ELE - Kjøpssignal utløst i Element!


Sjekk https://finansavisen.no/forum/Teknisk_analyse

Ferskt kjøpssignal basert på TA er utløst. Fyll ut ticker "ELE". Trykk "More" under "Technical analysis" på høyre side, så kommer det opp.

Posten på 5,97 / 6,0 kroner er snart borte. Slutt rundt 6,30 - 6,50 i dag.


Redigert 07.10.2019 kl 13:21 Du må logge inn for å svare

Wow! Nå er det rett før vi tar av 🍿😋
Aldara
09.10.2019 kl 09:15 1541

Tenker på en frase uttalt av Snoopdog i en sang:
Run mother F run run......
AKKA65
09.10.2019 kl 09:15 1537

Solgte meg delvis ned under panikken etter ABO meldingen, men nå er beholdningen gjenopprettet. Nå sitter jeg til vi ser 20 tallet :-)

Følg med😎🍿😋

Hmmm. Ser på kjøpersiden. Kun roboter som driver å danser i mønster 5.10 - 5,05 - 5.00 i flere poster.


Bare å sitte i ro og vente på den ordentlige oppgangen 😎🥳
nopetter
09.10.2019 kl 11:00 1290

nå er aksjen snart på volum nivået da den lå på kr 6-6,19, så spørs det om de må kjøpe den opp til dette nivået eller om de har mere å mose med, etter å ha drevet med pump og dump idag også. standard roboten ligger iallfall klar på beste selger
Redigert 09.10.2019 kl 11:06 Du må logge inn for å svare

Ser ut som den skal opp.

Kommer snart eit rykk🍿😋
Møre75
09.10.2019 kl 12:41 1138

Må nok noe positivt til for å få den over 6 kr igjen tror jeg

Nå minner dette meg om gode gamle Beitnes og Grue dager. De drev også å meldte at de så på alternative finansieringsmuligheter, både i Q rapporter og i avisintervjuer. Men det endte jo opp med at ABO bare fortsatte med å trekke transjer mens de shortet. Ikke bare ble vi andre aksjonærer utvannet, men kursen ble jo smadret også. Det samme skjer nok nå også. Småsparerne sitter med ett inntrykk (etter uttalelser i media fra TC) av at ny finansiering er rett rundt hjørnet. Men ABO bare fortsetter og fortsetter. Samtidig som det er helt stille fra konsernet.
nopetter
09.10.2019 kl 13:44 1021

de dumper bare flere aksjer på selger siden og de selv er kjøpere når de dumper disse aksjene lavere. det fins ikke andre enn BO på begge sider av bordet per nå

Jobber du på OSE, VP?

nei heldigvis

men skjønner hva som foregår og har innsett dette for lenge siden, aksje kursen er i lommene til BO og har vært det siden de begynte med transjene. de kan ture fram som dem vil så og si uten motstand. de har medhjelpere hos meglerstanden her på berget,og et FT og børs som er i lommene til meglerhusene gejnnom eierskapene i OSEBX. slik er tilstanden i dagens norge når det gjelder verdipapirer

de satte en short med de 851k aksjene pluss det dem hadde på bok umiddelbart. det jeg ikke tror de tar sjansen på p.t. er å naked shorte i million klassen mer
Redigert 09.10.2019 kl 14:27 Du må logge inn for å svare

Tja, nå er det vel slik at "konsernet" har forpliktet seg til å låne ut disse aksjene til BO i forkant, slik at de med loven i hånd kan mose på, så jeg ser ikke helt problemet.

Takk heller Beitnes og kvinnemennesket for denne fabelaktive avtalen.

At de ikke moser med mer enn de konverterer har du nok rett i, selv om de helt sikkert lyst. Tenk bare hvor mye penger de tjente på å nakenmose før de ble tatt.
Det endte med 4 mill i bot - en brøkdel. Hva fikk aksjonærene tilbake? (Bortsett fra krav om økt kompensasjon fra en overarbeidet styreleder....)

Det er kun i Norge noen tør holde på slik - det er min påstand!

Strengt tatt er det rart ingen av aksjonærene tilsynelatende har fulgt opp denne praksisen til ABO etter at den har blitt kjent.

Enkelte har jo sett millionverdier forsvinne.

Men som sagt, slik kan man gjøre i Norge, da Ola Nordmann heller spør seg selv hvorfor han kunne være så dum - og går videre.

Skulle vært artig å sett reaksjonene som hadde kommet etter tilsvarende praksis i et valgfritt land i Sør-Amerika :-)

tror det er første gang vi er enige om noe

i transje avtalen med BO så måtte selskapet låne ut aksjer til BO i forkant av den første konverteringen. oddivar var bla en av disse. disse aksjene ble shortet på direkten under transe 1. men jævelskapet begynte under transje 2 der alle satt skylden på storvestre. han gikk bare i kompaniskap med BO og lånte dem alle aksjene fordi han så sikkert at de allerede da naked shortet aksjer. jeg tipper de satt inne med minst 10 millioner naked short aksjer på det meste.

den børsboten var bare en vits. nesten likedan som staten gjør med de såkalte miljø problemene. de øker bare avgiftene uten å gjør en pøkk med noe som helst. hele regnskogsfondet var en gedigen skandale, sammen med co2 fondet der siv jensen nå tar penger fra. de som tjener på dete er hedge fondene

Som sagt, Silke burde prøve det samme i feks Colombia.

Ingen som selger ELE her nede så det er vel snart på tide kjøperne beveger seg opp😎
Møre75
09.10.2019 kl 20:08 544

Satse på en bedre dag i morgen

Det blir ikke bedre før traderne og intradag shorterne forsvinner.