Photocure. Antall klinikker på www.cysview.com


Alle klinikkene er ikke oppført der, men skal forsøke å følge trenden vha denne tråden så lenge jeg tror det er relevant.

02.05.2018: 71 klinikker
03.05.2018: 72 klinikker.


https://www.cysview.com/find-a-center


Dyma
Er man kommet så langt at man vurderer bruk av Cysview tror jeg det bare er spørs,ål om tid før man benytter Cysview. For har man først fått forelagt seg fordelene med bruk av Cysview og resultatene Cysview gir, så blir det nærmest et etisk dilemma å vrake bruk av Cysview. For hvordan kan leger forsvare at man kaster vrak på Cysview ovenfor fremtidige pasienter?

LM

Nåværende og fremtidige pasienter.
liang
21.07.2018 kl 18:32 6384

Er det tilfellet at PHO ikke har vært i stand til å innføre blålys-teknologien i norge eller har de fått dette innført nå?

Dersom dette er situasjonen , hvorfor?
Dyma
21.07.2018 kl 19:41 6344

Liang

Google søk - Hexvix Norge

...og du finner svar


Liang, informasjonen er lett tilgjengelig. Hexvix er svært godt etablert i Skandinavia og Tyskland.

80 klinikker oppført.

Jeg vet at Hexvix har vært brukt på Sørlandet Sykehus i Kristiansand i mange år. Nærmere 10.
Durable
27.07.2018 kl 20:35 5829

3.mai 2018: 73 klinikker.
27.juli 2018: 80 klinikker.

Dette antyder jo en lovende utvikling i veksten, i tillegg til forhåpentligvis økt brukshyppighet på skopene som allerede har vært utplassert.
Redigert 27.07.2018 kl 20:36 Du må logge inn for å svare
27.07.2018 kl 20:56 5806

I tillegg er der no 7 i Canada under drift og 4 mer på vei der.

I tillegg vet vi at det er flere klinikker som ikke vil stå på en liste som cysview.com, og det kan like gjerne være flere enn 5 enn færre.
Dette kommer fra Dahl direkte, men han antydet ikke hvor mange det var snakk om.
Tiden jobber for oss, og dette kan bli et virkelig stort børseventyr på relativt kort sikt når det først løsner for Cysview i USA, og det kommer det sannsynligvis til å gjøre utover ettersommeren og høsten 2018.

Håper det kommer en kompetent CEO med business-hode på plass snarest mulig etter ferien.

Slik har det vært hele tiden. Ved nyttår var det ca.70 klinikker oppført, men det var 104 klinikker som hadde cysview tilgjengelig.

MM

Takk for informasjonen.

Dette viser at det kan være betydelig flere klinikker som tar i bruk Cysview fortløpende enn de klinikkene som blir oppført på cysview.com.
Linken må derfor bare ses på som en rettesnor og symbol på en trend.
Så mye som 1 av tre klinikker som tar i bruk Cysview kan være utelatt fra cysview.com.
Hvis disse beregningene er riktige, så skulle det tilsi rundt 15 nye klinikker i kvartalet, og det er vel ikke vanskelig å forestille seg at dette antallet vil øke betydelig i tiden som kommer, og det skulle heller ikke være umulig å anta at scopene vil bli mer brukt i økende takt ettersom flere klinikker kommer til å `konkurrere` om pasientene når metoden blir mer og mer alment kjent.
Redigert 28.07.2018 kl 00:55 Du må logge inn for å svare
focuss
28.07.2018 kl 00:06 5596

Når det er slik at 41 % av farlig blærekreft ikke oppdages uten bruk av BLC Cysview så vil klinikker som ikke bruker dette raskt være ute av markedet. Trenger ikke Mensa medlemskap for å forstå dette.
Computum
28.07.2018 kl 00:53 5555

Jeg tenker at hvis ting var så lovende som noen mener, så ville det være underlig at CEO plutselig skulle skiftes ut idet hans arbeid for alvor bar frukter?

Innlegget er slettet
Nor96
28.07.2018 kl 08:20 5417

Litt om "pulsen" på markedet der i USA:

Fra Bladder Cancer Advocacy Network
Bladder cancer support group and discussion community


April 13, 2018

Greg,
Thanks so much for posting this valuable information! This is the first I heard about this procedure.
I have CIS and the Urologist I am seeing does not have the blue light/cysto . He is a great bladder specialist, however, with this dreadful disease you need to go where you have the "best" chance of beating it.
I scheduled a second opinion at Dana Farber (which is a NCI hospital) thinking they would be the best place to go, but they don't have the blue light cysto.....go figure. I will be canceling that appointment.
After doing some research I found a teaching Hospital in Providence RI that does offer the blue light/cysto, although they are not a NCI hospital they have great reviews.
I have nothing to lose and hopefully everything to gain.
Again, thanks so much and best of luck in beating this insidious disease!
Arlene

For interesserte, mer fra diskusjonsforum " Bladder Cancer Advocacy Network":
https://www.inspire.com/groups/bladder-cancer-advocacy-network/discussion/blue-light-cystoscopy-and-turbt/?origin=freshen&page=3&s_item=post&s_type=ahpfr

NOR96

Dette viser at det er på høy tid at kunnskapen om og utbredelsen av BLC med Cysview akselerer i USA, og som vi har sett, så har utbredelsen økt til antageligvis ca 15 scope i kvartalet pr i dag.
Hvis vi forutsetter at det øker med 5 hvert kvartal, samtidig som bruken av scopene øker, så vil det bli en akselerende økning i bruken av BLC med Cysview i USA.
Hvis vi forutsetter en økning på 5 scope i kvartalet i 12 måneder, så vil det øke antallet scope (20 + 25 + 30 + 35) med 110 det neste året.
Samtidig er det god grunn til å anta at bruken av BLC med Cysview øker, og kan doble seg i løpet av den neste 12 måneder.

Og hvis vi forutsetter en dobling i utbredelse og dobling i bruk fra sommeren 2019 til sommeren 2020, å vil dette virkelig monne.

Da begynner vi for alvor å snakke vekst i USA
Redigert 28.07.2018 kl 09:21 Du må logge inn for å svare
Nor96
28.07.2018 kl 09:43 5328

Oppgang..

Ikke usannsynlig det du skisserer der. Ser ut fra diskusjonsforum ( ref. mitt innlegg over) at klinikker uten BLC med Cysview nå mister pasienter og det gjør noe med "statusen" for urologene å ikke kunne tilby optimal behandling. Men ting tar tid, men guidingen på Q2 blir viktig.

Computum, ikke noen kan benekte at resultatene til blålys er bra. Effekten på pasientene er ekstremt bra og jeg med flere ut lurt på hvorfor man ikke klarer å repetere suksessen i Tyskland, Danmark, Sverige eller Norge?

Jeg tror vi nå er vitne til gjennom.bruddet i USA og dette kom til tross for (!!!!) Kjetil Hestdal.

Enig. Tror vi befinner oss midt i et gjennombrudd, samtidig som markedet synes å fortsatt holde fokus på en mildt sagt traurig PHO historie. Vi får gi markedet den tiden det trenger til å realitetsorientere seg. I mellomtiden bør vi alle nytte muligheten til å laste PHO aksjer på billigsalg.
pafo
28.07.2018 kl 11:28 5230

Det Nor 96 !! viser til gjeller TURBT og rigide scope og narkose, vilket er viktig før att fjerne all kreften. Men kan du
gjøre det samme med BLC Flexiscope poliklinisk, så opner du en ny verden for pasienter. Og husk de samme
scopen kan de og bruke føre og efter turbt, så vet du eksagt hvor mye eller lite kreft det er i blæra. Det betyr att ett
flexiscope blir betydlig mer brukt en ett rigid scope. Og amerikanske leger er kjend før att de heller gjør en
undersøkelse for mye en en for lite.

Så for meg ligger spenningen først og fremst hvor mye flexiscope de får solgt. Med dem kommer ett betydlig
større forbruk av cysview, som Medicare gladeligen betaler..

Når/hvis markedet får en sikker indikasjon på suksess så skal de store pengene inn med volum. Nå famler vi egentlig i blinde der vi har noen svake indisier på suksess. Hvis vi har rett så vinner vi stort.
Nor96
28.07.2018 kl 11:39 5227

Pafo:
Det er jeg enig i. Flexiscop med Cysview er virkelig en «gamechanger» og på sikt det som virkelig kan sette fart på bruken av Cysview.
Redigert 28.07.2018 kl 11:42 Du må logge inn for å svare
focuss
28.07.2018 kl 11:45 5237

MM
Helt enig. Hvis vi skulle tatt en akademisk tilnærming til dette så kunne vi multiplisert mitt kursmål på 1900 med en sannsynlighet "P" for suksess. I dag priser markedet PHO sin sannsynlighet for suksess til under 2 %. Med en svært konservativ vurdering av sannsynlighet for suksess til si 10% så er da verdien i dag 190 kroner. For min del vurderer jeg sannsynligheten for suksess himmelhøyt over 10%
focuss
28.07.2018 kl 11:57 5233

Hvis vi endrer forutsetning for P/E fra 20 til 10 så vil 10 % sannsynlighet for suksess gi en verdi på 95 kr/aksje. Da nærmer vi oss noe som det går an å tro på dette stadiet når det gjelder verdi. Men om det går an å tro på en sannsynlighet for suksess som er så lav som 10%? Med de kliniske resultater vi har og anbefalinger fra ekspertise og Medicare etc? Synes vel 90% sannsynlighet for suksess virker mer realistisk. Det er jo slik analytikere priser utviklingsselskap ved å bruke LOA. Dette til tross for FDA godkjennelse ikke nødvendigvis gir kommersiell suksess.

Focuss
Må innrømme at jeg sliter med å se hvordan dette ikke skal bli suksess.
I markedet er der et behov for å stille så god og nøyaktig diagnose på en krefttype som koster samfunnet enorme summer hvert eneste år og hvor antall krefttilfeller er økende.
PHO tilbyr markedet et produkt der legestanden får et verktøy som vil avdekke betydelig mange av krefttilfeller som i dag ikke blir oppdaget. Det vil si at med Cysview kan samfunnet oppdage langt flere krefttilfeller på et langt tidligere tidspunkt og på den måten redusere samfunnskostnadene betydelig og på en måte ingen andre PR dags dato er i stand til å gjøre.

Dersom ledende samfunnsaktører skulle unnslå å ta dette produktet i bruk, så vil det være en internasjonal medisinsk skandale av dimensjoner.

Men vi må akseptere at det vil ta litt tid før de faktiske forhold er blitt kjent, og ikke minst akseptert, hos behandlerne. Men dette anser jeg som en snøball som vil rulle hurtigere og hurtigere dess større den blir. Og vi har allerede tydelige indikasjoner på at det er i ferd med å skje ting på det området allerede.

Så folkens, her er det bare å roe seg kraftig ned, nyte den fantastiske sommeren og erkjenne at man faktisk sitter på et gedigent gullegg!

Fortsatt god sommer!
pafo
28.07.2018 kl 12:49 5166

Ja nær vi kommer dit hen att de som bare har WLC merker att det minker på pasienter. Så kommer
det att gå fort, meget fort til att de og har Blålys. Eg tror vi ser en vesentlig skillnad reden neste år.

Ser stadig mer lovende ut:)
Ved slutten av februar var det 66 klinikker på cysview.com. Er usikker, men mener antallet ved nyttår var 62-64.
Da er vi på rundt 17 nye klinikker så langt i år på cysview.com.
Kan vi klare 40 nye klinikker i år...?


Ser forresten at Rogel Cancer Center har tatt i bruk flex skop:
"Our blue light cystoscopy procedure uses a small, flexible telescopic device to find and eliminate tumors, as well as to tell the difference between cancerous and non-cancerous tissue."

https://www.rogelcancercenter.org/bladder-cancer


Redigert 29.07.2018 kl 12:14 Du må logge inn for å svare

I tillegg ser det ut til at det er omtrent bare ca 2/3 av de klinikkene som tilegner seg skopene som blir oppført på Cysview.com.
Resten vil av en eller annen grunn ikke la seg oppføre på en slik liste.
Jeg tillater meg å lime inn et tidligere innlegg i denne tråden av MM:

Medisinmannen
27.07.2018 kl 22:45
Slik har det vært hele tiden. Ved nyttår var det ca.70 klinikker oppført, men det var 104 klinikker som hadde cysview tilgjengelig.

Jeg tillater meg også å lime inn et innlegg av Elvoquest fra 26.06 der Erik Dahl svarte på et relevant spørsmål vedr www.cysview.com:
___________________________________________--

Elvoquest
26.06.2018 kl 13:20

Sendte som sagt mail til selskapet angående foreløpig og tilsynelatende stillstand av nye klinikker på Cysview.com

Svaret fra dem forelå nettopp nå og er som vedlagt.

Hei,Takk for interessen.Oppføring av klinikker på Cyview.com vil for det første ha et etterslep da sykehusene må godkjenne skriftlig at de blir oppført. Dessuten har vi sett at noen sykehus har som policy at de ikke vil opp på lister av denne typen. Vi ønsker selvfølgelig at alle skal med, men må forholde oss til sykehusenes egne policies.Med vennlig hilsen,

Erik Dahl
pafo
29.07.2018 kl 13:14 4914

Ja her tror eg det kommer øke drastisk med de nye flexiscopen, det er klart att någet som er så mye
bedre for pasienterne kommer att vinne fram. Ett meget bra innlegg Bente som bekrefter mye av
det som skjer nu. De og vise jo til att det var 7 mån lengre til tilbakefall med blålysbehandling.

At enkelte sykehus ikke ønsker å stå listet på en slik liste skulle ikke forhindre ledelsen i å kunne opplyse oss aksjonærer ifm fremleggelse av Q2 18 hvor mange sykehus/klinikker som reelt kunne stått på Cysview.com.

LM

Det har du helt rett i, og personlig forventer jeg at vi blir oppdatert på hvor mange skop som er utplassert i USA pr. Q2 presentasjonsdato, og i tillegg en guiding på hvor pilene peker i f t videre videre utplasseringer.
Det ville være av stor betydning for den videre kursutvikling kortsiktig om det er slik flere av oss tenker rent logisk sett, at utplasseringen er eskalerende, og at man forventer ytterligere eskalering i Q3, -Q4 og videre.

Ledelsen har hvert eneste kvartal opplyst hvor mange klinikker tilbyr blålys i USA.
SørenE
13.08.2018 kl 14:36 4150

Hej Norge

Har regnet lidt på MMs indlæg 31/7 og set på sammenhængen med Q2 utplaceringer ac scope.

MM 31/7- 2018 Hvis man antar at 60% av klinikkene føres opp og 40% ikke føres opp og det er registrert 9 nye klinikker hittil etter Q1 da vil totalt antall nye klinikker etter Q1 være 15. Dvs. at hittil i år er det kommet til 24 nye klinikker .
1-7-2018 75 scope
27-7-2018 80 scope diff= 5 stk = 60% i følge MM. 100% = 5/6X10 = 8,3 scope i Juli lite usikkerhed da det ikke er en hel måned -- SÅ minimum 8,3 pr måned
Q3 minimum 8,3 X 3 = 25 Scope i Q3 -- dertil også lidt felixibel
Var det derfor Dahl havde en side bemærkning om at der har været et godt salg i Juli -- kanske det begynder at tage af :-)

Nærmer vi os 185 Scope udgangen 2018 + flex som er særdelse ukendt faktor

Dansken
Super optimist
Redigert 13.08.2018 kl 19:51 Du må logge inn for å svare
Dyma
26.08.2018 kl 10:46 3687

26.08.2018: 82 klinikker

De to nye er: "Lawrence Hospital NewYork-Presbyterian" & "Sharp Grossmont Hospital"

Redigert 26.08.2018 kl 10:50 Du må logge inn for å svare

29.8.18: 83 klinikker
29.08.2018 kl 15:12 3302

Meget bra utvikling nå.
Og på Cysview egne sider står det nå at over 100 klinikker i USA bruker PHO sin teknologi.
Skulle gjerne visst hvor mange over 100 vi snakker om.
Men dette viser sannheten i Dahl sin mail fra en stund siden at flere klinikker ikke ønsker å stå på listen grunnet deres policy.

This technology is available in over 100 of the top hospitals in the U.S. To locate your nearest center, click here.

Og sett i lys av denne rivende utviklingen framstår det som latterlig å selge sine aksjer for en snau femtilapp pr. Stykk.
Redigert 29.08.2018 kl 18:35 Du må logge inn for å svare
NilsAB
29.08.2018 kl 19:18 3074

Tar hull på sparegrisen og putter alt på ett kort!