Er Kværner et glemt selskap ?


Sitter med et lass av kontanter og får stadig nye kontrakter og likevel vil ikke aksjen stige !https://min.e24.no/kv-rner-vinner-demonteringskontrakt-for-gyda-plattformen/a/rAXe83


Her kan man gjøre et kupp etter min mening !Bybonden PS Fortsatt God Helg
Rockall
05.10.2019 kl 21:55 681

Sier det samme. Jeg tror 2020-2021 virkelig vil vise veien videre opp og fram. Se litt på utsiktene, guidingen og ja... cashbeholdningen...

Det er et økende krav fra stadig flere investorer at mer av kapitalen skal plasseres innen fornybarfeltet, og det er mange måter å gjøre det på. Hva er det Kværner vrir seg over mot nå..? Nettopp... Megatrenden havvindkraft. Kan levere til markeder over hele kloden med passende havområder.

Mer kapital skal inn i Kværner-aksjen, etter alt å dømme, mye mer. Det skjer mye spennende i Kværner, så enn så lenge merksnodig godt under radaren.

"Vi antar at noen få kontrakter av varierende størrelse kan bli tildelt i andre halvår, men at de fleste av de større prospektene tildeles i 2020 og 2021. Vi er derfor i gang med å posisjonere oss for flere av disse mulighetene."

kilde: https://enerwe.no/kvaerner-konsernsjef-ordrereserven-var-er-god-og-alle-prosjekter-har-fremdrift-i-henhold-til-plan/324693
Redigert 05.10.2019 kl 22:06 Du må logge inn for å svare
Bobby
05.10.2019 kl 22:28 651

Kjøpte meg selv solid inn i Kværner nå. Er enig med trådstarter i at dette et selskap under radaren. Jeg tenker at en god posisjon på lave kurser er gunstig nå. Spennende å se fremover mtp kontrakter knyttet til nedrigging av eksisterende ģamle installasjoner, samt mulige kontrakter knyttet til bygging av installasjoner av feks vindkraftverk. Hvordan blir det med utbytte fremover?
Rockall
05.10.2019 kl 23:48 606

De er avventende med utbytter inntil videre for å ha sikrere fleksibilitet ift. det skiftet de går inn i. Ingen utsikter til utbytte i nær framtid, slik jeg tolker det.

Har man tid til å plukke på lave nivåer, så er det bra...

Har man tid til å vente på det som kommer, så blir det trolig enda bedre...

Havvindkraft megatrend world wide!

Selv er jeg ute av Kvaerner for tiden, men er enig at selskapet er meget interessant på litt sikt. En megabeholdning med kontanter som riktignok har stått mer eller mindre ubrukt i flere år. De har meget dyktige ansatte. Strategisk bra plassert både for store vindkraftprosjekter, opphugning av plattformer og ikke minst de store broprosjektene som etterhvert skal settes igang. Spørsmålet er vel om de har fått den riktige ledelsen etter at Jan Arve Haugan forsvant til Afrika.
Jeg har tid til å vente en stund til før jeg evt går inn i Kvaerner igjen.

Kvaerner satset stort på Russland og ikke minst samarbeid med Novatek. Det gikk veldig bra inntil restriksjonene etter Krim ble iverksatt. Men de enorme betvngkontraktene gikk til SAIPEM istedenfor. Snart på tide for lettelser? Da ville Kvaerner fått et skikkelig løft.
Redigert i går kl 15:06 Du må logge inn for å svare

Snart kværnertid igjen?

Det kan hende. Går den ned ei halv krone til, så kjører jeg på kjøp etter salg av en annen post. Da er kursen sirkus der sjefen kjøpte på for ei lita tid tilbake også. Er i alle fall slik en kan komme på hælene når denne aksjen rykker opp, for da går det raskt unna. Bare å se på grafen det. Oppførselen til aksjen vises der.

Ps. Investtech viser til 10,40 som støttenivå, og det gir mening. To bunner der av «nyere dato», en i desember 2018 og en i august 2019. Tror faktisk at selve cashkassen også gjør dette til et meget solid støttenivå.
Redigert i går kl 21:31 Du må logge inn for å svare