100% ren energi er en ønskedrøm. Det hadde vært fint, men det -

Slettet bruker
MUMLE 01.10.2019 kl 22:55 268

- en ønskedrøm. Det hadde vært fint, men det er en ren utopi. Det er umulig innen overskuelig framtid å kutte ut over 90 prosent av verdens energiproduksjon og erstatte den med fornybar energi.

Klimabevegelsen har ikke krevd storstilt satsing på atomkraft, så kravet deres må forstås som at vannkraft på ca 7% og fornybar på omtrent 5% straks skal ta over for de resterende 88%. Dette lar seg ikke gjøre. Dersom dette skulle blitt gjennomført ville det føre til et umiddelbart sammenbrudd i industri- og matvareproduksjon slik vi kjenner den.

Dessuten finnes det ikke noe som heter ren energiproduksjon. All energiproduksjon har et økologisk fotavtrykk. Vindmøller bygges av glassfiber, stål og betong samt ulike mineraler. Dette må utvinnes og produseres. Solceller krever silisiumgruver og oppvarming til rundt 2000 grader. Dette fører til CO2-utslipp. Vindmøller og solcellepaneler varer ikke evig, de må stadig fornyes med dertil hørende fotavtrykk.
https://www.derimot.no/endring-til-det-bedre-vil-klimabevegelsen-utlose-hungersnod-i-fattige-land/

Redigert 01.10.2019 kl 23:04 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.10.2019 kl 22:56 267

Europa klarer ikke å produsere sin egen energi. Europa klarer ikke å produsere sin egen mat. Afrikas framtid, hvis kontinentet skal ha noen framtid, ligger i Afrika. Fra naturens side er Afrika mye rikere enn Europa. Når kontinentet er fattig skyldes det imperialismen og lokale herskere som er på imperialismens parti. Hvis Afrika klarer å frigjøre seg, har Afrika mer enn nok ressurser til å bli velstående.
Slettet bruker
02.10.2019 kl 00:33 246

Den virkelige saken er naturligvis korrupsjonssaken til Jo Biden sønn i Ukraina. Men hverken norske eller USA-mediene er opptatt av det.

I den forstand minner dette om Julian Assange som avslørte uhyrlig krigsforbrytelser og løgner hos ledende amerikanske politikere/ militære og ikke minst Hillary Clinton. Men saken er utviklet seg til grotesk parodi av rettssikkerhet hvor det er Assange som fremstilles som skurken.

Ar Jo Bidens sønn er gitt «økonomiske fordeler» av Porosjenkos regjering for å ha USA i ryggen da Obama var president er en sak som har vært kjent lenge. Men forbrytelsen er naturligvis at noen våger å nevne dette.

Så dermed har vi er vrengt rettssikkerhet. De som nevner forbrytelser og ikke minst avslører dem er de virkelige forbryterne. Varslere må ligge lavt ellers blir de jaktet på av skurkene som står med roret. Riksrett-saken dreier seg ikke om å ta en forbryter, men å vinne presidentvalget slik Paul Craig Roberts helt rett skriver


https://www.derimot.no/riksrett-saken-mot-trumpdreier-seg-om-noe-annet-enn-korrupsjon-i-ukraina/
Slettet bruker
03.10.2019 kl 14:33 208

http://oljekrisa.no/hybrid%20jun%202015.htm

I rå-kapitalisten Kjell Inge Røkkes privatjet fraktes nå vår norske arbeiderklasse kjerring fritt omkring world wide. Gro Harlem Brundtland er blitt styremedlem i Kjell Inge Røkkes studentstiftelse Aker Scholarship. NB "Styrevervet er ulønnet", men godtgjørelsene er sikkert rause, i tillegg er det unntatt skatt.
Og være unntatt skatt er viktig for fru Brundtland.
http://www.nettavisen.no/na24/brundtland-inn-i-rkke-styre/3423149505.html
http://www.dn.no/nyheter/politikkSamfunn/2015/10/20/1851/Utdannelse/inntar-rkkestyre
For notatføring av ny bok blir nok Arne Olav også med, eller hva tror dere? Røkke får betalt leie for privat jetflyet når Norge som er formann i Giverlandsgruppen, med Gro på sine klimareiser, snakker sitt mange års innøvde miljøbabbel. Der hun tar selv betalt 3-400 000 kroner pr 45 minutters taletidsom som blir utbetalt av det 10 milliarder regnskogfond (som Vi det norske folk, er avkrevd og har innbetalt.) Møteleder gikk i sjokk og Robert Mugabe fra Zimbabwe ble lyrisk på Klimaklovn Jens sin konferansen i København. Da bør det jo ringe noen bjeller.
Klimaklovnkonferansen i København.
https://www.vgtv.no/video/27647/se-diktatorens-klimadikt

http://www.dagbladet.no/2009/12/16/nyheter/klima/miljo/9539667/
Robert Mugabe ble født ble født 21. februar 1924 nordvest for Harare i det som da var den britiske kolonien Sør-Rhodesia. Han var utdannet lærer, og hadde i tillegg flere universitetsgrader. Slik Som Erna Solberg m/fl