få Partiet sitt i regjering samtidig, og det er jo flott?

Vi er da alle gode sosialdemokrater, er vi ikke?

Hva er det egentlig du maser om ArneB?

Ser du ikke at sosialiseringsprosessen går sin vante gang uansett?

Hva er problemet liksom?
.777.
04.10.2019 kl 09:03 211

Iom. at uenighetene er så mikroskopiske som de er så kan debatten like gjerne tas på bakrommet, jeg ser egentlig ingen grunn til at media og befolkningen trenger å engasjeres i dette knotpirket. Det er mye bortkastet tid og energi som kunne vært brukt på noe mer fornuftig.

Sosialiseringsprosessen har nå kommet så langt, folket er nå så detaljregulert, og staten utgjør nå en så stor del av bnp at vi like gjerne kan ta skrittet fullt ut fra sosialdemokrati til ekte sosialisme.

Derfor: Slå sammen alle partiene, det blir vinn vinn for alle parter.

Lenge leve Partiet!

Der avsluttet du, for ikke å si kortsluttet, enhver diskusjon!
.777.
05.10.2019 kl 03:45 175

ArneB 5.0
I dag kl 02:24

Jøss er du oppe hele natta?

Næh. FRP kommer til å vokse igjen. Garantert.

Enig med Daniel. Frp sin merkelige ombudstankegang er ettertrykkelig død. Når de må ta ansvar viser de hvor dårlig keiseren er påkledd.