REC i spill i nær fremtid?


På Shareville fant jeg følgende interessante og logisk sett velformulerte innlegg av Techsmith igår. Det gir grunn til ettertanke, og tro på at ulvene sikkert allerede sirkler rundt selskapet:

"Jeg tenker at investorene som Newport beach gutta i Roth capital skal pitche til, så blir praten til å handle om REC. Hvorfor betale 300musd inkl bond2023 når du kan kjøpe hele REC for mindre? Hvis du starter å akkumulere så kommer du ihvertfall til 20% før du oppdages om du bruker flere hus. Så finansierer du at aksjen fyker opp med fortjenesten på første investeringen. Så blir du enig med UMOE på 15-20 kroner for så å tvangsinnløse resten hvis du gidder. Netto kost 3-400musd. Det neste blir å selge Butte for 600musd på gjeldfri basis og ikke lenger distressed REC på OSE. Sitter du igjen med 200musd, ML og 15% av JV."

Hvem starter kampen? Umoe, andre på top20 eller mer eksterne aktører? Uansett, tegnet på at en konkurranse er i emning vil være at kursen begynner brå stigning.
Redigert 05.10.2019 kl 11:17 Du må logge inn for å svare

Absolutt et mulig scenario.

Jeg tror også REC blir kjøpt opp. Men kanskje Butte og ML blir tatt av ulike aktører. Jeg tror at Jarle Roth har overtatt i UMOE er utløsende for dette. De innser at de ikke har kapitalen til å løfte alle prosjektene sine. Og må kvitte seg med noe. Men om det skjer i nå eller om et år er umulig å si. Tipper eventuelle beilere ønsker å vente til skattekravet er avklart. Har noen en idé om når det skjer?

Sofatjeneste, tror ingen med vett og 💰 tør å spille på denne hesten.
Dere har jo messet utrettelig om at det ikke er aksjer å få tak i her nede, så hvordan skal det være mulig å kjøpe 20% uten at kursen stiger i taket?
Ellers er jo ikke REC helt fremmed når det kommer til spill, sitter jo 50 mann på ML og spiller dag ut/inn. 🍑🍆🎲〽️


Det blir umulig å kjøpe storposter via vanlig børsomsetning (tar for lang tid å plukke fra uke til uke), men starten ligger vel på å lodde stemningen blant top20 for å finne om noen av disse ønsker å selge seg ut. Hvis disse ikke vil ut på nåværende nivå (sannsynlig utfall), så kan det handles underhånden til overkurs. Dette vil så bli synlig på ny top20, og om insidere er involvert så kommer det børsmelding om volum og overgangskurs samme dag. Da er rakett og dominoeffekt igang i så fall. Insidere kan ikke kjøpe nå før Q3-presentasjonen, men de står fritt til å selge (?).
livecnn
05.10.2019 kl 16:00 1531

Tvinges nå Kina til forhandlingsbordet.

Samsung avslutter telefonproduksjon i Kina
7 timer siden · Hanna Ghaderi
IT-giganten Samsung stengte sin siste gjenværende telefonfabrikk i Kina, og har dermed endt mobiltelefonproduksjon i landet.
Det skriver Reuters.
Ifølge avisen skal årsaken være at konkurransen fra kinesiske produsenter har presset selskapets markedsandel til mindre enn 1 prosent i landet, sammenlignet med omtrent 20 prosent markedsandel i 2013.
I juni meldte selskapet om en reduksjon i produksjonen på den andre fabrikken i Huizhou.
Sony har også uttalt at de stenger fabrikken i Beijing som produserer smarttelefoner, og flytter produksjonen til Thailand.

Nei, de kan verken kjøpe eller selge hvis de vet mer enn markedet, og det gjør de fram ti q3 er lagt fram.

Når er det Q3 i REC ?

Hvor ser man når det er det ?Bybonden

Bybonden....du har eller har hatt aksjer i selskapet, og vet ikke hvor du finner info ? Tuller du med oss

fattigstakkar skrev Absolutt et mulig scenario.
Bortsett fra at 600m/usd for Butte er umulighet og selv halvparten vil være en utfordring - men den realiteten passer kanskje ikke inn i fantasien ... ;)

I utgangspunktet er 600 naturlig, men tipper pga noe uoversiktlige tider på kort sikt, 400-450. Mindre enn det er uaktuelt.
questi
06.10.2019 kl 00:12 1102

https://finansavisen.no/marked?market=rec

Nederst til høyre på siden ser du SELSKAPSHENDELSER, den tredje lenken derunder viser til en dato 30.okt.2019.. det er datoen for Q3 presentasjonen, men Q3 er allerede ferdig og 'lekket ut' og de viktigste nøkkeltall slik som cash-balanse er kjent .. :)

Ja, og hva forteller så cash balansen oss - eller skal vi helst ikke snakke om det ... ?? ... ;)

Den forteller oss at cashkassa er mer enn halvert i løpet av knappe 3 kvartaler (900m+ mot 420m) ....

Og hva forteller så det?

Jo det forteller at om det ikke veldig snart blir gjennomført et Buttesalg som det er blitt snakket om de siste 2 år uten at noe er skjedd så vil man igjen måtte hente penger på annen måte så kan jo den enkelte selv tenke seg til på hvilken måte det vil skje - JustSaying ... ;)

Fortsatt God Helg!
Redigert 06.10.2019 kl 12:40 Du må logge inn for å svare

Riskokern,

Jeg er litt usikker på hvor du har 900 mill NOK fra. Tallene er uansett irrelevante. ML er lagt i dvale. Og utgiftene er kuttet betydelig. Eneste relevante tall for hele q er egentlig q3. Der stiger cashen med 8 mill USD. Riktignok er det usikkerhet rundt hvordan handelskrigen påvirker cash flowen videre fremover, men å inkludere q1 og q2 i en vurdering av fremtidig cash flow, er uansett fullstendig skivebom.
Redigert 06.10.2019 kl 12:43 Du må logge inn for å svare

Ved utgangen av 2018 hadde de Cash Balance of $31.8 million at December 31, 2018
Du kan les det i årsrapporten. Nå har de 10 mill ekstra. blant annet fordi de hadde en emi på ca 18 mill. Til det dobbelte av hva kursen ligger på nå.
Så forstår ikke helt hvorfor du får tallene dine fra...

De har 15 mill USD ekstra...

Noenher som vet når REC kan levere til batteriindustrien da ?
questi, takk for svar !


Bybonden
Redigert 06.10.2019 kl 19:56 Du må logge inn for å svare