PHO-Alle anbefaler PHO sitt produkt Cysview.


BLC with Cysview has been extensively studied in clinical trials across the U.S., Canada and Europe. The technology is FDA approved for surgery in the Operating Room (OR) and for your follow-up cystoscopies. Additionally, it is included in both the American Urological Association (AUA) and Society of Urological Oncology (SUO) guidelines for treating non-muscle invasive bladder cancer.

I tillegg til de nevnt ovenfor så anbefaler FDA Cysview og pasientorganisasjoner er med å promotere BLC Cysview

Markedet i USA for Cysview er på ca 15 milliarder kroner per år. I Danmark har Cysview tatt en markedsandel på 70% og i Tyskland har de 40%. Tar Photocure 20% markedsandel i USA vil de selge for rundt 3000 millioner og ca 2000 millioner blir igjen på bunnlinjen. Refusjon godkjent fra FDA fra januar 1 og FDA godkjennelse i et vesentlig større marked enn tidligere fra 16 februar. Deltar på AUA 18 med hele 5 presentasjoner i mai og lansering mot det største markedet i USA fra mid-18

Kan du sende link til FDA anbefalingen?

Takk! :)
Jadaok
04.05.2018 kl 16:09 3753

Tilleggsinfo. Patentet utløper om et par år, og kun en i ledelsen har aksjer i selskapet.
04.05.2018 kl 18:51 3651

En liten korrigering focuss

I mid-18, er byttet ut med innen mid-18.

Ikke noe av det du skriver er riktig. Photocure har fått forlengelse av patent på over 1 år for Cysview i USA. Dvs. det er over tre år til patentet går ut for Cysview. Når det gjelder Cysview surveillance så må man gjøre egne kliniske undersøkelser for å få markedsgodkjenning. Det tar tid.

Jeg tror vi har noen år til før man skal frykte konkurrenter som pr i dag ser at det ikke er noe lukrativt marked å jobbe mot.
focuss
04.05.2018 kl 19:48 3600

Det sies at en drug & device patent er krevende å utfordre.
focuss
06.05.2018 kl 11:22 3382

La inn denne på det gamle forumet i forbindelse med at liang etterspurte beste kjøpstidspunkt av biotech selskap.

Som snøffelen skriver så må et farmasøytisk produkt ha markedsføringstillatelse før det selskapet kan tjene penger. Det visste du sikkert fra før. Du vet også sikkert fra før at av selskapene du nevner så er det bare Photocure som har fått slik tillatelse foreløpig.

Jeg synes alt tyder på at PHO står foran et realt trendskifte. Årsaken er den beste av alle årsaker, nemlig at selskapet nærmer seg en ny situasjon hvor salget kan øke dramatisk og det kan bli lagt stadig høyere fortjeneste på bunnlinjen. I 2017 hadde selskapet inntekter på 150 mill og operasjons kostnad på 170 millioner så allerede i fjor var selskapet nær positiv EBITDA.

2018 bør bli det store gjennombruddsåret i USA. Dette fordi det nå er selskapets hovedfokus og de har blitt innvilget refusjon i et USA marked på 3 milliarder og FDA godkjennelse i ett annet marked på 12 milliarder. Selskapet har den siste tiden fokusert på å bygge salgsorganisasjon for å møte denne nye situasjonen i USA.

Konklusjonen er at PHO allerede har det de andre du nevner kanskje får en gang i fremtiden.
Redigert 06.05.2018 kl 13:14 Du må logge inn for å svare
Merlin
06.05.2018 kl 12:50 3336

Jadaok skrev:
04.05.2018 kl 16:09

>Tilleggsinfo. Patentet utløper om et par år, og kun en i ledelsen har aksjer i selskapet.
------------------------------------
Du skriver dette selv etter at du er blitt korrigert, med linkhenvisninger. Enda du vet at det er direkte feil. Patentet løper ikke ut om et par år. Dessuten får Photocure opp til 7 års alenemarkedsforlengelse pga. drug-device godkjennelsen. Så vennligst omgående korriger din feilaktige uttalelse.

De som muligens lar seg lure til å tro at du har rett og selger, kan dermed gjøre en fatal bommert. Vil du virkelig sitte med det ansvaret Jadaok?

Flere i ledelsen eier dessuten aksjer i Photocure.


Patenttid: Kombinasjonsgodkjennelse med skop. Kan gi opp til 7 års enerett. https://www.fda.gov/CombinationProducts/AboutCombinationProducts/ucm118332.htm

Forlengelse av patentrettigheter pga sen godkjennelse:

Patent Term Extension extends patent term to
compensate for commercialization delays due to
regulatory review

https://www.foley.com/files/Event/a24c2745-d70f-4488-9d11-47aa1974acac/Presentation/EventAttachment/395ac96d-d042-463e-a851-099333c5a0d2/Combined%20slides_Boston%20Seminar%20July%2010.pdf
Redigert 06.05.2018 kl 12:58 Du må logge inn for å svare
focuss
06.05.2018 kl 13:08 3322

Merlin
Jeg synes dette med at det ser ut som at Cysview også har en terapeutisk effekt er spennende, men undres hvordan PHO har tenkt å utnytte dette kommersielt. At det kan utnyttes for å oppnå høy markedsandel mener jeg er åpenbart, men det er klart det har begrensninger i hvordan det kan brukes før endelig dokumentasjon foreligger. Kan det utnyttes rundt patentspørsmål. Dersom PHO velger å gå videre med det, må jo selskapet ha en rimelig god forståelse av hvordan det skal bidra med verdiskapning. Kanskje den terapeutiske effekten kan forsterkes ved optimalisering på problemstillingen. I dag får jo pasienten den terapeutisk effekten med på kjøpet ved TURBT og surveillance. Kan den terapeutiske effekten bli så god at den er et alternativ til operasjon. Det er jo hyppige tilbakefall ved operasjon. Kan prisen på Cysview påvirkes?
Redigert 06.05.2018 kl 13:19 Du må logge inn for å svare
06.05.2018 kl 14:54 3265

Prioritet 1 er salg salg salg

pri 2 er utbytte

Pri 3 om vi når over 25% salg i USA kan være oppkjøp av andre feilpriset selskap .
Merlin
06.05.2018 kl 16:12 3200

Cevira har for lengst bevist den terapeutiske effekten av HAL. Men det er nå ingen grunn til å gjøre noe som helst på dette feltet i forhold til blærekreft, utover det informasjonsmessige til kunder. Det blir å kaste bort tid og penger å arbeide med dette i forhold til blærekreftgodkjennelser, så fremt det ikke kan gi patentforlengelse. Evt. terapeutisk effekt ligger allerede automatisk innbakt i resultatene FDA har gitt godkjennelser for.

Det som derimot skjer i forhold til tykktarmskreft og som Karl Storz holder på med, så vidt jeg har forstått, kan være noe å gå videre med, men er vel stoppet pga. korte frister.
bravi
06.05.2018 kl 16:22 3185

Mange er alt for positive og optimistisk i dette caset. Å snakke om salg i USA på 25% blir feil, det er hinsides over selskapets egen guiding. Man kan ikke forvente at kursen skal gå opp før selskapet selv sier at de ligger an til å tjene godt med kr, det er helt klart. Man må bare erkjenne at aksjemarkedet forholder seg til selskapets egen guiding og svake leverings historikk på resultater, per i dag gir dette en kurs under 30.

Gitt at alt det positive som omtales her på forumet er riktig samsvarer det ikke med kurs under 30. Selskapet har ikke gjort noe for å rette opp det inntrykket, snarere tvert imot. Styremedlemmene har ingen aksjer, de har heller ingen interesse av aksjekursen, de er liksom høyt hevet over denslags men honorar ønsker de å motta. Styreformannen, tro det eller ei, er leder av et investerings selskap Veritas Investments som har spesialisert seg på oppkjøp av nettopp slike selskaper som Photocure. Hva slags agenda han har kan man bare spekulere i.

Snart er det GF, synes det nå er på tide å få inn aksjonærer i styret, folk som har interesse i at selskapet tjener penger og gir avkastning til eierne. Praksisen med å ha styremedlemmer med flotte CVer og ingen aksjer er oppbrukt, det har ikke gitt resultater. Tror også valgkomiteen er moden for å bli byttet ut, de har ikke bidratt med å levere resultater til eierne.
pafo
08.05.2018 kl 07:31 2817

Jeg antar Bravi og MM går på GF og forklarer de andre aksjenærerne att de valgt ett totalt udugelig styre som ikke bryr sig.
Og de bør jo ha en løsning da de har syte og klage så lenge eg mins. Men det er vel så att det er lettere att klage en att komme med løsninger.
Men kanskje det er aksjenærerne (ikke enkelt ) som må skiftes ut, til någre som har vett att velge rett styre.
.Men nu har vi komme dit hen att Medicare som
betaler halve behandlingen på sykehus og bruken av cysview. Vet att de spar penger på bruk av blålys og flexiscope vid TURBT. Det betyr att
sykehus må kjøpe inn Flexi operasjon scope, og eg tror det blir Karl Storz sine da de får blått og hvitt lys i samme.scope.

Og Medicare bryr sig ikke om vilke styre eller ledelse PHO har..De ser bare på behandlingen og produktet, vad som er best for dem og
pasienten. Det står ikke sykehusen fritt att bruke den behandling de vil om de ikke kan vise til att den er bedre. Det samme gjeller
oppfølgnings markedet de som har blitt behandlet for kreft, vil de sjekke om de har fått tilbake fall. Og det gjøres best med Blålys.
Og Medicare kan velge vilke sykehus de vil samarbeide med..

Og til opplysning Medicare er en sammenslåing av mange forsikringselskaper som tar seg av pensjonister, som var forsikret i selskapet
de jobbe i før. Og her finnes de fleste med blærekreft da det er eldre personer.. Og vil de ha bruk av blålys så kommer det att bli brukt
blålys. Men alt har en overgangsperiode, men det kommer. Alle studier viser att de kommer att spare penger på att behandlingen blir
med blålys. Og Medicare er en stor maktfaktor i amerikansk sykevård.

Så er det ledelsen som har overtyget Medicare om BLC,s overlegne behandling så har de gjort jobben sin. Og er tror salgsavdelningen har
en grei jobb med medicare som drahjelp. Og så får vi hope Karl Storz kan bidra med flexiscope, men hvorfor de skall lanseres nu snart
er mer en eg forstår.
Da de har funnits på markedet i flere år, men først nu blivit godkjend i amerikansk TURBT marked
Her syns eg det har vart dårlig informasjon fra selskapet.
Det er ingen tvivel ,forutsettninger for att cysview kan bli en suksess er der.Alt som er vesentligt tyder på det.
trigger1
08.05.2018 kl 08:26 2746

Problemet med Pho er at løsningsrommet for å få ny dynamikk i selskapet er blitt atskillig snevrere over tid. Det burde ha blitt tatt grep på ledelses- og styrenivå for flere år siden. Nå har de skuslet bort aksjonærverdier over tid, selskapets cashbeholdning har blitt redusert till et nivå som ikke holder til annet enn å kjøre på sånn passelig med Cysview og håpe at det gir bang for the bucks. Blockbusteren Cevira ligger halvdød og klar for å bli plukket opp til en billig penge. Det er åpenbart at det blir vanskeligere å få inn en ledertype a la Andrew Kay til et slikt selskap med dette bakteppet. Samtidig er selskapet "eierløst", hvilket innebærer at man har fått de styrene man har hatt som konsekvens. Cysview er et såpass godt produkt at vi får håpe at tyngdekraften virker som suksessdriver.
pafo
08.05.2018 kl 09:34 2676

Ja vi kjenner fortiden men ikke fremtiden. Men anledningen til Medicare gir refusjon på cysview er for att de vil ha den.Og da både
de og sykehusen må drives forsvarligt resultatmessigt . Så virker nok .tyngdekraften til sist. Men Cevira er en gåte, som viste så
gode resultater. Men ingen viste nåt større intresse..Om det beror på vaksine som finnes mot HPV viruset aner eg ikke. Men tror ikke
vi har hørt det siste om det..Men fremtiden ser lys ut uavhengig av fortiden seier..
focuss
08.05.2018 kl 09:49 2659

Helt enig med de som mener vi trenger en dedikert større eier i styret, men vil jo tro at vi har en del større aksjonærer som stiller på GF og utrykker sitt syn. Når vi ser på top 20 listen så er det flere der som burde ha kapasitet til å ivareta aksjonærenes interesser.

Ellers så undres jeg hele tiden hva det er som får kursen til å ligge på dette nivået og finner ingen rasjonell årsak annet enn at markedet ikke har tatt inn over seg hvilken posisjon PHO nå er i. De kan ikke fått med seg statusen til Cysview i USA og ikke hvor enormt stort marked det kan rettes mot.
pafo
08.05.2018 kl 10:16 2631

Det er vel ingen større mengd aksjer til salgs på det her nivået. Risken er vel att om nån for opp øyet for selskapet att han vil ha hele selskapet.
Vi kommer vel nærmare en sån situasjon varje dag nå. En norwegian uten salg av selskapet kan vel alltid vare ok.
08.05.2018 kl 10:23 2622

ja, her er nok et par som kunne holdt de i øra, eller barbert de 70 ansatte ned til kun salgs medarbeidere.

Andel Verdi 07.05.2018 +/-
01 HIGH SEAS AS 10.30% 2 220 000
02 FONDSFINANS NORGE 6.03% 1 300 000
03 KLP AKSJENORGE 5.58% 1 202 395
04 KOMMUNAL LANDSPENSJONSKASSE 4.40% 948 789
05 MP PENSJON PK 3.76% 810 000
06 RADIUMHOSPITALETS 3.22% 693 319
07 BNP PARIBAS SECURITIES SERVICES 2.79% 600 599
08 MYRLID AS 2.48% 535 000
09 FONDSFINANS GLOBAL HELSE 1.81% 390 000
10 ESTI AS 1.54% 332 000 +12 000
11 VICAMA AS 1.53% 329 530
12 INTERTRADE SHIPPING AS 1.39% 300 000
13 POLAR CAPITAL GLOBAL HEATHCARE GRO 1.18% 254 537
14 RUL AS 1.13% 244 451
15 NORDNET LIVSFORSIKRING AS 1.12% 241 387 -3 366
16 EGELAND HOLDING AS 1.07% 230 000
17 BERGEN KOMMUNALE PENSJONSKASSE 1.04% 225 000
18 MYNA AS 0.93% 200 000 +10 000
19 DANSKE BANK A/S 0.89%
20 Privat investor 0.88%
focuss
08.05.2018 kl 10:33 2608

Skulle likt og visst om Hunter Hall nå er helt ute av Photocure. Tror egentlig ikke det da jeg tror deres rest med aksjer er overført til BNP Paribas som er en Australsk nom. konto. I tiden Hunter Hall drev sitt massive nedsalg var det et annet Australsk nomenee konto som holdt aksjene som ble solgt via DNB. Nå har det imidlertid ikke vært solgt aksjer fra BNP Paribas på lenge så det kan være HH som venter på en større kjøper
Computum
11.05.2018 kl 08:55 2344

Norne anbefaler kjøp, men reduserer kursmål med en krone.
"TP down a bit to NOK 35/sh (36), but we stay positive ahead of 1Q report"