Beskyttelsepenger vanlig i oschlo ?


En pizza resturant ble rassert av 6 gutter og det ble hevdet at ubetalte beskyttelsepenger var motivet. Er dette blitt vanlig også i dette landet ?

Du må gjerne vase benekte ,men du er blokkert ,uleselig 👍
Imprex
08.10.2019 kl 08:20 575

Mafia, eller organiserte kriminelle organisasjoner om du vil, er godt etablert i Norge. Det er det ingen tvil om. At noen presses for beskyttelsespenger er ikke nytt. Selv om det ikke kommer frem av disse to artiklene nedenfor kan det ikke utelukkes. Mer sannsynlig er det en konflikt som dreier seg om gjeld eller at noen har tråkket over en grense. Lønner seg å følge justisen i det miljøet du tilhører...

https://www.vartoslo.no/unge-menn-ramponerte-pizzarestaurant-pa-carl-berner/

https://www.nettavisen.no/nyheter/flere-personer-angrep-gatekjokken/3423858119.html
Redigert 08.10.2019 kl 08:20 Du må logge inn for å svare
MERLOT
08.10.2019 kl 08:28 564

Kjenner seg nok som storkæller nå oschloklysene når det samme skjer der som i London, New York, og sånn....mmmhhhmmm schtoroschlo vet'u.....mmmmhhmmmm. Wow!

Innehaveren lar seg her intervjue av Dokument og han sier følgende.

Utpressing er et kjent fenomen i Oslo, sier Abdul Hadi og broren.

– Man hører at det skjer forskjellige steder. Men de fleste betaler vel, så da skjer det ikke noe.
Abdul nektet å betale. Og at noe skjedde, er helt tydelig.

https://www.document.no/2019/10/08/abdul-nektet-a-betale-beskyttelsespenger-maskerte-menn-angrep-familien-og-ramponerte-pizzeriaen-hans/

Her må MSM på banen , ellers så driter de kraftig på draget.😜
Imprex
08.10.2019 kl 09:13 541

Trolig får ikke hendelser som dette den oppmerksomheten det fortjener før det ender med drap eller grov vold/mishandling. Å erkjenne at dette er et problem som først og fremst dominerer blant folk med tilknytning til innvandrermiljøer sitter langt inne. Politiet må håndtere et miljø som viser de null respekt. Samtidig vet politiet at de færreste politikere vil ta i problemstillingen.

Det beste vi kan håpe på er at politi og rettsvesen makter holde situasjonen noenlunde under kontroll. Slik at de organiserte kriminelle ikke får etablert seg i "etnisk norske" virksomheter i større grad. Når den lokale urmakeren i gata og fiskehandleren på torget må begynne å betal beskyttelsepenger er løpet kjørt. Noe jeg forøvrig tror er ganske usannsynlig. Men vi kan, og kanskje må, til en viss grad leve med at noen kebabsjapper, vaskerier, pølseboder, østeuropeiske firma i byggebransjen ect må forholde seg til en annen virkelighet enn resten av Norge.
MERLOT
08.10.2019 kl 09:25 533

Store deler av bransjen er multikriminell. For velferdssamfunnet er det ikke bærekraftig. Vi har holdt stand, men med ryggen mot veggen. Hele tiden er vi blitt pressa bakover. Spørsmålet jeg stiller er, hvor mye lenger kan vi rygge før alt av velferd vi har bygget opp for arbeidsfolk ryker?

Fra byggebransjen...
https://frifagbevegelse.no/magasinet-for-fagorganiserte/han-har-sett-byggebransjen-endre-seg-gjennom-flere-tiar--hvor-mye-lenger-kan-vi-sta-imot-for-alt-ryker-6.183.547608.6cd61f6fbb

Både arbeidsgivere og politikere benektet at virkeligheten var slik vi beskrev den.

Det er både fordi de ikke trodde på at det var så ille, og fordi de er livredde for EU. Vi fikk aldri det vi trengte for å kverke faenskapen.
Imprex
08.10.2019 kl 09:40 524

De er vel i tillegg livredd noen skal banke på døra en sen kveld

Islam banker på ! Overalt !

Hva pokker har dette med islam å gjøre?

og fordi de er livredde for EU.......... Dette er faktisk uttalt av Støre som utenriksminister og er helt hårreisende.

Ingen grunn til å tro at nåværende regjering føler noe annet når vi ser på knefallet....

Vi må kaste dette åket EU og eøs har ført oss inn i.
Redigert 08.10.2019 kl 11:29 Du må logge inn for å svare
Load
08.10.2019 kl 12:10 464

Det har med de grunnleggende holdningene til deler av den muslimske verden å gjøre, hvor vold, trusler, svindel, utpressing, terror og sharia er en helt vanlig dag på "jobben" og at sperrene for å utføre slike handlinger ofte sitter litt løsere enn hos de fleste Dansker, svensker og nordmenn.

Du kan ligge i skje med Sotha på hans behagelige sofa fra Ikea, dypt nede i bunkersen og fornekte at det er et problem og du kan dra frem alle tenkelige saker der nordmenn eller andre deler av vestens etniske befolkning har gjort eller gjør lignende saker, men det forandrer ikke det faktum at dette er mer regelen enn unntaket i de fleste land hvor muslimene styrer eller er mange nok til å føle at de kan følge sine egne lover og regler.

Det følger mye ubehag og problemer med masseinnvandring fra MENA-landene og det er dette folk reagerer på, ikke om de tror på den ene eller andre guden eller profeten, eller om de har en annen hudfarge, det er det bare Antifa-folk som tror og bruker som unnskyldning for selv å fremstå som bedre enn resten og for å booste sin egen selvfølelse.

Sludder og pølsevev. Dette har ikke en dritt med islam å gjøre. Kunnskapsløst fjas, det du serverer her.

Beskyttelsespenger er en mafiagreie.
Load
08.10.2019 kl 12:23 449

Kos deg på sofaen og hils Sotha
MERLOT
08.10.2019 kl 12:32 441

Hanni Afsar

Publisert: 08.10.2019 - 10:52

Etter hva jeg kan se er det kun document.no som har skrevet om Abdul Hadi på Carl Berner i Oslo som nektet å betale beskyttelsespenger, og som derfor fikk ramponert familiens pizzeria for to dager siden.

Hendelsen er imidlertid blitt omtalt av NTB, men i en langt mer beskjeden tone: At restauranteieren er i konflikt med noen. Også Nettavisen har omtalt saken, men i samme vage vendinger. I begge tilfeller er det politiets ikke-informasjon som legges til grunn – og ingen spør om vi kan stå overfor et langt større og mer komplekst bilde enn at «noen er i konflikt».

Minst seks maskerte menn stormet inn i pizzeriaen på kvelden den 7. oktober og hamret løs på inventaret. En av de ansatte havnet på legevakten med kuttskader.

Hva er det som skjer?

Vi er de siste årene blitt godt vant med økende voldskriminalitet som knivstikking, slåssing og skyteepisoder, men beskyttelsespenger tar den organiserte kriminaliteten til et nytt nivå. Ikke det at vi ikke trodde det eksisterte, man får gjerne det man importerer, men vi hadde kanskje håpet at et mer årvåkent MSM ville hatt denne problemstillingen mer fremme i pannebrasken.

I Sverige har politiet kartlagt 50 kriminelle nettverk bare i Stockholm. Det er ikke først og fremst svensker som driver og herjer rundt, men innvandrere med tette slektskapsbånd og felles religiøs plattform. Organiserte gjengen som lokalt utøver påtrykk mot både næringsliv og beboere hvor en av virkemidlene er å kreve beskyttelsespenger.

Beskyttelsespenger er et begrep brukt om kriminelle organisasjoner eller syndikater som tar i bruk vold for å opprettholde kontroll over et bestemt territorium. Begrepet stammer fra siciliansk mafia. Mafialignende organisasjoner forbindes ofte med svake stater, og beskrives som et kvasi-statlig fenomen.

I Sverige har det vært en kraftig vekst av såkalte utenforskapsområder. Mens det i 1990 var tre utenforskapsområder i Sverige, har den nå økt til over 200. Det er områder som har utviklet seg til parallelsamfunn med stor grad av indre justis og kontroll. I disse områdene er det kriminelle som bestemmer spillereglene. Politiet i Sverige beskriver det som krigssoner hvor de kriminelle blir mer og mer rustet med våpen og håndgranater.

Det er mye «police fishing», sier politiet i Sverige. Noen ringer inn en falsk alarm for å få politiet til området hvorpå de kriminelle ligger i bakhold og kaster steiner og annet mot politiet.

Hva med Oslo? Skal vi tro Abdul Hadi er utpressing et kjent fenomen i hovedstaden.

«Man hører at det skjer forskjellige steder. Men de fleste betaler vel, så da skjer det ikke noe,» sier han til Document.no.

Men det som kanskje er like skremmende, er at pressen sjelden skriver om utviklingen som hendelsen på Carl Berner eller de «omskriver» for å dempe ned konfliktene. Hvorfor?
https://www.rights.no/2019/10/beskyttelsespenger-og-taushet-fra-msm/
MERLOT
08.10.2019 kl 12:36 439

Skrevet Mai 20, 2006
Jeg føler meg hensatt til USA og mafiaen. Og det er vel helt riktig at den er kommet hit. Gatekjøkkeneieren som ble skutt.

I flg politiet: 40-50 mafiabosser, ca 200 "offiserer" og 3000 "soldater" i alderen 12-25 år, 450 våpen beslaglagt fra disse hittil i år (april), mot 675 i hele fjor. Et maskingevær, 8 kalashnikov, 80 automatpistoler, ammunisjon og skuddsikre vester til en liten krig - og div annet. Håndgranater og en eller flere RPG er blitt sett, men ikke funnet. I Oslo.
https://forum.doktoronline.no/topic/231273-140-000-us-i-skuddpremie-norsk-mafia/
MERLOT
08.10.2019 kl 12:44 433

Jizya (arabisk: ‏جزية‎) er en spesiell skatt som historisk ble pålagt ikke-muslimske personer i områder kontrollert av muslimer.
https://no.wikipedia.org/wiki/Jizya


Saudi-sjeiken Muhammad bin Abd Al-Rahman Al-'Arifi, imam fra moskeen til King Fahd Defense Academy, diskuterte den kommende muslimske erobringen av Vatikanet. Han siterer en Hadith i en artikkel som ble lagt ut på Kalemat-nettstedet i 2002, og uttalte:

"... Vi vil kontrollere Vatikanets land; vi vil kontrollere Roma og introdusere islam i det. Ja, de kristne, som skjærer kryss på muslimenes bryst ... vil ennå betale oss Jiziya [avstemningsskatt betalt av ikke-muslimer under muslimsk styre], i ydmykelse, eller de vil konvertere til islam ... " [3]
Saudi-sjeiken Muhammad bin Abd Al-Rahman Al-'Arifi
https://wikiislam.net/wiki/Jizyah_(Tax)
Redigert 08.10.2019 kl 13:03 Du må logge inn for å svare
Noni
08.10.2019 kl 12:45 431

En kan jo spekulere på når politiet blir innblandet, slik som i andre land?

Ser ikke , skjønner ikke, har alltid kostet i følge krim filmer..... Hvorfor skal vi tro vi er ett unntak?
børst
08.10.2019 kl 12:51 420

Det er på trappene. Hvorfor tror du ellers politiet streber etter å bli mer "diversifisert" og oppfordrer innvandrere til å søke stillinger?
Pedal
08.10.2019 kl 13:45 393

https://resett.no/2019/10/07/unge-menn-ramponerte-pizzarestaurant-pa-carl-berner/

Skrevet av NTB mandag kveld.
Er det en kilde som er troverdig nok for kverulanten?
Load
08.10.2019 kl 15:37 354

Dessverre Pedal, når den linken er fra resett, så hjelper det ikke om NTB-skrev innholdet, da er det pr.definisjon ikke troverdig.

Den nye kulturen beriker og beriker. Merkelig at MSM ikke er mer positive og skriver om slike gladsaker

Den nye oljen er en genial forretningsidé , lurer på om jeg skal kreve slik beskyttelse avgift i nabolaget . Så kan jeg hevde jeg er multikulturell og hip 😜
convert
08.10.2019 kl 19:58 300

Det har alt med islam å gjøre. Islam er en svinsk, fascistisk ideologi hvor vantro (nordmenn) er fritt vilt. Islam er en politisk pest som er i ferd med å forgifte våre vestlige samfunn.
Imprex
09.10.2019 kl 08:38 214

Så vidt jeg vet bare én skikkelig pølsebod igjen i Norge. Trekroneren i Kong Oscarsgate i Bergen. Vel verdt et besøk om man skulle rote seg inn mellom de syv fjell.

Kebabsjappene er forøvrig en kjærkommen tilvekst i "pølsebod" næringen. Flere serverer god mat med et rikere smaksbilde enn det en enkel pølse stort sett gir. Trist de ødelegges av sine egne.

Svært få italiensk-amerikanere i Oslomabad ! Derimot utålelig mange "norsk"-pakistanere, "norsk"-somaliere etc.etc.
M.a.o muslimer - altså Islam !
Imprex
09.10.2019 kl 10:38 172

Hva har dette med Islam å gjøre? En god del vil jeg si. Problemstillingen er noe mer innfløkt enn ved første øyekast. Mange av disse "gangsterne" har Islam som religion. Ikke dermed sagt at de er spesielt religiøse eller har lest og forstått Koranen rett. Ut i fra handlingene deres kan de umulig være det, eller? Problemet er at flere finner støtte og rettferdighet i Koranen til å oppføre seg slik det passer, trolig ved mistolkninger og overtolkninger. I tillegg gir ekstreme islamske miljøer en legitimitet til hvordan de tenker og handler. Om det er aldri så galt, i følge islamsk tro, å kreve beskyttelsespenger, kan det allikevel være noe denne eieren av kebabsjappa gjør, som på ett eller annet vis kan være religiøst krenkende i Islamsk tro. Og da er handlingen på sett og vis rettferdiggjort. Han fortjente kanskje straff i følge visse tolkninger av Koranen, hvem vet? Flere kriminelle med islam som barnetro tøffer seg med sin religiøse status. Her er det ingen "snu det andre kinn til". Her er det knus de vantro! Oppfattelsen av profeten Mohammed som den sterke, krigerske alfahannen er nok noe mange muslimske menn lett identifiserer seg med. Å ha Jesus som maskulint forbilde blir noe hult og tomt i den sammenligning. Uansett var Jesus et menneske. Profeten Mohammed var Allahs sendebud. Dermed står Mohammed hevet over Jesus. Jeg sier ikke at Islam er en mer kriminell religion enn andre religioner, men Islamske verdier kan lettere forsvare en typisk mannlig kriminell tankegang. Religionen åpner rett og slett for en mye mer maskulin tolkning. Og er sikkert tolket mest av menn opp gjennom tidene. De fleste kriminelle muslimer vet jo også at de skremmer mange ved bare å si de er muslimer. For da blir de tillagt en haug med andre skumle hensikter. Vinn-vinn situasjon rent psykologisk. Så å si at Islam ikke har noe som helst med det kriminelle bildet blir litt for enkelt. Forholdet mellom en muslim og Islam er tettere sammenvevd enn vi makter/ønsker å forstå. Sekulære og/eller kristne nordmenn som finner Gud i fengsel blir sjelden ekstreme terrorister eller mer kriminelle. Det blir mer snakk om soning og forsoning. Bibelen, og da snakker jeg om nytestamentet, er et dårlig verktøy for å forlede dyssosiale personer og andre med sosiale tilpasningsvansker til vold. Koranen derimot, er nærmest skreddersydd for det formålet. Her er det mer rom for sadistisk utfoldelse for å rettferdiggjøre sitt syn på verden og egne handlinger. Handlinger som i samfunnet, også i de fleste muslimske samfunn, er uakseptable. De muslimske miljøene har en lang vei å gå for rydde i egne rekker. Det samme har det norske samfunn når det det gjelder håndteringen av integrering, følsomme tema og innvandringsdebatten generelt. Frykt og strutsepolitikk vil garantert skape en farligere fremtid.

Godt innspill Imprex 👍