Tidenes kjeltring må legge frem selvangivelsen!

Slettet bruker
07.10.2019 kl 22:54 215

Jeg tror han representerte Bill i hennes Psykologi, og fikk endelig utløp du ser det i kropps språk og blitz i øyet.
Nå er det trump som får den Psykologiske rollen i hennes DS gitte krav på å hylles som raja en helt og som kvinne Presidenten av hele verden, som Norge har forskuddsbetalt 500 millioner til
Slettet bruker
07.10.2019 kl 22:54 213

Kan ikke huske at det skjedde. Det forsvant en hel tråd med kun trakassering for noen dager siden. Men det denne c holder på med ødelegger for oss alle.
Slettet bruker
07.10.2019 kl 23:21 197

Hvis A-Benekte heller vil melde TS for Presidential Harassment av Norges viktigste alliansepartner, så hadde det vært noe. Det blir litt sært å kalle en ustraffet mann for "tidenes skurk". Det sier seg selv at en selvangivelse på størrelse med Trump sin, blir nøye gjennomgått av IRS; og ingen misligheter er funnet. Trump legger neppe frem selvangivelsen for offentligheten - det finnes det ingen grunn til - han kommer til å anke avgjørelsen fordi dette kravet om fremleggelse finnes det intet grunnlag for.

Etterforskning er noe som bare kan skje etter skjellig grunn til mistanke - i USA som i alle vestlige rettsstater - så får man finne den skjellige grunnen først, noe som skal godt gjøres når verken Audition/revisjon eller IRS har funnet noe å påpeke i sine gjennomganger.
Slettet bruker
08.10.2019 kl 00:09 185

"Tidenes kjeltring" - du er virkelig en idiot TS.

Vet du hva et begrep som tidenes kjeltring må dreie seg om ?
Og hva godhjertethet er for noe ?
Snakk om å sette verdensrekord i å snu ting 180 grader.