Voldsom vekst


I denne tid når fornybar er "hot", er det ingen som bryr seg om AqualisBreamar..?? Deres heleide selskap OWC(Offshore Wind Consultans) har en voldsom vekst innenfor ingeniørtjenester til havvindutbygginen. Selskapet økte omsetningen med over 100% i q1 2019 i forhold til 1q 2018. Økningen i oms fra 2017 til 2018 var over 37%. Og dette er før industrien har tatt av!!! Potensialet for Aqualisbreamar/OWC er virkelig stort. Skjønner ikke at flere ser dette.??

OWC(eid av AqualisBreamar) søker i dag etter masse nye folk til jobber i Taiwan. Stor vekst i havvind. Dette må bli bra!

Takk for den. Skal sette dem på lista mi :)
Nøtten
11.10.2019 kl 13:03 587

Tror mange forbinder denne med olje, men etter jeg leste om selskapet og regnskapene har jeg troen. Er mange nye grønne prosjekter som skal opp å gå de neste årene. Med en analyse på 8kr, så har den mye å gå på oppover.

Enig. Det er skikkelig momentene i fornybar nå og dette er et selskap som kan vise til stor vekst og stigende omsetning. Lite oms. i aksjen så her er det nok stor sjangse for at mange har gått glipp av denne. Åpnet nettopp et nytt kontor i Skottland for å møte økende etterspørsel etter havvindutbygging. 3q kommer i slutten av november(28/11 tror jeg). Det blir spennende å se på utviklingen. Er vist også første resultat med de to selskapene(aqualis og breamar) kombinert. Da kan man få en liten indikasjon på følgene av sammenslåingen/oppkjøpet .

En ting forstår jeg ikke. Renewables er 12% av omsetningen. Totalomsetningen til hele selskapet økte med 2%. Hvis renewables doblet seg betyr det at omsetningen til resten av selskapet sank med 9%. Hvorfor det?

Sank pga litt lavere etterspørsel i olje og gass samt at det har med tidspunkt for oppgjør av kontrakter.
Olje og gass er fortsatt største delen av selskapet. Tror nok at OWC vil bli en større og større del etter hvert. 3q blir spennende.
OWC åpnet siste fjorten dager 2 nye kontor. 1 i skotland og 1 i Australia. Tyder på at havvind er i sterk vekst.
Nøtten
01.11.2019 kl 15:02 238

Leste om Skottland og Australia jeg også, veldig bra de vil være til stede der det er og er planer om mye havvind installasjoner. Ser ikke helt den store risikoen i aksjen, da selskapet ikke har langsiktig gjeld og har penger på bok. Er det noen umiddelbar risiko her? Lavt priset

Har fulgt denne aksjen i 2 år nå. Er en godt skjult gullbit som får alt for lite oppmerksomhet. Sitter long inntil det napper skikkelig, her er det usannsynlig at aksjen skal ned (etter mitt syn), rent oppsidepotensiale. Gleder meg stort til Q3-rapporteringen.

Med en moderat vekst i oljeservice og et tiltagende bonanza i havvind er jeg sikker på at det er et stort potensiale i aksjen fremover. Null gjeld og penger på bok gjør at nedsiden også er minimal. 3q vil gi en god indikasjon på veien videre.