Useriøs krisehaussing om REC .REC tilhører fremtiden


Jonas Meyers analyse er krisehaussing og ingen helhetlig analyse. Underslår potensiale og muligheter og blir dermed useriøs og undergraver kravet om balansert vurdering. Ingen nye hendelser i de siste ukene som tilsier en slik utvikling i kursen.Kun en gavepakke til shorterne. REC er på parti med fremtiden og nødvendig superøkning av solenergi, bare potensialet i batteriproduksjonen kan være gigantisk.Kurs på 20 kr om et halvt år kan fort regnes frem og være mer realistisk enn det visse analytikere nå får til av negativt oppgulp..Finansavisen er historisk gjennomgående nokså negativ til REC, hausser ofte opp negative analytikerne. Hva med litt kritisk journalistikk til ekstreme analytikeranlyser? Holder premissene? Holder fakta? Hvorfor så ulikt andre analytikere? Fremstår konklusjonen gjennomtenkt og solid forankret i fakta?. Alle hovedpoengene i Meyers analyse er klart diskutable.
Ukritisk gjengivelse av analytikernes aksjeprognoser er slapp journalistikk, heller mer kritisk som Finansavisen feks er overfor diverse eksperters boligprisprognoser.


Js67
03.10.2019 kl 05:28 462

Short et fanget i Rec og prøver at finde en vej ud med så lav kurs som muligt... De ved godt at dagene snart er tale og Q3 nærmer sig .... Jeg tror helt sikkert at vi vil se et kæmpe kurs hop op igen .... raketten et klar, venter bare på affyrings signalet....jeg benyttede muligheden og købte op i går... På sigt er det penge lige ned i lommen...

Det er vel ikke akkurat haussing den analysen.

REC er dødsdømt og det hjelper ikke å leve i en alternativ virkelighet.

https://finansavisen.no/nyheter/industri/2019/10/02/7363589/meglerhus-frykter-for-kroken-pa-dora-for-rec-massakrerer-kursmalet-med-83-prosent

Også her ser vi tegn til en alternativ virkelighet eller total fornektelse av faktum.

REC har falt som en stein til stor avkastning og glede for de som har shortet aksjen.

1 uke: -27,36%
1 mnd: -33,98%
3 mnd: -94,29%
6 mnd: -95,20%
1 år: -94,91%

Shortere fanget i REC?? Prøver å finne en vei ut?

Håper aksjen faller hardt og lenge før den opphører å eksistere. Det har dere fortjent.
Odi.1
03.10.2019 kl 07:53 315

Kommer ikke skattekravet, så holdes rec i sving med Butte, men det er dårlig butikk for dem som ikke har lån til butte og er aksjoner, tror vi stopper rundt 2,5 -2,8 nå , om det blir liggende der lenge er det bare kundetilgang som vil avgjøre. Moses bør heller ikke stå for lenge uten varme i kjelene, da blir det dyrt å starte opp igjen.

Høy 3.37, slutt 3.29. Tipper jeg.