REC SIL - Skal ned mot 1 krone - den med hull i.😱


REC kan være i store vansker..

En skatteregning på opptil 240 millioner dollar fra norske skattemyndigheter kan i verste fall sende selskapet i skifteretten.😢

Mvh
Redigert 03.10.2019 kl 14:41 Du må logge inn for å svare
Trier
03.10.2019 kl 14:47 336

Du burde søke jobb som analytiker i SBM1 :)
Redigert 03.10.2019 kl 14:47 Du må logge inn for å svare

Hode på en påle sammen med Meyer utenfor børsen !

RECstyrets saklige redegjørelse viser at Jonas Meyeranalysen ikke er seriøs, kun applaudert av de velkjente useriøse og inkompetente shortapekattene .
Jonas Meyers analyse er krisehaussing og ingen helhetlig analyse. Underslår potensiale og muligheter og blir dermed useriøs og undergraver kravet om balansert vurdering. Ingen nye hendelser i de siste ukene som tilsier en slik utvikling i kursen.Kun en gavepakke til shorterne. REC er på parti med fremtiden og nødvendig superøkning av solenergi, bare potensialet i batteriproduksjonen kan være gigantisk.Kurs på 20 kr om et halvt år kan fort regnes frem og være mer realistisk enn det visse analytikere nå får til av negativt oppgulp..Finansavisen er historisk gjennomgående nokså negativ til REC, hausser ofte opp negative analytikerne. Hva med litt kritisk journalistikk til ekstreme analytikeranlyser? Holder premissene? Holder fakta? Hvorfor så ulikt andre analytikere? Fremstår konklusjonen gjennomtenkt og solid forankret i fakta?. Alle hovedpoengene i Meyers analyse er klart diskutable.
Ukritisk gjengivelse av analytikernes aksjeprognoser er slapp journalistikk, heller mer kritisk som Finansavisen feks er overfor diverse eksperters boligprisprognoser.