TOMRA - BLACKROCK SATSER PÅ TOMRA!!!!


Et av verdens største investeringsfond satser nå på TOMRA!!! Sirkulær økonomi er fremtiden!!!!

https://www.nytimes.com/reuters/2019/10/08/business/08reuters-blackrock-climate-change-fund.html

Investor

Det var ikke lystig lesing i Finansavisen. Jeg er usikker på hvilken vei det går, men har mest tro på en positiv utvikling. Aksjen et høyt priset, men det er jo de fleste grønne aksjer. Samtidig er den ned 25% ned fra toppen i år. Men stusser også litt da det ikke er meldt noen positive nyheter siste månedene.

Dette er garantert svaret på kursmanipulasjonen den siste tiden. BLACKROCK ønsker selvfølgelig en flying start på fondet!!

https://www.google.no/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN1WN1MC

Investor


Men når det er så store volum så er det vel større fisk enn småsparere som selger? Og lar de seg lure av kursmanipulasjon?

De drar ned kursen med å hele veien selge litt. På denne måten klarer de i sum å komme i pluss mht. til kjøp. Dvs. at det er de som både står for kjøp og salg av mesteparten av aksjene ;-)

Investor

Om det er slik så går det også på tap på vei ned, så det høres litt rart ut. For meg ser det ut som om det er et bredt salg, på grensen til panikk blandt aksjonærene. Blir ikke overasket om det kommer en solid korreksjon opp.
Redigert 09.10.2019 kl 09:51 Du må logge inn for å svare
tepi
09.10.2019 kl 10:29 731

Fikk da kjøpt flere Tomra aksjer til en pris på rundt 209-210 Thank you !!! :) Stay long. Tomra er uansett vinneren i fremtiden
Redigert 09.10.2019 kl 11:36 Du må logge inn for å svare