Mange vil ut av olje og gass


Det er press fra investorer internasjonalt mot å investere i olje og oljeservice: https://www.dn.no/marked/hitecvision-under-kraftig-press-fra-investorene-varsler-storsatsing-pa-fornybar/2-1-680556

Hitec Vision var pårundtur hos 50 av selskapets investorer tidligere i år og de fikk en klar beskjed. Mange av de vil ikke lenger være med på investeringer i olje- og gassektoren. Dette til tross for at de samme investorene har fått en avkastning på pengene på mellom 18 og 20 prosent. Ertesvåg sier at dersom han skal få Hitecvision til å vokse i fremtiden, så må han også satse på fornybarsektoren..

Ikke rart Archer faller tiltross for nye avtaler og god lønnsomhet når investorer overser disse selskapene fullstendig.

Så snart vi ser en betydelig bedring kommer investorerne rendende. Der vil altid være idialister, med en holdning til miljø, dyrevelfærd o.s.v. For øvrigt vil der komme projekter med fornybar, hvor pengene er tabt, da man er på forsøgsstadiet med mange nye tiltag i fornybar. Folk har den opfattelse, at al fornybar bliver til guld i fremtiden, det gør det ikke. Det er et risikofyldt område.
asap3
03.10.2019 kl 19:38 271

Q2 was a true-up quarter, and then Q3 and Q4 -- again, we're going to be below $700 million, but so when you kind of work the average itself, it's going to be around $175 million per quarter , around that area there.
Redigert 03.10.2019 kl 19:42 Du må logge inn for å svare