Fyller opp kassen


Selger supplyskiper Standard Supplyer for USD 13,5 mill. Fortjeneste ca 3 mill USD. Kassen er nå på ca USD 41 mill. Tipper at det blir mulig å få god valuta for pengene de nærmeste par årene. Anbefaling kjøp.

Greit å fylle på med billige aksjer idag, fordelen med å være aksjonær i et selskap fylt med tullinger som aldri skulle kjøpt aksjer! Artic kursmål 1,80 som jeg personlig mener er lavt priset, lav oljepris er + i boken for lavere drivstoff kostnader.
Redigert 03.10.2019 kl 16:52 Du må logge inn for å svare

Endelig får aksjen litt oppmerksomhet. Omsetningen stiger og kursen løfter seg. Hva sier Clarkson om verdien bak hver aksje? 1,80? Lang opp før vi er der.

Passert 1,3mill aksjer og venter på oppgang, Spetalen kan kjøre denne eller selge selskapet. Takker og bukker for kurser ned mot 1kr!
Tm3P
04.10.2019 kl 14:20 664

Faen skulle jo egentlig kjøpe denne igår når jeg hørte nyheten på onsdagen. Ble litt dyrere kjøp idag, men er jo fortsatt veldig billig når man ser de konkrete verdiene i selskapet etter salget.

Med dagens kurs er de siste 5 skipene av samme standard verdsatt til $5,66m. Under halvparten av det de faktisk fikk solgt skipet til nå. Så har man i tillegg eierskapet i de mindre skipene som jeg ikke ga noen verdi i regnestykket over.

Dette er ikke noen form for reell oppgang, aksjekursen har vært dumpet ned i oppgangstider og offer for lav interesse. Selskapet har + i regnskapet og 400.mill på bok, ser vi oppkjøp Q3/Q4?

Imponerende salg i sluttauksjonen, senke den 2% med fillepost. Kan bare undres hvordan dere noen gang skal bli rik på børs.
Redigert 04.10.2019 kl 16:46 Du må logge inn for å svare