***BREXIT*** DET GÅR ÅT SKOGEN IGJEN - DOPAPIR VIL BLI MANKO


Hei folkens:))

Og...husker dere dommedagsprofetiene hvis folket stemte no deal, folkens - alt skulle gå til helvete skrev media og UK ville bli et land i skyggens dal uten mat i butikkene og tomme medisinhyller, bedriftene ville flagge ut og pundet ville falle til null, det var ikke måte på må vite - nå er Arbeidsledigheten i Storbritania en av de laveste i EU og de fleste bedrifter går rimelig godt - USA har lovet britene en fantastisk handelsavtale som mer enn oppveier for bortfall av eksporten/importen til/fra EU - men nå spisser det seg til og dommedagsprofetiene i kø igjen - dopapir vil bli mangelvare meldes det, du verden - dette er nok en god gammeldags drittpakke mot Borris:))...ZnageZz....


A no-deal Brexit poses a threat to toilet paper supplies as manufacturers reveal they are preparing for possible blockages at the border.
Essity, which manufactures the Velvet and Cushelle brands for the UK market, said it was developing "robust contingency plans" across its supply chain to cope.
https://www.standard.co.uk/news/politics/toilet-paper-supplies-under-threat-as-manufactures-issues-nodeal-brexit-warning-a4257226.html

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Så lenge de har identifisert at dopapir kan bli en potensiell mangelvare så blir det neppe det. Problemet er alle tingene de ikke forutser nå da det går mot en avtalefri Brexit.

Dommedagsprofetene spår «kaos» ved grensene og det ene med det andre.

Saken er at det kaoset noen spår aldri vil skje.

Man kan deklarere gods før dette blir sent over grensa slik at man går rett gjennom uten problem.

I tillegg til at man har prosedyrene klare har alle firma i UK bygget opp lagre slik at de ikke skal gå tomme ved eventuelle problemer.

Dersom det blir brexit 31.oktober, de fleste håper på dette, spår jeg at trafikken over grensene vil uansett være veldig lav fordi lagre er fulle og stort sett bare de som kjører ferskvarer vil fremdeles transportere, og at man vil håndtere denne trafikken helt fint.

Det kommer jo daglig enorme mengder gods inn til både UK og EU som sådan fra hele verden, veldig mye fra Kina selvsagt, alt dette blir selvsagt ikke kontrollert men man tar kun stikkprøver.

Samme sak vil skje med transport til og fra UK, kun stikkprøver på varer og de fleste vil ha papirene i orden slik at man ikke strenger å stoppe for tollbehandling.

Det mange briter nå frykter er ikke kaos 1.november, men at parlamentet og de udemokratisk valgte EU-byråkratene vil lage problemer ved at de saboterer utmeldingen 31.oktober.

Uansett virker det som de fleste nordmenn er pro-EU og forstår ikke at UK vil ut, rart at folk ikke ser hvor udemokratisk EU har oppført seg spesielt de siste tre år.
Redigert 09.10.2019 kl 13:01 Du må logge inn for å svare