HIDDN bør kastes ut av Oslo Børs!


Tomme børsskall har ikke noe på børs å gjøre. At de kan ha en verdi som inngang for et selskap som vil på børs uten IPO er ikke tilstrekkelig til å forsvare at et selskap helt uten aktivitet skal kunne handles på børsen.

Gårsdagens handel viser at det finnes folk i markedet som må bekyttes mot seg selv og skruppeløse tradere som driter i at selskapet i praksis er konkurs.

Innleggene på forumet tyder dessuten på at flere brukere er så kunnskapsløse og ute av stand til å ta stilling til verdien av et selskap.

Det er strenge krav til å bli notert på Oslo Børs og da blir det meningsløst at HIDDN får lov til å være notert når det bare er et tomt skall igjen. Og enda værre, et eventuelt overtakende selskap kan jo lure seg på børs uten å lage prospektet som kreves for en IPO, hvilket Oslo Børs selvsagt ikke vil tillate. Dermed er det begrenset med mulige beilere og Tvenge kan glemme å komme seg ut av dette marerittet uten store tap.

Om ikke Oslo Børs har hjemmel til å kaste ut HIDDN, så kan markedet bidra ved å dumpe kursen ned til et nivå der den hører hjemme. Det vil si kr 0 -NULL-.

Det er nok dette Tvenge brødrene har skjønt og derfor hauset opp aksjen i lørdagens utgave av Finansavisen.
Det er så mye bedre å få solgt ut masse aksjer til kurs 3.74 enn til rundt kr 1.
(kursen var 1.48 i helgen da Tvenge hauset opp og emisjonen på kr 1)

HIDDN - flaggemelding
Torstein Tvenge har i dag 2. oktober 2019 solgt 518.740 aksjer i Hiddn Solutions ASA (HIDDN) til en snittpris på NOK 3,74 per aksje.
Redigert 02.10.2019 kl 13:21 Du må logge inn for å svare

Det fikk fanden fordi han var dum og ikke beregnet sitt publikum! Hyggelig for dem som tjente non kroner på dette stuntet, men har man gått på en smell så har man kun seg selv og ingen andre å takke. Det var vel utførlig forklart i helgens FA hva dette dreide seg om. Så kan man lese så burde man skjønt at her var det høy risiko for å bli sittende med en svarteper. Tvenge har tydeligvis fått dekket sin inngang og kan ta sjansen på at det er nye risikoelskere som kjører kursen opp nok en gang. Da kan han få gjort seg enda noen kroner på dette luftige selskapet.
Noni
02.10.2019 kl 20:46 897

Hadde noen få aksjer, men solgte før sirkuset.

Nå krakker Hiddn. Er det Tvenge som lemper ut mer?

Nei, ser ut til å ha vært gjennomført en emisjon.
04.10.2019 kl 14:00 56

Innlegget er slettet

Intet relevant nytt i den meldingen. Skøyhøy omsetning denne uken. Alt kan skje fremover
lynx
04.10.2019 kl 15:23 437

Kunne ikke vært mer enig. Det som har skjedd her de siste månedene er ren svindel. Utrolig at Oslo Børs ikke setter foten ned for dette useriøse pyramidespillet.
HP17
07.10.2019 kl 13:35 207

Hiddn bør en holde seg langt unna.
Dette selskapet har som TS skriver ikke noe å gjøre på børs og er blitt hauset opp av Tvenge (slik at Tvenge fikk solgt unna i forrige uke langt over emi kurs på kr 1) samt nå kan snart alle som deltok i emisjonen lempe ut aksjer med 45% gevinst. Kynisk av Tvenge, men ikke tilfeldig. Er nok ikke lenge før Hiddn er under kr 1.
Det er bare å holde seg unna.
HIDDN- Prospectus approved in connection with private placement
Reference is made to previous stock exchange announcements by Hiddn Solutions ASA (the "Company") regarding a private placement in the Company of NOK 8,550,000 (the "Private Placement"), of which NOK 6,897,300 was related to a cash placement and NOK 1,652,700 related to conversion of debt, which wasapproved by an extraordinary general meeting in the Company on 4 September 2019.

The Financial Supervisory Authority of Norway has today, 4 October 2019, approved a prospectus in connection with listing of the 8,550,000 new shares
(the "New Shares") in the Private Placement on the Oslo Stock Exchange. The prospectus is available at the Company's website www.hiddn.no.
https://newsweb.oslobors.no/message/486548
Redigert 07.10.2019 kl 13:36 Du må logge inn for å svare