Wavetech - det nye norske eventyret? Snart på Nasdaqbørsen.

kurvmannen
07.05.2018 kl 09:40 71059

I juli går norske Wavetech på børs i USA. Batteriteknologien omtales som revolusjonerende og et potensiale for vekst er enormt ifølge flere analytikere. Selskapet ble omtalt på Tv2 nyhetene den 24. februar på 18.30 nyhetene og hadde nylig en sak med aksjonær Brynjar Meling i Stavanger Aftenblad. Hvor stort kan dette bli? http://www.wavetech.de/
Orgel
18.06.2019 kl 00:25 11931

Alle dere som tror det er svindel gå ut fra dette forumet. Ikke snakk nedlatende om dette stor eventyret. Det er lov å ha meninger men ikke baksnakk eller møkka snakking . Dette er realt. Slutt å skriv no annet...

Hei
Det er kanskje ikke noen som har blitt lurt som er her på denne tråden, jeg kjenner flere som har bitt på men de tror på de som står bak når de sier snart, nå skjer det så mye posetiv osv. Men om det er svindel burde jo noe anmeldt de uansett om de er med på prosjektet eller ikke, slike svindlere burde jo blitt stoppet uansett. Så jeg utfordrer deg Value Investor, har du kunnskap om å gjøre det så gi gass.

Det er selvsagt svindel, men det er jo de som er svindlet som må ta action, kan ikke forvente at folk som bare har sett litt på caset tar dette videre.

http://www.sgsifinfo.com/ er ikke lenger aktivt.
Referanser til BEAT-produktet er fjernet på wavetechglobal.com, i tillegg til referanser til det tyske Wavetech under Contact.
Er det forresten noen som har mottatt aksjer i dette eventyret?
Driver de med svindel av norske borgere? Burde noen norske myndigheter vært varslet i dette? Kan gjennom forum i USA se ut til at de er varslet der...

Det er jo ingen mulighet for notering på hovedliste for et slikt selskap. Man kan noteres for omsetning, mcap, overskudd eller eiendeler, alt må være i milliardklassen utenom mcap som må være i milliarder dollar. Dette selskapet har null på omtrent alt, og på mcap og overskudd faktisk null. Så tror du spøker med oss her carpe.
carpe
08.06.2019 kl 10:04 13086

For tiden er aksjene under fordeling til de som har kjøpt. Er på vei inn på vps konti utland til kjøperne.Aksjen skal noteres på hovedlisten på Nasdaq. Ja, det tar tid og krever tolmodighet dette (selv for Carpe mfl) men uansett er vi veldig tett på nå!

Hvor i all verden kommer dette fra Orgel? Her er jo ikke noe overskudd i noen av disse selskapene. Noen har omsetning, men tror ingen av dem har mindre underskudd en 30% av omsetning. Veldig lett å drive business hvis målet er mindre enn 30% i underskudd :-)
Orgel
07.06.2019 kl 14:21 1757

Innlegget er slettet av Orgel

Vet du noe om hvilken børs, og om dette også er en slik bakvei inn på børsen, ved å slå seg sammen med et fallert børsnotert selskap. Fikk vi forresten noen forklaring på hva som gikk galt nå siste gang?
Orgel
07.06.2019 kl 10:13 13246

Det eneste jeg har hørt er at det skal komme på børs ca1 juli. Men om ikke det skjer kan det vel fort gå ett år til

Nå skiver vi juni, står prosjektet enda i «hold dere fast» fasen? Er sikkert ufattelig mye positivt som har skjedd og nå er jo mai både kommet og gått. Noen som vet noe mer nå?? Carpe?

Det som er intressant er at nasdaq ikke er en børs, men en hel haug, i ulike land og på ulike nivå, og siden de ikke har definert hva de mener så kan man jo gå inn på tilsvarende Merkur-nivå eller både et og to nivå under der. Altså et nivå der man kan notere hva som helst, og hva er da poenget? Dette skulle jo være en milliardnotering.

Lurer på hva som menes med "ikke alt for lenge", og hvorfor skal du forsøke å beherske deg? Virker jo som om du blir fornærmet over at noen legger ut noe som virker veldig faktabasert. Om noe er feil så bør jo det motbevises.

Havutsikt skrev Innlegget er slettet
Husker ikke helt, jeg har sikkert husket feilt navn, jeg mente han som var i nordic securities, det er han som er selgeren i Bergen,

Innlegget er slettet av administrator

Eller kanskje dette er mer spennende?
Vi kan utnytte jordvarme og overskuddsvarmen fra industrien.
Og overskuddsvarme fra jord-dypet eller industri kan dermed brukes til å produsere elektisitet for f.eks hydrogen som mellomlagring kontinuerlig.
Energi/varme som ellers går tapt.
https://climeon.com/how-it-works/

Men Carpe, syns å lese du absolutt ikke skulle kommentere mer... med at du fortsatt henger deg på her og prøver å forsvare saken viser en sårt desperat mann som prøver å holde liv i et dødfødt prosjekt. Hadde dere hatt et prosjekt som var liv laga hadde dere ikke kommentert noe som helst. Er vel sånn når man begynner å lyve så er det vanskelig å vite hva man løy om sist. Tragisk

Er jo ikke jeg som er forfatter bak det meste jeg publiserer. Eneste jeg ser jeg tok feil av var at det ikke var 2011 de startet med IPO-kjøret, som jeg skrev i ett innlegg, men i 2014. Ellers så har jeg ikke brukt så mye tid på selskapet. For de som har tid så kan jeg jo anbefale at man går gjennom alle meldingene fra selskapet, fra 2014 og fremover. Slik jeg ser det må folkene bak denne svindelen i fengsel, eneste måten rettferdighet kan gjenopprettes på, men penga er tapt uansett.
carpe
24.05.2019 kl 19:07 6862

Legg godt merke til alt hva Value Investor publiserer. Jeg kommer tilbake med kommentarer om ikke alt for lenge. Jeg skal prøve å beherske meg selv om det vil kreve mye selvdisiplin.

Hvorfor vente, når man tiltale og fengsle?
Redigert 23.05.2019 kl 22:55 Du må logge inn for å svare

Du er veldig engasjert til å ikke ha investert noe i selskapet. Undrer meg veldig over hvorfor du prøver å snakke selskapet ned. Kan ikke folk bare vente å se.

Ja, men den børsnoteringen har de drevet å løyet om siden 2014, så det er vel lite grunn til å tro på det noe mer. Enkleste saken i verden å levere aksjer i et selskap som er verdiløst, bare å trykke opp flere aksjer og levere det.

Så svaret er at det burde være fullt mulig å lage en veldig god suppe på dette Marvinkatastro, her er de linkene jeg snakket om Det var ingen som skjønte ironien med begeistrede amerikanere.. ?? klikker du og leser innleggene nederst på denne siden blir spectrum global totalslaktet.. det fremstilles som det største scam selskapet EVER..

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=147055614

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=147045757

https://investorshub.advfn.com/boards/read_msg.aspx?message_id=147050875

Tror den artikkelen som jeg vedla oversettelse av var fra 2017. Det er også gjengitt noen meget kritiske linker fra nyere tid, tidligere i denne tråden.

Ja, burte være fullt mulig å lage noen gode saker på dette. Det var, i 2017, 350 aksjonærer i selskapet og de var fra Tyskland, Nederland, Norge, Danmark, USA, England, Belgia, Nord-Irland, Frankrike, Tyrkia, Montenegro, Sveits og Panama, sortert etter størrelsen på aksjonærene, tror jeg. Da jeg i april i fjor gjorde litt research på selskapet så kom jeg over denne artikkelen, den var på tysk så jeg brukte google oversetter på den, men nå finner jeg ikke igjen artikkelen. Oversatt til norsk var det i alle fall noe slikt det stod: Varsel av WaveTech GmbH kommer snart. Investeringene i THG venter. Årsaker og fakta.
THG Technologie Holding GmbH & Co. KG (THG) hentet kapital fra investorer til å investere i WaveTech GmbH. Investorene var i stand til å delta i THG gjennom patriarkalske lån , som senere ville bli omgjort til et konvertibelt lån . Ifølge informasjon fra THG, bør investorer derfor dra nytte av en planlagt børsmelding av WaveTech GmbH.
I følge "Key Facts" til THG Technologie Holding GmbH ble selskapsverdien til WaveTech GmbH notert til 107,400,000.00 euro da utstederen av sine aksjonærlån med totalt 3.933.652 angivelig utstedte aksjer, noe som tilsvarer en minimumsverdi på 27,30 euro , Investorer bør betale en markedspris på 19,00 € per aksje og dermed ha nytte av fremtidig børsnotering.
Børsnotering på børsen i Frankfurt
Ifølge informasjon fra drivhusgassen bør børsnoteringen allerede finne sted i sine viktigste fakta sommeren 2014 på Frankfurt børs. Med nyhetsbrevet "WaveTech News 01/2014" uttalte THG at "samtalene med de tre leverandørene, som følger med børsintroduksjonen, skal være i sluttfasen". Deretter planlegges "første notering på Frankfurt Børs 01 oktober 2014".
I juli 2015 informerte WaveTech sine aksjonærer om at børsnoteringen var planlagt i første halvdel av 2016 på grunn av konverteringsprosessen. Årsaken var at Wave Tech AS konverteringsprosessen i forbindelse med en grenseoverskridende fusjon på WaveTech GmbH var mer komplisert enn antatt.
I september 2015 informerte THG investorene om at forberedelsene til IPO av WaveTech GmbH var "i full gang". Det foreslo derfor investorer å konvertere de uavbruttte rentebærende låneavtaler med THG som lånebeløp som en del av overføringen til et konvertibelt lån til WaveTech.
IPO WaveTech GmbH: Fremtid - Fortjeneste - Sikkerhet
I et brev datert desember 2015, satte WaveTech GmbH igjen IPO på vent og utsatte den ved å anbefale at den bare blir offentlig når fremtiden var sikret og tilstrekkelig fortjeneste hadde blitt generert for en lovende IPO.
I brevet i desember 2015 annonseres en ytterligere finansieringsrunde før børsnoteringen på 3,5 millioner euro for å fokusere på børsnoteringen med en mulig finansieringsrunde på aksjemarkedet.
I henhold til WaveTech GmbH bør konvertering til AG ikke være mulig før utgangen av 2016 / begynnelsen av 2017. IPO bør da skje umiddelbart etterpå.
THG investorer venter på børsnoteringen
Men fortsatt er den planlagte børsnoteringen kommet. Så det er fortsatt tre år etter at kunngjøringen av IPO av THG ikke utløper på Frankfurt Børs for å kunngjøre. Dette etterlater investorer som har investert i deltakende lån med THG i tillit i kommende IPO, nervøs.
En titt på det kommersielle registret og der notarius Dr. Leitzens liste over aksjonærer i WaveTech GmbH, sertifisert 04.01.2017, viser at den har en aksjekapital på 4,139,371,00 euro og mer enn 350 aksjonærer med ulike aksjer i forskjellige land. Opprinnelseslandene til aksjonærene er Tyskland, Nederland, Norge, Danmark, USA, England, Belgia, Nord-Irland, Frankrike, Tyrkia, Montenegro, Sveits og Panama. Hvorvidt den annonserte finansieringsrenten, som skal fullføres ved utgangen av 2016 eller begynnelsen av 2017, var vellykket, er ikke kjent.
Det er imidlertid sannsynlig at konverteringen av WaveTech GmbH til et aksjeselskap (AG), planlagt til begynnelsen av 2017, ennå ikke har funnet sted, da selskapet fortsatt er funnet som et GmbH i handelsregisteret .
Det bør derfor antagelig ikke gjennomføres børsintroduksjon i overskuelig fremtid, da dette sannsynligvis først vil være at konverteringen av selskapet skal gjøres i et aksjeselskap.
Utseendet er nysgjerrig på WaveTech GmbHs neste informasjonsbrev, der det sannsynligvis vil bli annonsert en fornyet dato for en børsnotering, som fortsatt ligger i fremtiden.
Berliner føles litt som minner om Berlins BER flyplass, som ikke har vært på rutenettet i mange år. La oss se hvem som er raskere til slutt, BER med start av driften eller WaveTech med deres IPO.

Hva er definisjonen av kjøpt da? Vet om flere som har signert avtaler på at de skal motta en avtalt mengde med aksjer, og betalt for disse. Dette var i 2018, og selskapet skulle på børs før jul.

Value Investor skrev Innlegget er slettet
Her må jo være en sak for en Jurnalist i DN som kan nøste opp i dette. Tenker de finner mye rart. Ellers er jo kom mai du skjønne snart over også... eller hva Carpe?

Innlegget er slettet av administrator
Orgel
21.05.2019 kl 17:09 6615

Men er det så farlig at det er svindel noen som har kjøpt aksjer enda, går det Ann. Om det er noen som har kjøpt. Skjønner jeg diskusjonen, men om ingen har kjøpt noe enda så får vi vel se hvordan det går....

Innlegget er slettet av administrator

Jeg har ikke investert en krone i dette. Det eneste jeg har gjort er å bruke 2 timer av livet mitt på å finne ut, for en venn, at dette var ren svindel. Dessuten er det nå ikke tiden for å vente å se, men det er tiden for å ta ut tiltaler, masse folk som er svindlet selvsagt.
NyMand
16.05.2019 kl 20:54 4818

Value Investor - du er veldig aggressiv i dine udtalelser. Vi må jo bare vente og se om du har ret - eller bare er en sur gammel investor.

Nei, det er ren svindel. Dette er et papir hvor det ikke ligger en teknologi i bunn, det er omtrent null i omsetning, det er priset til 1 mrd, og det er hentet inn ca 1 mrd i emier, men pengene er bort, det er lovet ipo siden 2011 eller noe rundt der, og hvert år etter det har de sagt at de skal på børs, hver gang har de kommet med en unnskydning for hvorfor det ikke gikk, og så noen måneder senere kommer ny melding om ipo, som igjen ikke funker, og sånn går årene. Nå har de gått bort fra denne IPO tankegangen, og skal i stedet slå seg sammen med et fallert selskap som er på børsnotert, men heller ikke dette har de klart. Det er også et av flere selskaper som de samme svindlerene står bak. At jeg da sier at her er det ingen rom for å diskutere om dette er svindel eller ikke er ikke å overdrive. Hvis du ønsker å diskutere teknologien bak selskapet så kan jeg skrive litt om hvilken svindel det er også, for det er ingen teknologi bak.

Jeg forstår at det ikke er så lett å sitte på for lite informasjon. Nå er det ikke lenge før som Carpe sier. Ja, det har dratt ut, men i tillegg har det skjedd mye positivt i denne tiden. Er bare å holde seg fast!

Akkurat i dette papiret er det dessverre lite rom for diskusjon, det er ren svindel.
carpe
12.05.2019 kl 09:46 5306

Veldig hyggelig å høre fra Stella det hun skriver her. Jeg gjentar enda en gang : Nå er det å holde seg enda fastere enn tidligere. NÅ skjer det ting "over there"!