Er hvite mennesker mer verdt enn andre?


Er det noen her som faktisk mener at hvite mennesker er mer verdt enn folk med annen hudfarge?
MERLOT
08.10.2019 kl 16:41 594

⚫🅿🅾 🅱🅰🅱🅾🅾⚫
*JBJB`
08.10.2019 kl 16:42 594

Hei benekte/folkens:))

Og...husk at du lovte å oppføre deg som folk, benekte - reglementet ruler, vettu...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Alt er relativt, kona mi er mer verdt enn andre koner, og barna mine er mer verdt enn andre barn, for meg altså.

Hudfarge i denne sammenhengen er nok ikke noe tema.

Men tipper at f.eks Nigerianere mener at andre nigerianere er mer verdt enn f.eks nordmenn, usikker på om de legger noe i hudfargen men skulle ikke forundre meg.
Bare
08.10.2019 kl 17:41 559

Retorikken om hudfarge er sååååå utdatert.
Er vel snart bare Jan Bøhler og A som maser om det nå.....

Siden undermåleren spør; Ubetinget JA !

Du mener nok det, ja. Og så viser du med hele ditt virke her at du trekker snittet ned så det griner selv.

Jeg er enig med deg, men jeg har inntrykk av at enkelte skrothuer her mener at hudfarge betyr noe for hvor mye verdt du er.

A - den nye skrev På hva?
Oss blekansikter ?

Slavehandelen tegnet sitt bilde A.
convert
08.10.2019 kl 19:32 519

Våre nære og kjære er selvsagt mer verdt (for oss) enn alle andre. Familie, slekt er mest verdt. Naboer, andre i vår omgangskrets er også mye verdt. Nordmenn er mye verdt. Deretter følger våre venner i den vestlige kulturkrets. Felles for disse er at de er hvite, selv om det ikke er snakk om hudfarge, men om nærhet og slektskap.

Convert lever i sin egen boble. Glansbildet du tegner stemmer kanskje for deg, men hadde du fulgt med hadde du sett at familiefeider og nabokrangler har nådd nye høyder, noe bla antall arve- og nabostridene i rettsapparatet viser. Nei de dreper kanskje ikke hverandre så ofte men å tro at familien er så mye verdt når man kommer fra brutte hjem hvor gjerne moren snakker dritt om faren men skryter av hvor deilig den nye typen er skapes det splittelser. Og det mange ikke vil høre er at her har vi faktisk noe å lære av muslimene.
convert
08.10.2019 kl 20:12 497

Jeg skjønner ikke hva du skriver. Poenget mitt er at jo nærmere vi føler oss folk som rammes, dess mer bryr vi oss. Derfor bryr vi oss langt mer hvis noen terrordrepes i Australia enn hvis tilsvarende skjer i Nigeria eller innover der. Dette vet du jo selv. Ikke skriv dritt.

Terror er tragisk hvor enn det skjer.
Vi tar livet av våre landsmenn ved landets mange abortklinikker og kaller det velferd.
Vi skjønner ingenting.
Redigert 08.10.2019 kl 20:32 Du må logge inn for å svare
vicktor
08.10.2019 kl 20:31 478

Dette rase og hudfarge tullet bør du slutte med.
Det er nemlig slik at vi som er hvite, soler oss for å bli mere brune.
Når det er sagt så er det slik at vi hvite ( eller nordboere) er mer produktive i arbeidslivet enn andre.
På den måten er vi mer verdt for samfunnet.
Dette har med moral, kultur, tradisjon og samvittighet å gjøre. Som mange mørkhudede tydeligvis mangler.
Derfor er det mange som ikke ønsker flere innvandrere til vårt land.
convert
08.10.2019 kl 20:32 475

Ikke spill idiot. Du skriver pk-babbel. Du er selvsagt mer opprørt over et terrorangrep i egen by enn et angrep i Nigeria eller innover der. Du serverer PK-piss og er ikke verdt å lese.

Det er tragisk uansett. At jeg eller vi bryr oss mer lokalt kan være riktig, men det betyr ikke at lokale er mer verdt convert.
Jeg registrerte meg med nick i 2006 og kan ikke huske å ha blitt kalt pk tidligere.
Redigert 08.10.2019 kl 21:04 Du må logge inn for å svare
dirken
08.10.2019 kl 21:07 448

PK kan stå for personlig kristen, men så lite tenker jeg ikke om deg.

Stupid spørsmål selvsagt, og som Fjordgubben sier, det er realtivt. Om du skal stille et slikt spørsmål må du i det minste forklare hvilken verdinorm du legger til grunn. "Verdi" for deg er noe helt annet for andre mennesker. Vi skjønner ut fra alle spørsmålene du stiller og hvordan de blir stilt at du ikke har så stor mental kapasitet til å tenke selv.

Vi må kanskje være litt overbærende alikevel, da du naturligvis er indoktrinert med den sosialistiske floskelen som svenskene har gjort til et meningsløst mantra "alla menneskers lika värde". Svenskene har naturligvis forfalsket, eller ikke helt har klart å oversette helt riktig FN deklarasjon om Menneskerettighetene.

I Artikkel 1 står det : "All human beings are born free and equal in dignity and rights. "
Svenskene har oversatt dette til:
"Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter"

Så har politkerne og sosialister bare kuttet ut "i-en" og da blir det "lika värde" og ikke verdighet, som betyr noe annet.

Det at alle er født frie har de mer eller mindre kuttet ut da det bryter litt med Islam, de som prøver å bryte ut av den islamske doktrinen, skal som kjent drepes. Svenskene liker ikke å rippe opp i at omtrent alt med Islam bryter med disse menneskerettighetene.

Så det å bedømme en gruppe menneskers verdi ut i fra hudfarge er helt avhengige av hvilke kriterier man legger til grunn. At det er generelle forskjeller på folk med ulike hudfarger er det vel ikke så mye tvil om, men hva som er bra eller dårlige avhenger av omstendighetene. Visse folk tåler kulde bedre, andre sol og varme. Noen er lange, andre korte. Noen er smarte og andre er ikke fullt så smarte. Sånn er det generelt i dyreverden, og mennesket er intet unntak, uansett hvor mye man vil ønske at det ikke var det.
Redigert 08.10.2019 kl 21:29 Du må logge inn for å svare

Her beskriver polemiker mye av kjernen hvor det sanne menneskesynet kommer til syne; myten og troen på at mennesket er et dyr. Noe som heldigvis ikke stemmer. De som tror det er de samme folka som tror på villfarelsen om at jorden ble til ved at ingenting eksploderte.
Noni
08.10.2019 kl 21:38 429

Du svarer ikke på spørsmålet selv om konen din er hvit. Det er et generelt spørsmål stilt i flertall, altså mennesker. Om hvite mennesker er mere verdt enn farvete.
Hvis vi tar f.eks. antall Nobelprisvinnere så er det flest hvite. Eller antall oppfinnere er det også flest hvite. Men et menneske er som regel mest verdifull for den som står en nærmest, eller for den en elsker.

Enig se.

Nå, skrive masse svada som A itte kan lese: pølse burger sofa krakk fascist løve hest nepe nellik banan bavian kaviar frakk kavring og farin

Nettopp, og mht mennesker som står en nær spiller hudfarge null rolle.

Er vel bare å se på statistikker over de mest rasistiske menneskene på jorda ut fra hvilke land de bor i, indere er mest rasistiske, fulgt av folk fra endel muslimske land.

Så ut fra det kan man nok fastslå at iallefall de folkene som ligger øverst på lista vil se på andre «raser» som mindre verdt enn sin egen.

Forøvrig ligger skandinaviske land på bunnen over lista over de mest rasistiske, fikk du et slags svar der bekte?


For noen syke tanker som svirrer rundt i ditt hode, A-benekte! Svaret er kort: NEI!

Du har vel trolig en eller annen reigiøs overbevisning som har fortalt deg at menneskene ikke er et resultat av evulosjonen og stammer fra dyreverden. Dere tror at gud satt og lekte seg med dinosaurer og øgler i noen millioner av år får han til slutt gikk lei og ville har litt mer haraball. Da "skapte" han Adam og Eva og tillot incest i periode slik at de kunne formere seg.

Dette er selvsagt bare rør, og er egentlig ikke noe jeg engang gidder å diskutere. Det er ferdig utdebattert for omtrent hundre år siden. Den ble som kjent først oppdaget av den (litt ukjente) vitenskapsmannen Alfred Russel Wallace, men en annen fyr var
raskere ute med boka :-(
Redigert 08.10.2019 kl 21:59 Du må logge inn for å svare
sus1
08.10.2019 kl 22:05 388

"Er det noen her som faktisk mener at hvite mennesker er mer verdt enn folk med annen hudfarge?"

Her er det nok ingen som mener det men i andre deler av verden får du mer for hvite mennesker enn du får for svarte mennesker.
siko1
08.10.2019 kl 23:42 353

Helt enig med sus1 her.
Det er hevet over tvil at på salgstorg rundt om så betales det mer for ei pen, hvit jente enn det man ville gjort for f.eks ei pygmèjente, hottentott, for ikke å snakke om en kannibal.
Omgjort til pengeverdier så produsere den hvite mann og kvinne større verdier enn fargede folk i den tredje verden der de fargede fortrinnsvis bor . Det er også derfor de vil hit.
Så svaret må være at den hvite mann og kvinne er mer verdt om man omgjør deres kjøtt og blod til klingende mynt.
Redigert 08.10.2019 kl 23:45 Du må logge inn for å svare
Kvabb
09.10.2019 kl 00:06 343

Det er vel ikke et forsøk på å lure noen ut på glattisen Bektegutt, så du kan sutre til admin igjen ????????
.777.
09.10.2019 kl 01:59 309

Det mest fascinerende er det som skjedde etter at ingenting eksploderte, nemlig at bakterier utviklet seg til fisk, og at noen av fiskene krabbet på land og ble til mennesker etter at de hadde grodd seg armer, bein, og lunger.

Det finnes altså i dag forskjellige menneskeraser på jorden som kan deles inn i noen hovedkategorier:

Det finnes ateister, humanetikere, og sosialister som stammer fra en fisk.

Det finnes psykopater i offentlige lederverv som hovedsakelig er reptilian shapeshiftere, eller satans utsendte ormeyngel.

Og så finnes det normale folk som stammer fra Gud.

PS: det finnes selvsagt også en del villfarne som ikke vet hvor de stammer fra og derfor tror de tilhører feil rase.

Redigert 09.10.2019 kl 02:05 Du må logge inn for å svare
sus1
09.10.2019 kl 03:04 297

Vil opplyse deg 777 at noen mener du tar feil.

https://www.dagbladet.no/kultur/rasebegrepet-ma-avskiltes/70581727

Vil også si at det ikke er verdt å lese.
børst
09.10.2019 kl 08:56 232

Marxister langs hele det politiske spekteret, fra Rødt til Høyre, mener jo at hvite har et medfødt privilegie som de krever milliarder i statsstøtte for å forske på og lage handlingsplaner mot. Så da må det jo være et uomtvistelig faktum.

Hehe. Du vet visst ikke hva marxisme er. Resten av det du skriver er forvirret tøv.

Nok et innlegg startet med «Hehe».

kanskje A kan gi en kortversjon av hva marxisme er? Gjerne uten klipp og lim fra wiki eller andre steder?
børst
09.10.2019 kl 09:41 198

Jeg snakker ikke om klassisk marxisme, slik denne ble formulert av Marx og Engels, men om moderne kulturmarxisme, som blomstert opp i USA på 1960-tallet. Marxismen har mutert og sikter seg nå inn på å forsøple kunst og kultur, skrive om språket, korrumpere realfag og promotere særinteresser. Dette er den ekte undergravinge som pågår i vestlige samfunn, ikke obskure russiske spesialavdelinger.
Redigert 09.10.2019 kl 09:42 Du må logge inn for å svare

Du aner selvsagt ikke.

Du kan starte med å google Marx og Engels og sette deg inn i Det kommunistiske manifest, som de nevnte herrer forfattet i begynnelsen av 1800-tallet.

Hvor var dere høyreekstreme i historietimene på barneskolen?