***FRANCE*** POLITIDRAPSMANNEN KONVERTERTE TIL....

*JBJB`
03.10.2019 kl 18:21 1534

Hei folkens:))

Og...da er saken i boks -I følge den franske TV-kanalen BFMTV så konverterte gjerningsmannen, Michael, til islam for 18 måneder siden. ...ZnageZz....

https://www.bfmtv.com/police-justice/en-direct-policiers-agresses-a-paris-edouard-philippe-est-sur-place/?fbclid=IwAR0Wdr1eW91FfpJ8I-bS_UaKSij19NkawD57rZvRU4YRVMSEsuZKM49NeXc

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 05.10.2019 kl 19:38 Du må logge inn for å svare

Fyren har blokkert meg nå, men leser innleggene mine. Hva er vitsen med å blokkere, logge ut for å lese de han har blokkert og så logge inn igjen. Hahaha

Neida. Jeg bare vil spørre deg om du mener at alle muslimer bør utryddes. Hadde alle dine personlige problemer løst seg hvis alle klodens muslimer ble gasset og brent?

Ville du da blitt et godt menneske? Eller handler det mest om å ha noen å hate?

Da gjelder for MSM å ikke skrive noe mer om denne saken. Annet enn at gjerningsmannen nok var sinnsyk.
Elefanten i rommet er det ingen som ser
Sotah
04.10.2019 kl 13:36 560

Jeg synes vi skal legge endel vekt på at fyren er dau.
*JBJB`
04.10.2019 kl 13:44 556

Hei Zoten/folkens:))

Og...72 jomfruer trigger, Zoten - det skal du ha...ZnageZz...

http://www.verdidebatt.no/innlegg/11669502-muhammed-fra-mekka

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
04.10.2019 kl 14:17 544

Jeg er ikke så bokstavtro som deg i koranske skrifter, Lilletull. Jeg er zotist, veit du.

- Det er ingen tegn på at mannen som torsdag drepte fire kolleger i politiets hovedkvarter i Paris, var motivert av ekstremisme, ifølge den franske regjeringen

Det er vel i seg selv ganske så skremmende. Det betyr vel da at den franske regjeringen ikke lengere anser muslimsk jihad som ekstremisme lengere, men er blitt mere normalen og noen franskemenn bare må venne seg til.

Var det kanskje Muhammeds stemme han hørte inne sitt hode? "drep de vantro, slakt dem over alt der du finner dem, vis ingen nåde" osv.

Nå er ikke etterforskningen avklart ennå, og siden mannen er død er det ikke så godt å si hva motivasjonen var. Om han liret av seg noen "allahu akbar" men han hugg sine kollegaer med en porselenskniv pleier det å peke i en viss retning. En viss form for planlegging bør vel også regne med at det har vært, da slike våpen vel ikke er så vanlige å ha med seg på jobb.
*JBJB`
04.10.2019 kl 20:57 506

God aften folkens:))

Og...da slapp katta ut av sekken - drapene på fire polititjenestemenn i Paris har tatt en ny, men ikke uventet vending og etterforskes nå som terror - politiet har som kjent ransaket huset til terroristen og muligens gjort noen interessante funn - blir spennende å observere om gammelmedia og MSM bruker like mye spalteplass på denne saken som de brukte på den knuste ruta i den radikaliserte Moskeen i Bærum...ZnageZz....

Fredag opplyste statsadvokaten i Paris at saken likevel vil bli etterforsket som en mulig terrorhandling fordi det har kommet fram opplysninger som tilsier at det kan ha vært snakk om dette. Hvilke opplysninger det er snakk om, er ikke kjent.
Franske medier meldte få timer etter drapene at gjerningsmannen for 18 måneder siden konverterte til islam.
https://www.document.no/2019/10/04/knivangrep-i-paris-etterforskes-som-mulig-terror/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
convert
04.10.2019 kl 21:08 502

Før likene var blitt kalde, gitt franske myndigheter og understreket at dette slett ikke hadde noe med terror å gjøre, alt velvillig gjengitt i MSM. Nå hele verden vet at gjerningsmannen var muslim, nykonvertert tillike, blir det hele bare pinlig. Myndighetene må for skams skyld erkjenne at dette er terror, og MSM må nesten nevne det i en liten notis. Snart blir det vel fortalt at det er islam det er snakk om, også.
Sotah
04.10.2019 kl 21:09 498

Og hva skal vi gjøre med saken da?
*JBJB`
04.10.2019 kl 21:13 492

Hei Zoten/folkens:))

Og...glemme den så fort som svint og legge skylden på retorikken til Listhaug i handlingsplanen mot muslimhat fordi hun var så frekk å bo her da de lurte seg inn...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Noni
05.10.2019 kl 14:41 433

Jo for muslimer er religiøs tilhørighet alfa og omega. De er pålagt å gå i moskeen, og lærer der at kristne bør drepes. Noen av muslimene blir fanatiske,
convert
05.10.2019 kl 14:50 428

Muslimene må endelig drepe så mye de vil, bare de dreper hverandre. Det stiller seg annerledes når de dreper i vår del av verden. Noen har dratt dem hit og latt voldskulturen påvirke våre samfunn. Det er de som er ansvarlige. I Norge kjenner vi godt til Gro H.B, Kjell Magne Bondevik, Jens Stoltenberg, Judas Gahr Støre. PK-media er også ansvarlige.
imatza
05.10.2019 kl 15:38 421

Muslimer bør ikke utryddes, men den radikale ideologiske del av Islam, bør fjernes fra jordens overflate. Kanskje muslimene burde gjort med Islam hva kristne gjorde, fjernet hatet og gjorde den menneskelig.
imatza
05.10.2019 kl 15:40 417

Ja, det er riktig. Hvorfor? Jo, muslimene selv hevder at deres religion er fredelig, at de elsker alle og er imot vold, da er selv muslimene enig med meg at når en muslim dreper, så er det jihad.
*JBJB`
05.10.2019 kl 16:14 406

Hei fokens:))

Og...merkelig hvor fort terroren i Paris forsvant fra forsiden av nettavisene her på berget, og hvor ztille det ble fra ARK og Tv2 innvandrerkanalen - passer budskapet dårlig inn i handlingsplanen mot muslimhat - der kommer vi nemlig til å få høre at muslimene blir missforstått og at alle egentlig bare vil oss vantro vel - hadde det ikke vært for retorikken til Listhaug med følge som var så frekk å bo her før de lurte seg inn ville alle gått i fredsring og gitt hverandre roser - at alle små og store byer har korankrukker samt at nasjonaldagen må beskyttes av væpnet politi skyldes selvsagt ikke muslimene selv, neida vi skal selvpiskes til å mene at vi som var så frekk å bo her da de lurte seg inn har skylda - i bakvendt land kan alt gå an, der er de like tøysete og rare alle mann...ZnageZz....


Hvordan er det mulig at en ansatt ved politihovedkvarteret i Paris kan gå på sosiale medier og vise tilhørighet til streng islam uten at noen reagerer?
Man kunne kanskje si at det er fordi ingen engang ville våge å kremte diskré om saken av frykt for å bli stemplet som «islamofob». Vi vet at denne frykten gjelder i offentligheten, hvor det ikke er islamister som kommer i søkelyset til folk av Harald Klungtveits støpning, men det snarere er folk uten sans for islamister som risikerer å miste levebrødet.
Harpon burde åpenbart ha blitt suspendert så snart det kom for en dag at han ikke lenger ville hilse på kvinner. Hvordan i himmelens navn kan alarmklokkene unngå å kime for full musikk når en politiansatt viser til de grader avvikende og på samme tid islamistisk adferd?
I stedet så vi at Frankrikes innenriksminister Christophe Castaner kort tid etter ugjerningen fortalte offentligheten at drapsmannen «aldri hadde vist det minste tegn til adferdsmessige vanskeligheter». En loddrett løgn. Han burde åpenbart ikke få beholde jobben etter et til de grader skamløst forsøk på å dekke over hva dette handlet om.
https://www.document.no/2019/10/05/faren-makteliten-ikke-vil-se-men-heller-dekker-over/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 05.10.2019 kl 16:25 Du må logge inn for å svare
Sotah
05.10.2019 kl 16:43 403

Gærninger får alt for mye oppmerksomhet som det er. Møt dem med taushet, mener nå jeg. Men det blir det jo ikke borgerkrig eller etnisk rensing av. Så da hausser man det opp istedet.
*JBJB`
05.10.2019 kl 16:52 396

Hei Zoten/folkens:))

Og...hørte lite av den visa da mediene rant over 24/7 av uvesentligheter etter at ruta i den radikaliserte Moskeen i Bærum ble knust, Zoten - alt skal med i handlingsplanen, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Møt dem med taushet, mener nå jeg

men det gjelder vel bare importerte gærninger, ikke sant?

Hver eneste dag er en FEST sålenge du får drive på her inne ! Lattermusklene har bare såvidt godt av alt muslim-mølet ditt, og - kvelden er enda ung !
Men vi - som ikke er innesperret - har litt annet av kos å drive på med i helgen, så; bort i kroken og papirdukkene dine igjen !
Lurulf
05.10.2019 kl 17:46 376

Sjefetterforsker i det franske politiet Jean-François Ricard sier at det virker som mannen, som drepte fire politifolk i Paris torsdag, hadde et radikalt islam-synspunkt, og var i kontakt med medlemmer av det ultrakonservative salafist-miljøet, skriver nyhetsbyrået AFP.
*JBJB`
05.10.2019 kl 19:04 361

Hei folkens:))

Og...Zoten mente at saken var avsluttet i og med at terroristen var "dau" - så naivt kan det også beskrives når agendaen er å få fokus over på noe annet i disse handlingsplan mot muslimhat tider - vi får håpe noen går etter
det sentrale spørsmål som nå reises av etterforskerne...ZnageZz...

Har Harpon vært under innflytelse av militante islamister i moskémiljøet han frekventerte i Paris-forstaden Gonesse, eller sågar en terroristgruppe.
Gevantene han gikk i til moskeen, peker helt klart i den retning. Imamene i den aktuelle moskeen skal ha hatt et godt forhold til salafister, og Harpon omgikkes angivelig salafister. Det er heller ikke første gang en islamist dreper med en keramisk kniv som omgår sikkerhetskontrollen.

Dersom mistanken om påvirkning bekreftes, kan med andre ord den ekstreme islamismen ha lyktes i å infiltrere selve hjertet av fransk politi, hvor de mest konfidensielle etterretningene om den håndteres nettopp av det administrative apparatet Harpon tilhørte.
https://www.document.no/2019/10/05/faren-makteliten-ikke-vil-se-men-heller-dekker-over/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 05.10.2019 kl 19:37 Du må logge inn for å svare

Etter all viraken rundt moske-tumultene er det i denne saken heeelt stille fra muslimene. Deres terrorister tilhører dem og skal hylles og ikke kritiseres; våre terrorister er uten unntak outcasts som blir foraktet og forhatt straks de har begått sine ugjerninger. Dét er forskjellen på fremmedkulturen og vår kultur.

Senest i kveld viste NRK bilder av neseblodet til Manshaus utover bønneteppene. Skal nesten vedde på det var blodigere på politihuset i Paris. Vi fikk se de grusomme bildene etter Charlie Hebdo, men det var mens sjokkerte politikere fremdeles turte stenge av en bydel og gå i tog mot muslimsk jihad. Det går ikke lenger, så nå er det heeelt stille fra elitepolitikerne når det begås islamsk terror. Politikernes lovgivning mot "islamofobi" gjør det forbudt å kritisere slikt nå.

Europa må med sine handlingsplaner mot "islamofobi" (som var det en psykisk forstyrrelse og ikke høyst reelt) vente til neste borgerkrig før raseriet får bryte løs. Noe sier meg at det ikke blir pent. Men ABB og Manshaus kan vi fremdeles få hate både eksplisitt og uhemmet - og takk og pris for det!
Redigert 05.10.2019 kl 20:24 Du må logge inn for å svare

"Vest-Europas maktelite har bundet seg til masten: Islam skal inkluderes i Europa på lik linje med alle andre anskuelser – ja, bortsett fra autentisk konservatisme, da – som om islam aldri hadde vært Europas dødsfiende.
Den lærdommen er glemt. I dag vil man bokstavelig talt heller dø, eller helst la andre dø, i stedet for å erkjenne at dette var en skrekkelig dårlig idé. Grunnen til det er sannsynligvis at islam allerede er så massivt tilstede i Europa at man frykter en ideologisk konfrontasjon, kanskje også en fysisk."

Nå oppfordrer NRK oss hver dag til hylling og forståelse for IS-krigerne: Hør podkasten "Det svarte flagget" på nrk.no. Er det lov å la vær???

NRK Dagsrevyen viet denne saken med et 18 sekunders innslag i kveld. Så kom ikke her å si at det ikke ble nevnt :-) Står kanskje i litt kontrast til de timeslange ekstrasendingene og "hjemme hos" reportasjene fra moskeen i Bærum. Som Havfruen nevner var man heller ikke så beskjedene med å zoome inn på neseblod på bønneteppet, skuddhull og glassbiter i entreen.

Dobbeltmoralen er jo så vannvittig at dette bør tas opp på politisk nivå slik at det kan lages noen handlingsplaner for å motvirke dette. Det er som kjent ikke noen snikislamisering lengere, men det skjer helt åpent og med politikernes velsignelse og økonomisk støtte. Nå bør man heller lage handlingsplaner for hvordan man kan deislamisere samfunnet. Islam har som kjent aldri tilført noe positivt til noe samfunn. Så hvorfor tror mange folk og politikere at det plutselig skal skje nå?
Redigert 05.10.2019 kl 20:56 Du må logge inn for å svare

"Ifølge Le Parisiens kilder viser etterforskningen at Harpon fikk en jobb hvor han var høyt sikkerhetsklarert og hadde tilgang til særdeles sensitiv etterretning, også om radikal islam, til tross for flere advarsler om at han kunne ha blitt radikalisert etter å ha konvertert til islam. …

Frankrikes innenriksminister Christophe Castaner må gå av, og hele denne saken må tjene til nytenkning omkring temaet islam og sikkerhet.

Under den kalde krigen kunne det være nok å ha kommunister i slekta for ikke å bli høyt sikkerhetsklarert. Men under islams krig mot Vesten, kan islams frontsoldater få den høyeste sikkerhetsklareringen hos fienden. På den måten taper man jo."

Politiet i Norge har gjort samme tabben og ansetter bevisst muslimer. Svenskene er helt rabiate og kvoterer sågar inn Muhammeds desipler. Gudene skal vite at de kommer til å angre bittert på dette.

Sekulære muslimer har jeg ingen problemer med, men selv det innebærer en viss risiko dersom de etterhvert blir troende. Troende muslimer hører ikke hjemme i noen stillinger innen offentlig forvaltning. Om noen blir observert i å frekventere en moksee, burde det være automatikk i at de får sparken.

Er litt vanskelig å få til dette under dagens lovverk, men mye hadde vært gjort dersom man ganske enkelt bare omdefinerte islam til å være nøyaktig det den er; en satanisk samfunnsfiendtlig ideologi. Det hadde også løst problemet med statlig finansiering og at trolig mange islamister hadde forlatt landet.

Det hele hadde vært løst om ikke ukloke politikere på død og liv (bokstavelig talt, viser det seg) skal kvotere inn muslimer.
Det er få av dem som består opptakskrav med fysiske og psykiske krav - og tidligere ble søkere til politihøyskolen også testet for samfunnsbevissthet, men det går jo ikke når fremmede kulturer med annen samfunnsoppfatning skal inkluderes.

Det er befolkningens sikkerhet som blir skadelidende når politifolk ikke lenger har bedre fysisk og psykisk styrke enn folk de skal holde i sjakk, eller de har samfunnssyn eller mangel på sådant som man ikke lenger kan ha tiltro til.

Men tiden i sorte biler tar slutt også for elitepolitikere - da må de se den verden de har skapt i øynene - like ubeskyttet som oss andre.
Redigert 05.10.2019 kl 22:02 Du må logge inn for å svare

Skulle tro det var en spøk, men i Sverige har man nok engang redisert kravene til opptak og har sågar åpnet opp for at man ikke lengere trenger å ha svensk som hovedmål. Det kan nå gjerne være arabisk.

NRK har jo også bevisst bedrevet med denne formen for kvotering og har sågar offentlig skrytt av det. For ikke å bli felt av diskrimineringsloven har de innført et nytt kriterie som du i praksis kun kan bli født med - innvandrerkompetanse. Reinspikka rasisme selvsagt, men ingen tør å protestere.
*JBJB`
05.10.2019 kl 22:20 274

Hei folkens:))

Og...handlingsplanen mot muslimhat vil ivareta alle fasetter av utenforskap - E-tjenesten og PST må derfor kvotere inn minst 20% muslimer for å tilfredsstille kravene fra Islamsk Råd Norge - retorikken til Listhaug med følge som bodde her da de lurte seg inn må opphøre asap da den er krenkende og kan føre til at det tar lengre tid å få folket til å mene at Islamisme er et gode for samfunnet på sikt...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 06.10.2019 kl 17:44 Du må logge inn for å svare