Orkla øker i Tomra


Av en aksjonæroversikt per 26. september går det frem at Folketrygdfondet har kjøpt 230.000 nye aksjer i Tomra. Selskapets største aksjer sitter dermed på en post på 10,5 prosent.State Street Bank & Client Omnibus har solgt over 900.000 aksjer, og Danske Bank har også kvittet seg med noen aksjer. Vi snakker her om 2. og 3. største aksjonær i panteselskapet.Orkla fortsetter også å vekte seg opp. Den siste uken er 400.000 aksjer kjøpt. I alt eier man nå nærmere 5,1 millioner Tomra-aksjer, tilsvarende en eierandel på 2,9 prosent. Orkla er fremdeles Tomras 4. største aksjonær.Bak Orkla står Morgan Stanley oppført med over 4,8 millioner aksjer, over 900.000 flere enn for en uke siden

https://finansavisen.no/nyheter/boers-finans/2005/09/orkla-oeker-i-tomra

Denne artikkelen er fra 2005 :-). Går man inn på Tomra sine hjemmesider ser man Tomra sine største aksjonærer. Har man fulgt med litt har man også sett at det er ingen av de store som har solgt seg ned/ut den siste “turbulente” tiden. Det er da et svært godt tegn :-) Altså bare små fisker uten mål og mening som selger aksjer!!

Investor

Som tidligere nevnt, er det selskapsdriften og markedsutsiktene innen Tomras forretningsområder som opptar meg og gjør at jeg har valgt å investere i selskapet. Hva aksjekursen til enhver tid er, ser jeg på børsen, men hadde selvsagt ikke sittet med aksjer hvis jeg ikke hadde trodd kursen skal opp, på sikt. Når det er sagt, hender det jo jeg følger børshandelen. Hvem som kjøper og selger aner jeg ikke, men "200 mannen" (eventuelt, men neppe kvinnen) som hopper frem og tilbake på begge sider av bordet har vært aktiv lenge og tør være kjent. Av nyere dato vil jeg påstå "vinkingen" med 3 like siffer i ordrebildet er. Notér videre at det kontinuerlige, langvarige kursfallet vi har vært vitner til i drøyt 3 måneder (- 23% bob, bob), startet i eksakt samme øyeblikk som Tomra ble tatt inn i OBX-listen/indeksen (24.juni, 2019).
Redigert 02.10.2019 kl 17:11 Du må logge inn for å svare

Ursäkta!! Googledatumsearch med dagens datum hittade den. Hur tar jag bort den?
Redigert 02.10.2019 kl 17:16 Du må logge inn for å svare