Skal dof under krona????


Ikke så langt unna i dag, men magefølelsen sier at det går oppover herfra!!!!

Dof ska nokk ned til 0 . Tenkte på og selga i dag , men tapet e så stort at 100 Tussen fra eller til spille ingen rolle lenger . Håpe på ein opptur men satse ikkje på det . Dof e og blir ein tapar aksje . Det blir Arendal fosskompani frem over for min del . Hehe får vertfall igjen på skatten i 2020 😂

Å ja han dette nokk 20 % i dag o . Så eg tror me ende på 90 øre ved børs slutt 1630
Kontur
09.10.2019 kl 10:05 953

Bitteliten emisjon bare for å bikke bank og obligasjon på plass. Dette er bra for DOF og oss aksjonærer. Det som er synd er at det har tatt sånn tid.
suspekt
09.10.2019 kl 10:50 868

Ingen hadde vel trodd dette, men det er vel snart ingen som gidder å selge ned mot 50 øre. bedre å få tr og satse på opptur i 2020, det blir jo et gedigent tap, men slik er det å være på børs. Alt er ikke tapt ennå!!!

Med så lille omsætning, skal der ikke mange penge til for at vende billedet. Hold på aktierne og lad shorterne få kamp til det sidste.

Bitteliten? Er 300 mill aksjer i dag. 400 mill nye aksjer er bittelitt?

Dette er et forsøk på å smøre banker og obligasjonseiere. Langt fra sikket de syns det er nok. Trolig heller tvilsomt.
Matmons
09.10.2019 kl 11:21 748

Jo da vi er mange som har trodd dette
Har selv bikket millionen i fortjeneste på mine shorter i DOF
Alle short pengene fra i sommer og høst har jeg nå pløyet inn i Tank

DOF er et skole eksempel på et selskap som styres mot konkurs
Redigert 09.10.2019 kl 11:22 Du må logge inn for å svare

DOF skal gå konk, og smulene kjøpes av TOPP 5 for en slikk og ingenting.
DOF har ikke livets rett, dette er prisen for rå bygging i sin tid.

SS

Godt oppsummert Skipssjefen.

Nybygg er ment å erstatte eldre skip, for å stå bedre i konkurranse om kontrakter. Tar man ikke ut eldre skip, vil det bli overflod. Det skjedde frem til 2015-16. Dof har fortsatt i samme sporet. Ingen vilje til å skrape, for det svekker et allerede dårlig regnskap. Menigheten har fått det for seg at båtene er for bra til å skrapes. Andre må skrape. Mentaliteten som førte til krisen i 2015-16 lever i beste velgående i Dof i 2019.

Disse skipene som ikke blir tatt ut, blir kastet inn i spot-markedet. I fjor høst oversvømte Dof spotmarkedet. De hadde 16 skip i spot. De sender skip sent i opplag, og henter tidlig ut. Ledelse uten disiplin. Ledelsen og menigheten forventer alle andre tar ansvar. Da går det bare en vei, og det er til skifteretten med alle.

Skifteretten eller grusing, det er alternativene.

SS
Egard
09.10.2019 kl 15:14 505

Slik jeg ser dette er vel at det blir en utsettelse frem til nermere nyttaar og enda mer seigpining. Ledelsen har haandtert dette paa verst mulig maate. Dersom Soff gaar konkurs vil det bli mange baater i markedet for salg dette vil dempe lysten for bankene til a faa 70 baater til i fanget saa det gaar an a haape paa at de ikke vil slaa DOF konkurs. Det jeg ikke forstaar umiddelbart er at tank aksjer gaar som bare det, hvis det ikke blir produsert olje og forsyningene blir stanset til riggene grunnet kjempekonkurser vil det ikke vaere behov for Tankskip heller. Ser ikke at shipping aktorene har problemer med finansiering. Er det slik at Dof ikke har sett langt nok ut i sin leten etter finansiering? Har tapt mye paa Dof aksjene mine og ser vel at haapet om bedring henger i en tynn traad.

Det kan jo være, at vi er meget nærmere en løsning, end de fleste regner med. Kommer der en aftale med bankerne stiger kursen og det hele ser helt anderledes ud. DOF har trods alt en fornuftig ordrebog og gode skibe.