Wavetech - det nye norske eventyret? Snart på Nasdaqbørsen.

kurvmannen
07.05.2018 kl 09:40 78112

I juli går norske Wavetech på børs i USA. Batteriteknologien omtales som revolusjonerende og et potensiale for vekst er enormt ifølge flere analytikere. Selskapet ble omtalt på Tv2 nyhetene den 24. februar på 18.30 nyhetene og hadde nylig en sak med aksjonær Brynjar Meling i Stavanger Aftenblad. Hvor stort kan dette bli? http://www.wavetech.de/
fitzox
04.10.2019 kl 22:12 5646

Ja han er en god representant for finansbransjen. Herregud for en selvinnsikt... Han burde fortsatt med "ingen kommentar"

Jeg vet ikke hvem det var snakk om, min kilde ville ikke gå inn på navn.

Min kilde sendte meg en melding nå, sa den personen Bølgen nevner var ikke den han siktet til. Den han siktet til var partner og svært godt betalt. Han, som min kilde refererer, har også snudd livet sitt rundt, og skjerpet seg, så noe navn vil ikke bli nevnt.
Iginv
16.10.2019 kl 15:51 4286

Har alle som har investert faatt tilbudet om aa bli kjøpt ut?

Er det NOEN som har fått tilbud om å bli kjøpt ut, og har disse i så tilfelle fått aksjer underveis?
Vorge
18.10.2019 kl 13:03 4054

https://www.bt.no/nyheter/okonomi/i/awk03L/styreledere-politianmeldt-skal-ha-proevd-aa-lure-28-millioner-ut-av-ko

Er visst ikke bare Wavetech-aksjonærer som er sinna på Nordic-gutta.
Redigert 18.10.2019 kl 14:52 Du må logge inn for å svare

Det var bak en betalingsmur, noen som kan formidle litt av budskapet i artikkelen?

Bostyrer har politianmeldt de siste styrelederne som selskapet har hatt: Kurt Ivar Bruvik og Johan Mathis Somby.
Han mener de har forfalsket en avtale om aksjekjøp - for å lure 2,8 millioner kroner ut av boet. Bostyrer er «av den oppfatning at både Somby og Bruvik har fremlagt et forfalsket dokument og fremkommet med uriktig informasjon med den hensikt å unndra midler fra boets beslag».
Vorge
19.10.2019 kl 09:33 3898

Og største eiere på konkurstidspunktet var Tangenes, Egenæs og Hokstad. Noen navn går mye igjen i sakene som omhandler svindelsiktelser..

Egentlig litt rart de konket, sist jeg var på byen (for et og et halvt år siden) var det stappfullt.

Nå er oktober snart over og rettssaken skulle være i oktober ihht JMS, så nå er jeg spent på om dette også er bare fake news som resten av alle unnskyldninger for å kjøpe seg mer tid. Noe som vet noe om denne rettsaken mellom Wavetech og Wavetech

Jeg har ikke funnet noe info som tilsier at rettsaken er over, men det er kommunisert at den skal være løst.
Har ingen kilder å referer til..

Rettsaken i seg selv har nå belyst mange forhold som var umulig å avdekke, så noe har man fått ut av det også.

Jeg har ikke lest artikkelen, siden den er bak betalingsmur. At de til slutt klarer å komme seg på børs tror jeg, men at det blir noe milliardeventyr tror jeg ikke. Det går an å lure investorene med løgner, men i dette tilfellet er løgnene for gamle, og for lett tilgjengelig på nett, til at du kan lure en børs, men man kan jo lure en enkeltinvestor.
Dragonen
15.11.2019 kl 11:08 1286

Ser at finansavisen skriver at konflikten har vært mellom Dag Valand og ETG. ved Erik og Endre. Det er feil. Den har vært mellom Dag Valand i Wavetech gmbh og Keith Berksdale i Wavetech Global i Usa.
Alt du har skrevet innpå her er dritt mot bedre viten. Alle får aksjene sine og alle har kjøpt langt under kommende emisjonskurs på 20 dollar ev ETG.
Du bør finne deg noe annet å gjøre på. Dette har du ikke peiling på.

Jeg har ikke skrevet mot bedre vitende, og jo, jeg har peiling, og hva som blir emi-kursen blir spennende å se, men skulle jeg tippe noe så må de som har kjøpt pre-emi selge for penny pr dollar.
Offelas
15.11.2019 kl 20:24 1219

Er det noen som har spurt seg hvorfor aksjonærene ikke har fått aksjer i henhold til avtalen som de skrev under på, hvor de ble garantert aksjer i wavetech gmbh? Der sto vel og merke i avtalen at selgeren kunne velge om det ble utstedt aksjer i wavetech gmbh eller wt-inc. wt-inc er ikke wavetech global vel? Til nå har jo investorene verken fått fugl eller fisk, men derimot en aksjeesertifikat som viser at de har fått aksjer i et helt annet selskap, wavetech global. Og wavetech global eier jo ingenting av teknologien som småsparerne ble lovt, rollen til wavetech global skulle være å promotere batteriteknologien, dette ble jo beskrevet i søksmålet fra bv advisarory group/wavetech global, mot wavetech gmbh/spectrum global. Reportasjen fra finansavisen om wavetech/Morten Østberg bekrefter jo bare at wavetech global skal fortsette solo "med det de har", og wavetech gmbh/spectrum fusjonerer og skal børsnoteres med åpningsverdi på 20 dollar per aksje hvis Morten Østberg er sitert rett, og dermed kommer det jo ikke wavetech global investorene til gode, deres aksjer er vel fremdeles verdt 0,001 dollar som det står i aksjesertifikatet.

Edit: eller eksisterer det kanskje flere versjoner av avtalene som ble inngått med småsparerne?
Redigert 15.11.2019 kl 20:36 Du må logge inn for å svare

Her treffer du spikeren på hodet. Kjenner til flere som har kjøpt aksjer som skulle leveres i WT Inc, eller Pub co, og som nå sitter med aksjebevis i Wavetech Global, Inc.
Wavetech Global, Inc har meg kjent, ingen aksjer i det tyske GmBH. Hvordan Wavetech Globaleierne skal ta del i morroa er for meg et stort spørsmålstegn.
Finnes det noen avtaler på baksiden som gjør at eierforholdene tåkelegges?
dagned
15.11.2019 kl 22:10 1160

Offelas helt korrekt analyse dessverre.
Ånen
17.11.2019 kl 15:51 958

Ifølge Morten Østberg skal wavetech global fortsette solo med "det de har", så er det eneste innholdet i wavetech global slik jeg forstår det power analytics? I 2018 priset power analytics seg selv til 8M USD i et forsøk på å hente inn 2,5M USD. Vet noen hvorfor wavetech gmbh mistet interessen i power analytics?
Offelas
19.11.2019 kl 22:56 480

Avtalen har et forbehold og kan brytes hvis 90% av aksjonærene ikke har godtatt fusjonen innen 31.mars 2020. Bergenstrioen kontrollerer selv 9% via bv advisory partners(Stavanger aftenblad), og via den tredje grunnleggeren av wavetech gmbh har de tilsammen kontroll over ca 25% av aksjene i wt-gmbh. Jeg tror ikke siste ord er sagt i forbindelse med fusjonen. Uansett så kommer ikke dette etter min mening wavetech global investorene til gode.

Edit: hvis jeg forstått det rett skal vel gmbh selskapsform ha 75% flertall ved generalforsamling når det er snakk om fusjon, og kan ikke bankes gjennom med simpel flertall. Vet noen om fusjonen er godkjent av wt-gmbh generalforsamling ?
Redigert 20.11.2019 kl 01:08 Du må logge inn for å svare

Virker ikke som det ligger noe showstopper for dette. Ikke ifølge informasjonsmøtet som er avholdt hvertfall.

Som jeg husker er Spectrum verd svært lite så evt aksjer som er betalt har relativt lav verdi, i tillegg er det altså betalt 1,3 mill dollar og dette indikerer en totalverdi på selskapet på noen få titalls millioner, og med 4 millioner utestående aksjer blir det noen få kroner per aksje, og det står jo i sterk kontrast til de typisk hundre kronene, eller litt mer, som disse aksjene er solgt for.

Også interresant hvordan verdiutviklingen har vært i aksjen, den er altså ned fra 4.000.000 dollar per aksje i september 2014, og er nå bare ca 3 cent per aksje, det er et fall på 99,9999993 prosent, og i september i 2018 må det ha vært enten en utvannende emi eller noe annet fælt som har hendt, siden aksjen da gikk fra 33.000 dollar til ca en halv dollar, og nå altså bare er noen få cent, og selv dette oppkjøpet av Wavetech har ikke påvirket aksjeprisen nevneverdig. Realiteten er at disse selskapene har så lav verdi at vanlig pluss og minus ikke gjelder lengre, og største verdi er kanskje selve børsnoteringen, eller det kan være det framførbare underskuddet, men det er ofte ikke verdi av framtidens cash flow, siden den ofte er mildest talt diskutabel, og wavetech har vel omkring null salg av sin maskin.
Redigert i går kl 15:24 Du må logge inn for å svare

Her er også en liten, mest sannsynlig maskingenerert, analyse med salgsanbefaling og kursmål på en titusendels cent, eller altså ca et tusendels øre, og med den utviklingen aksjen har hatt til nå er ikke det sikkert de bommer så mye. https://walletinvestor.com/stock-forecast/sgsid-stock-prediction