DROPPER BEREDSKAPSLAGER AV KORN

Slettet bruker
MUMLE 08.10.2019 kl 08:21 546

DROPPER BEREDSKAPSLAGER AV KORN
Landbruksdepartementet mener det ikke er behov for å opprette et beredskapslager for korn, fordi de anslår at det er usannsynlig at tilgangen forsvinner, skriver Nationen. (NTB)

Her i landet avsettes det arealer for fremmede makter, for deres trusler mot Russland, som aldri har gjort lille Norge noen verdens ting?
Slettet bruker
08.10.2019 kl 08:22 543

Hvilke arealer? Du vet meget godt hvorfor vi aldri ble en del av Sovjetunionen. Putin klør etter norske havner.

Redigert 08.10.2019 kl 08:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.10.2019 kl 08:22 541

Korn-lagret selges ut. https://www.youtube.com/watch?v=k1jwCZDXCfQ#t=30
Makten er der maten gror og så vidt jeg vet har ingen blitt mett av å spise papirsedler og papirobligasjoner, slett ikke i krisetider. Stavanger Havnesilo er Norges største kornlager og Regjeringen vil selge det hele og bygge det om til boliger. Petter Kvinge Tvedt (FrP) mener avkastninger på pengefondet (pensjons oljefond) sikrer oss mat i all fremtid. Når ble det mat av å flytte rundt på andre folks penger i det uendelige? Vi leser om Monsanto og GMO (genmanipulert frø og korn), som gjør at såkorn som brukes er sterile, og ikke kan tas frø ut av i senere år.

De vil tvinge norske bønder til å kjøpe svineriet fra Monstanto år etter år, av noe vi ikke vet hva gjør med folkehelsa vår på sikt. Oljefondet som de hevder er vår sikkerhet samtidig som alt forfaller i eget hjemland, sluses ut av landet i strie strømmer for å kjøpe arealer hus og gater som står og brenner «faller i pris i utlandet.» Utlåns portefølje til Oljefondet består av lån til stater med store gjeldsproblemer.
http://wwwlivogleven.blogspot.no/2014/03/regjeringen-selger-kornlagret-i.html
https://www.nationen.no/article/landbruksbloggen-tilbake-til-start-norges-sarbarhet-1914-2014/
http://www.landbruk.no/Nyheter/Nyhetsartikler/Naeringspolitikk/Borgerlig-folkekrav-om-statlig-kornlager
Slettet bruker
08.10.2019 kl 08:30 528

Norges tilslutning til NATO var som en del av betingelsene begrunnet i. Ingen fremmed styrker på norsk jord, og ingen atomubåter i norske farvann. Å bombe FN medlemslandet Libya, var en forbrytelse mot folkeretten og charter av mange menneskeretter.
Norges lange sjølinje, med sine isfrie havner er et strategisk mål, for enhver stormakt. Men å tillate USA, i tillegg og kjøpe dårlige fly av dem for 270 milliarder, og plassere flyene i Norge på dyrkt mark og i åpent lende, uten antiluftskyld er jo et bombemål i seg selv. (Det finnes ikke midler antiluftskyts før om 9 år). Uten at det betyr så mye. Krigerstaten Norge. https://steigan.no/2013/06/krigerstaten-norge/
https://www.derimot.no/eu-boyer-seg-for-usa-stotter-at-europa-blir-en-kjernefysisk-slagmark/
Flyene har vi heller ikke bruk for ifølge vår FRP forsvarsminister. Og Det har han helt rett i.
https://www.nrk.no/finnmark/forsvarsministeren_-_-russland-er-ingen-trussel-for-norge-1.13822036.
Men hvis vi ikke skal bruke flyene mot Russland, hvem skal de norske kamp og angrepsflyene brukes imot?
https://www.nrk.no/norge/russland-anklager-norges-forsvarssjef-for-_antirussisk-propagandamaskineri_-1.14115322
Se link om et nytt bombemål https://www.nrk.no/finnmark/lokalbefolkningen-raser-mot-feilinformasjon-om-ny-topphemmelig-radar-1.13901790
Slettet bruker
08.10.2019 kl 08:33 525

I en tid da klimaet er mer uforutsigbart enn på lenge virker det som en uklok avgjørelse. Skal matsikkerheten vår avhenge av utenlandske aktører kan det bli skralt i butikkhyllene når avlingene slår feil.

Naivt å tro man kan kjøpe seg ut av alt.
Slettet bruker
08.10.2019 kl 08:35 516

95% av Europa sin befolkning ønsker atomvåpen bort og vekk fra Europa. Og de aller fleste ønsker også de amerikanske soldatene ut av sine land.

For å holde kontroll over sitt krigsbytte fra ww2. har amerikanske styrker stått i Europa i over 70 år. Det er kun idioter som tror på eventyrene, om at de over 300.000 soldatene USA har utplassert på over 800 baser i mer enn 100 land handler om fred og sikkerhet. Det er ikke annet enn imperialisme og veien mot the New world order. Ett totalitært diktatur, styrt av verdens sionistiske elite. Varmt omtalt av både Bush sr, Clinton, Bush jr og Obama.
https://www.derimot.no/her-skal-det-rustes-opp-usa-leverer-nye-og-farligere-atom-bomber/#comment-5573

Slettet bruker
08.10.2019 kl 08:38 507

USAs oppbrudd fra inf-avtalen og fortløpende brudd med internasjonal rett og avtaler på en rekke områder og kontinuerlige krigføring gjennom hundrer av år, avdekker at det styres mot en gigantisk storkrig som får lidelsene under 2. og 3. verdenskrig til å blekne. Dette er meget godt tilskyndet og eksplisitt beskrevet fra neo-konservative super globalistiske amerikanske tenketanker. Dette forsøker Derimot fortløpende å vekke bevissthet om og belyse.

At vi har en politisk ledelse som er instrument til de grader for globallistenes store krigsmål er mer en tragisk og er og blir dypt skjebnebestemmende for landet.
Vi styres av virkelige landsforrædere -hele vår utenriks og forsvarspolitikk er totalt farget av dette sviket.

Hvorfor blir ikke Erna Solberg konfrontert med dekonstrueringen av vår suverenitet? hvorfor har Solberg og Jensen konfiskert hjemme-våpen til våre Heimevernsoldater, hvorfor har de lagt ned sjøheimevernet, hvorfor sitter forsvaret inne med ammunisjonslager i perioder som kun vil rekke til to dagers strid, hvorfor har forsvaret helt nylig destruert tusenvis av nye håndvåpen og velfungerende AG-3 etc- det fortelles fra innsiden att det dreier seg om 80 000 våpen..


Hvorfor har de viklet det norske forsvaret så intimt sammen med det amerikanske og Forsvarets Forsknings Institutt og resten av forsvaret og ledelsen av landet fremstår som totalt lydrike under USA og Globalistene?
Vår utenriksministers forsvar for bombingen av Libya burde kvalifisert til riksrett. For å sitere Paul Craig Roberts for noen få år siden: Hvis ikke folkene i USA og Europa tar til gatene og protesterer massivt, vil vi ikke kunne hindre en thermo-nuclear krig og en situasjon hvor de levende vil misunne de døde. https://www.derimot.no/ny-farlig-opprustnings-spiral-usa-forlater-inf-avtalen/
Slettet bruker
08.10.2019 kl 08:41 505

På oppfordring av Pentagon forbereder NATO at: Innen 2021 kan krigen mot Russland komme. Det nye NATO-hovedkvarteret i Ulm gjør seg klar for krig. Midt i oktober transporteres amerikanske tropper og panservogner over hele Tyskland. Norge bifaller det hele med Jens i NATO.

Amerikanske tropper er allerede plassert i landet. Flyene vi har kjøpt for milliarder (Betalt sekretær jobb for APe Jens.) De kan enkelt armeres med atomstridshoder. https://www.derimot.no/nato-forbereder-seg-innen-2021-kan-krigen-mot-russland-komme/
Klovneriket Norge var heldig forrige gang da de trakk vinnerloddet, men glem ikke at både Napoleon og Hitler bommet stygt, da begge forsøkte det samme!

Al I grown up to belive, is a big lie. General Wesly Clark
on you tube

https://www.youtube.com/watch?v=5BdIYeE90Zg
Slettet bruker
08.10.2019 kl 08:43 499

Nå er det disse hvetebollene som har gjort Erna så feit, og Siv følger etter ser jeg..., så det er ikke rart de tar hevn.

Dyrk gulerøtter i blomsterkasser hele året nå når tempen vil stige flere grader og rug og knekkebrød får vi fra Riot og svenskene.
Slutt og syt!
Fjordgubben
08.10.2019 kl 08:44 498

En ting alle kriser har til felles er at de var kom uventet, ofte uten at noen forutså disse.

Dette er gambling med folks liv.
Redigert 08.10.2019 kl 08:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.10.2019 kl 08:47 494

Topp-general i USA støtter første-angrep med atomvåpen. Han sier at politikk ikke bør begrense presidentens muligheter. Med verdens største og mest destruktive arsenal av atomvåpen utgjør De Forente Stater ikke bare fare for verdensfreden, men også for den menneskelige rasens overlevelse. Det er naturligvis bare ett problem, om USA begynner å bruke dette arsenalet.
Det er der den tradisjonelle atomdoktrinen til USA kommer inn. I tiår har det vært debatter om USA skulle gå inn for en «ikke være først» politikk.

Den offisielle ideen er at USA kan starte et atomangrep uten at de først har blitt angrepet med atomvåpen. De dette er tiltenkt må forholde seg til denne faren. Da er det glupt at dumme Norge nå har valgt side, og uten at vi aner noe verdens ting kan vitale steder her i landet bli flatbombet på et blunk. Og ingen i verden vil syntes synd i oss, slett ikke hva vi var med på i Libya.
Slettet bruker
08.10.2019 kl 08:49 489

Terje Vigen er en sjømann, bosatt i Fjære i Aust-Agder, ikke langt fra Grimstad. Han gifter seg og får en datter, Anna, som gir livet en ny mening for ham. Når krigen kommer i 1809? Engelskmennene sultet Norge ut og blokade stenge norske havner. T.V ror han over havet til Danmark for å få tak i mat, tre tønner bygg, til den sultne kona og dattera. På vei tilbake fra Danmark blir Terje Vigen oppbragt av en engelsk korvett, og kapteinen senker båten og lasten. Britene holder ham fanget i fem år, og når han kommer hjem, finner han kone og barn døde. Han tar arbeid som los langs kysten, men bærer samtidig på et sterkt nag mot dem som hindret ham i å redde familien sin. https://no.wikipedia.org/wiki/Terje_Vigen
Redigert 08.10.2019 kl 08:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.04.2020 kl 13:41 202

Norges kriselager gir mat til under 13.000 innbyggere i en uke.

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/b5vAdd/Norges-kriselager-gir-mat-til-under-13000-innbyggere-i-en-uke#xtor=RSS-3