FN går mot konkurs


FN har et underskudd på 230 millioner dollar og kan gå tom for penger før måneden er omme, ifølge generalsekretær António Guterres.

https://www.dagbladet.no/nyheter/fn-gar-mot-konkurs/71684883

Årsaken til underskuddet er at medlemslandene kun har betalt 70 prosent av beløpet som behøves for budsjettet 2019, heter det i et brev generalsekretæren sendte til FNs 37.000 ansatte, sitert av nyhetsbyrået AFP.

Underskuddet tilsvarer rundt 2 milliarder norske kroner.
Redigert 08.10.2019 kl 13:06 Du må logge inn for å svare

Hvor skal Erna få seg jobb når hun er ferdig i politikken her i Norge? NB er det derfor hun har gitt 500 millioner av våre penger til noe som heter Education now

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/future-of-education-initiative/id2670141/

https://www.dagsavisen.no/innenriks/oker-utdanningsstotte-i-konfliktomrader-med-en-halv-milliard-kroner-1.1593020

Virker jo å være et bra sted å putte penger i. Utdanning er veien til færre konflikter.

børst
08.10.2019 kl 12:13 349

Kjempebra om marxistene og islamistenes bastion bare forsvinner. Heia Trump!

ingen som bryr seg om FN derfor gidder man ikke kaste bort penger i dette korrupte organet

grisen sikler nok etter en jobb i utlandet når hun er ferdig i molbolandet. deler ut penger i øst og vest men man kutter internt for hardet livet

hvorfor ingen opprør?!
børst
08.10.2019 kl 12:20 336

FN er jo verdenskommunistenes redskap for å bryte ned Vesten.

Råstoffeksportør og høykostland = idiotstat i alle institusjonelle investors bevisstheter.

På utflukt til Kina hadde ikke Stas og næringsminister Erna Solberg og Monica Meland annet å tilby Kina enn rund fisk og et bio- kloakkrenseanlegg. Noen vittig Peer Gynter fra NHO og LO fulgte med på lasset. De måtte betale reisen selv? (Føres selvsagt til fradrag, i en eller annen idiot definert norsk lov og forskrift. NB men det var ikke norske leder, økonomer, - advokater, -forskere eller - menneskeretter de hadde å tilby, men kun råvaren rund fisk og biogass kloakkrenseanlegg? I Byen de begge er fostret og oppvokst råtner både skoler og rådhus, også utvendig ned?

NHH ytre tak lekker, der og det også?

I samme byen satt de og skjet i drikkevannet sitt for noen år siden. Byens egne borgere etterlatenskaper ble deretter solgt som prima drikkevann av kommunen, for max pris til byens egne innbyggere? Revisjonen avdekket at Kommunen ikke bare tatt seg betalt for driten, men tatt for mye betalt også? Sjefen for denne bragden i byen Bergen dengang, ble deretter landets helsestatsråd?

Jaggu fungere folkestyret og demokratiet her i klovneriket vårt? Rettstaten …
Redigert 08.10.2019 kl 12:29 Du må logge inn for å svare

Jeg har merket meg at grupperinger som ikke liker FN stort sett alle slutter på -ister.
Facister, Nazister, kommunister, islamister.

Dette er ikke så rart. Alle disse folkene støtter autoritært lederskap som ikke ser behovet for samarbeid.
Redigert 08.10.2019 kl 12:34 Du må logge inn for å svare

De skal inn i FN NATO og EU og har mindre å vise til enn, en fluelort hjemme hos seg selv.

Hvor lite flatterende vil ikke det lys bli som faller tilbake på alle statsmenn, som "lekte" at de kunne "styre" og "lykksaliggjøre" hele nasjoner! Og hvor likefrem komisk vil ikke da de representanter for menneskeheten ta seg ut som i det 21. århundre deltok i FN.s møter, og i fullt alvor illuderte, at de skulle kunne skape fred i den hele verden, uten at det engang hadde lykkes dem først å skape fred i sine egne hjemland?

John Bolton er en patologisk løgner. https://resett.no/2019/05/01/cubas-utenriksminister-john-bolton-er-en-patologisk-logner/

Selv folkeretts og krigsforbrytelser blir påskjønnet av FN. Norges forbrytelse-bidrag i Libya blir eks Forsvarsminister Faremo påskjønnet med en skattefri jobb i FN. Børve Brende fra Høyre Gratulerer Faremo som ny leder for FNs kontor for prosjekttjenester (UNOPS) https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/faremo_unops/id758721
Brende ansatt i en parasitt org. https://www.weforum.org/about/leadership-and-governance

Omdiskuterte John Bolton er ikke begeistret for FN hvis hovedkvarter ifølge ham selv, kunne «miste ti etasjer uten at noen oppdaget det». Men FN vil ikke forgå så lenge norske "folkevalgte" rundhåndet utdeler vår midler. Selvfølgelig for egne fremtidige skattefrie toppjobber i det samme FN systemet. Gaddafi sammenlignet FN forsamling med statuene i Hyde park. Derfor er FN våre eks folkevalgte sin lykke. Bolton snek seg unna innkallingen til Vietnamkrigen og har siden holdt seg langt utenfor faresonen i alle de krigene han selv har fremmet. https://www.derimot.no/philip-giraldi-et-klikk-naermere-utslettelse/

dette er hva man kaller lovlig korrupsjon!

hele politikerpakket burde bli stilt for riksrett
børst
08.10.2019 kl 12:40 306

Det du kaller "samarbeid" går stort sett ut på omfordeling av midler fra nord til sør, og eksport av byrder og utgifter fra sør til nord (FNs migrasjonsavtale, FNs asyl- og flyktningekonvensjoner).

FN - Globalismens rottereir og satans verktøykasse!

Trump har sultet dem ut! Det hjelper ikke om Erna putter inn hele oljefondet for å sikre seg drømmejobben.
Erna skulle skamme seg. Hun følger f@en ikke med i det hele tatt, men tar all input fra fortapte og avdankete Merkel slik EU (Hitlers kongstanke realisert) gjør.

Her kommer .....istene på løpende bånd.

Sammen med løgnene fra opposisjonen er AP nå så ut-løyet at det er nå bare løgnene som holder det hele i hop! Svik og bedraget har gått inn i arveanlegget til arbeiderbedrageriet. Partiet er kuppet for lenge siden. De har foredlet løgnen og omgjort hykleriet til noe høyverdig.

Blant imbesile mennesker blir de fortsatt trodd. Gro (før det ble betalt milliarder til FN for hun skulle bli Dr Who) fikk spørsmål om hun kjente en arbeider? Hun stod igjen med skamrødmen, hun hadde ikke navnet på eneste en. Ingen i Ape nåværende ledelse har noen gang brukt andre muskler enn kjeften. De bruker bicepsen når de skal løfte hendene for å skåle med massemordere og diktatorer fra den tredje verden, drikke sjampanje i FN og håndhilser på terrorister fra Midtøsten.

Dette i kombinasjonen av norske bistand penger i overflod til korrupte regimer, og mye svart rævslikking gir kick back stemmer, til fordel for norske eks folkevalgte drittklyser i FN. De følger etter smørepengene (fratatt oss øvrige) tildelt FN for egen fremtidig fyrstelig skattefri pensjonist luksustilværelse på bekostning av alle oss andre, som sitter igjen med dritten deres til langt opp i halsen. Dette bunnfall blant menneskeheten burde vært deponert på historiens skraphaug og det som miljøfarlig avfall.

Det mer enn bare forunderlig at det påståtte ”opplyste” skolerte norske folket i sin kollektive visdom, ikke har registrer det hamskiftet partiet har vært igjennom. Med midler fratatt folket betales det milliarder i uhjelp og bistand til hvem? Korrupte statsledere FN medlemmer som dem selv er + milliarder til FN EU EØS EFTA NATO for egne fremtidige toppjobber i de samme fora med millionlønninger og det skattefritt.

Jeg stengte tråden for å bli spart for bekhoder. Jabbadoer. A-den nye og HanVanner obligatoriske kommentarer. De kan lage en egen tråd over samme tema.

Det de bidrar med, gidder jeg ikke å forholde meg til! Da kan jeg like gjerne se på dags/sportsrevyen.
Redigert 08.10.2019 kl 13:29 Du må logge inn for å svare

FN sjefer er manøvrert over i stillinger som på FNs vegne raser rundt og slukker småbranner, mens de store pyromanene samler opp mer brennstoff.

NATO sekretær jobb for Jens. Kampfly og angrepsfly ink vedlikehold i Italia 260 milliarder. Vaksinasjonsprogram GAVI fikk 10 milliarder. Milliarder til FN Bistand og U-hjelp osv. For En tid tilbake hoppet jeg i PC-stolen. En kvinnelig leder i skatteetaten fortalte at pensjoner utbetalt til pensjonister bosatte i utlandet var å betrakte som HANDELSLEKASJE? Noe slikt er aldri blitt nevnt om milliarder til regnskogfondet U-hjelp eller nå 70-80 milliarder kjøp av kampfly av Nobel fredspris utdeler kongerikets eget hykleri-land. http://6048.vgb.no/page/3/index.html
https://www.nettavisen.no/na24/bistandstoppen-jan-tellef-thorleifsson-i-nordfund-far-28-millioner-kroner-i-lnn/3423542501.html
Svindel og bedrag.

FN = Forente Nepotisme.
NATO (North Atlantic Terrorist Organisation).
Det er ikke noe god løsning for klimaet som Stoltenberg selv har beskrevet som «vår tids største utfordring» og freds Nobel bombe folk og land. Det er så visst ikke noe klimavennlig. Jens Stoltenberg har nå gått ut av FN klimapanel, etter han fikk jobben som generalsekretær i NATO som betyr at han vanskelig kan fylle jobben som klimautsending for FNs generalsekretær.

Krig bør bli mer miljøvennlig
Det er påfallende at verken klima-aktivister, miljøorganisasjoner eller politikere nevner ordet krig, militære operasjoner eller militære forflytninger (som er drivstoffsluk). Pentagon er verdens største forbruker av olje, og slipper ut mer CO2 enn mange av verdens land. De har ikke rapporteringsplikt.
https://watson.brown.edu/costsofwar/papers/ClimateChangeandCostofWar