James Clapper: Vi gjorde bare som Obama sa

børst
08.10.2019 kl 16:45 192

CNN har nå omtalt den pågående etterforskningen (Barr / Durham) av samrøre mellom Obama-administrasjonen og USAs etterretningstjenester i den såkalte "Russia collusion"-saken, der en av anklagene er at demokratene også har prøvd å underminere Trumps presidentembete.

Clapper dekker seg bak at "Vi fulgte bare lojalt opp hva commander in chief Obama, ba oss om å gjøre".

https://youtu.be/A7JOLk9uVmk

Dette blir spennende !!


Fornuftig sagt av Clapper dette. Selvsagt skulle de reagere på at Russerne blandet seg inn i valget. De var kanskje i overkant snill mot Trump da de unnlot å rapportere til offentligheten at flere av hans medarbeidere møttes med Russerne og ble satt under etterforskning.
Larries
08.10.2019 kl 17:54 171

Nurembergprosessen etter "krigen" plasserer ansvaret for handlinger hos individet.
Ingen Tysk krigsforbryter kunne peke på Sosialisten Adolf Hitler, og si at de bare tok ordre.
Ingen Amerikaner kan peke på Sosialisten og Globalisten Barry Obama, og si at de bare tok ordre.
børst
09.10.2019 kl 09:02 130

Jeg tror ikke Trump eller hans nære medarbeidere er særlig god til å kode og hacke. Og han driver forretning innen hotell, rekreasjon, restaurant og casino - ikke media. Om det var slik at russerne hjalp Trump med å vinne, så trengte de ikke hjelp fra Trump. Faktisk hadde de all grunn til å holde seg langt unna Trump for å unngå å bli kompromittert. Clinton-kampanjen og CIA derimot, hadde motiver for å prøve å kompromittere Trump og hans kampanje, ved å f. eks. arrangere møter mellom russere og Trumps medarbeidere. Og det er dette flere republikanere vil etterforske.
Redigert 09.10.2019 kl 09:03 Du må logge inn for å svare

Har du noen gang klart å skrive et innlegg som ikke avsluttes med et spørsmålstegn?
Redigert 09.10.2019 kl 11:43 Du må logge inn for å svare

Som ikke avsluttes med spørsmålstegn mener du vel, Papp. Isåfall enig.

Nå ble det ikke funnet noen "Russian Collusion", så at A-benekte fremdeles argumenterer dette, er ganske freidig og ødelegger debatten.

Det spennende er at disse, som alle har latt partipolitikk styre sin Hoax, nå peker på Obama når det brenner under føttene på dem.
Det er dit vi skal. Sumpen må dreneres helt til topps, og derfor tar oppryddingen så lang tid - tilstrekkelig mange må peke på Obama!

Redigert 09.10.2019 kl 11:07 Du må logge inn for å svare

Dette er jo løgn. Man fant masse collusion men man fant ikke bevist kriminell concpiracy.. Konklusjonen var vel at Trump familien var for dum til å skjønne at de gjorde noe ulovlig. Blant annet ved å takke ja til møtet i Trump Tower og ikke varsle FBI.

Endret nå Bert Adolf ;-)