Berikere som skyter og dreper i Tyskland nå tro?

Sotah
09.10.2019 kl 14:04 672

Samme det, vel. Vi bruker saken uansett.

Siden det er i Europa er det vel 50/50 om det er islamister eller høyreekstremister.
Ene skytteren hadde kamuflasjeuniform så jeg tipper det er nazier.

"Et øyenvitne sier til den regionale kringkasteren MDR at minst en av de mistenkte gjerningspersonene hadde på seg en militærlignende stridsuniform. Bild skriver også at det var flere menn, kledd i kamuflasjejakker."


Redigert 09.10.2019 kl 14:07 Du må logge inn for å svare

Dette er nok en av disse NyNazistene som er kommet til Europa med hatet sitt , tipper keg

Kastet granater på jødisk kirkegård gett. Hmm.. hva slags røvere kan dette være mon tro? Nazier? Islamister?

Det eneste smartingene er opptatt av er om terroristene er muslimer eller ikke. Er de muslimer, så er det vill fest i et par dager. Også hvis vi ikke får vite noe om terroristene. Er det nynazister, så feies saken umiddelbart under teppet.

Ikke en eneste tanke levnes ofrene. Kvalmende.

Dette er i den fattige delen av Tyskland, i gamle DDR. Det har ulmet her ganske lenge.
Zorin
09.10.2019 kl 14:19 635

DU får definere hva en beriker er først. Er det en milliardær som beriker seg på bekostning av sine arbeidere? Er det en politiker som skor seg på velgerne - eller på godtgjørelsene sine? Er det en NAV'er som skor seg urettmessig på velverdssamfunnet? Er det en skattesnylter som setter pengene sine i skatteparadiser? Er det en som jobber svart og ikke betaler skatt eller forsikringer for sine ansatte? Som du ser så er det mange som kan plasseres i båsen beriker.

Taxisjåfør og kebabsjappe er visst også angrepet.

Lurer på om ts får en dose skam å spise til middag i dag. Hvis hen i det hele tatt vet hva skam er.

A den nye Bekte.

"Ikke en eneste tanke levnes ofrene"

Ærlig talt. Så du mener du sitter her og synes synd på de drepte? Er du på samme nivå som statsledere PK-folk som ALLTID sier: Og mine tanker går først og fremst til ofrene og de etterlatte.
Du vet vel at dette er det største PK-fjaset som finnes? Alle sier det, men alle vet at de tenker null -absolutt NULL- på disse. Det er bare noe de sier for å ha noe svada og si. Os som sagt fordi det er politisk korrekt å si det. Men du er kanskje ikke der du? Du går rundt på hybelen din og snufser og tenker på de stakkarene som du aldri har sett eller hørt om.

Slutt og jug.

Skal du tenke på alle som blir drept hver dag, vil du få mye å tenke på 24 timer i døgnet.
Redigert 09.10.2019 kl 14:54 Du må logge inn for å svare

Zorin

Ja hva en beriker er er et godt spørsmål, men ordet kommer fra Jens "O-den-store Bulk" Stoltenberg som en gang sa at Norge ville bli BERIKET både kulturelt og økonomisk??? av disse folkene som kom hit til landet fra MENA. Så får du lage din egen definisjon om hva en BERIKER er.

Blir mer og mer tydelig at dette ikke er terror begått av de du hater, papp.

Evner du å innrømme at du tar feil? Skammer du deg litt over din svært dumme tråd? Eller evner du ikke slikt?
Zorin
09.10.2019 kl 15:07 573

Vel, en beriker er i allefall ikke noen som er på flukt fra krig og forfølgelse. De finnes det allerede et ord for, og det er flyktninger.

Dette er ikke individer som er i stand til å tenke nyansert på noe som helst, husk.
Zorin
09.10.2019 kl 15:19 556

Føler likevel jeg må prøve, selv om jeg vet det er en tapt sak.
Sotah
09.10.2019 kl 15:20 555

Det sitter vel en og annen på forumet og klør i avtrekkeren og håper dette skal være det store startskuddet også. Jeg stikker i bunkersen en time eller to sånn i tilfelle.

Bekte
Blir mer og mer tydelig at dette ikke er terror begått av de du hater, papp.
Evner du å innrømme at du tar feil? Skammer du deg litt over din svært dumme tråd? Eller evner du ikke slikt?

Jeg kan ikke innrømme at jeg tar feil når det er et enste stort spørsmålstegn (du vet det tegnet som du bruker 200 ganger pr dag her på HO) bak overskriften min. Men den så du kanskje ikke da du er så vant med å skrive den hele tiden?
Zorin
09.10.2019 kl 15:30 536

Vel, jeg skal hjem til familie og middag, og så overlater jeg spørsmålet til de som er satt til å finne ut av det; politiet.

Det hadde selvsagt vært en fordel dersom man tilnærmet seg slike hendelser litt mer prinsippfast. En forbrytelse er en forbrytelse uansett hvem som stå for ugjerningen. De av oss som bedriver relativisering burde tenke seg bedre om og derigjennom avvente faktum. Det er like forkastelig - uansett hvem som rammes av slike uhyrligheter!

Spekulativt svineri. Det var høyst sannsynligvis folk du deler mange standpunkter med som står bak terroren.

Saken er at dess flere muslimer som «flykter» til Europa dess større sjanse er det for terrorangrep, det være seg fra muslimene selv eller fra de høyreekstreme.

DET er de kalde fakta.

Dersom Europeiske land f.eks får så mange som 20% muslimer (det er nå ca 10% i Frankrike) vil vi oppleve en orgie av terrorangrep, vil vi det? Nei.

Spørsmålet er da: hvorfor kommer det stadig veldig mange muslimer til Europa, enten de er flyktninger eller på «familiegjenforening»?

Det burde være full stopp for flere immigranter fra muslimske land, så kan vi muligens etterhvert få terror fra muslimer og høyreekstremister under kontroll.

Nå virker det som disse terroristene også har angrepet en synagoge. Minst to av de mest kjente terroraksjonene i USA det siste året var også høyreekstreme angrep mot synagoger. Hvorfor det? Verken USA eller Europa blir overflommet av jødiske innvandrere så det kan ikke være grunnen.

Pussig å se høyreekstreme innta en slags offerrolle hver eneste gang en av deres egne begår terror. Det er ikke terroristenes skyld, men de med mørk hud som har drevet dem til å begå bestialske handlinger...er visst logikken.

Du verden for noen sveklinger.

At du Bekte i det hele tatt kan sitte å skrive innlegg her nå som du skal sitte å synes synd på ofrene er for meg uforståelig.

Ser nå at VG slår opp med enorme bokstaver at det mistenker at det er høyreekstreme som står bak.
Hvorfor skriver de aldri at de mistenker at det er muslimer som står bak de gangene det er 99,99999999999999999942% sikkert at det er muslimer?

Frisk luft gjør underverker på så mange vis. Også den selektive hukommelsen du åpenbart sliter med.

WOW !!!!

Gartulerer Bekte. Et innlegg uten et spørsmål !!!!!!!!!!

Du burde vel ligge lavt og holde litt kjeft nå? Hvis du hadde evne til å føle skam.

Se om en luftetur hjelper på slikt også.

Nei jeg kan ikke gi eksempler på noe som ikke har skjedd.

Det er fordi det visstnok av en eller annen merkelig grunn er verre at høyreekstreme begår terror enn når muslimer begår terror.

Hvorfor det er slik aner jeg ikke, men slik er det altså.

Faktum er selvsagt at det er akkurat like ille.

Jeg fant fem eksempler på at pappen dummer seg ut igjen. Tok meg ett minutt.

Hvorfor hevder du da at det skjer hver gang ?

"Det er fordi det visstnok av en eller annen merkelig grunn er verre at høyreekstreme begår terror enn når muslimer begår terror."

Personlig synes jeg det er verre når det er lokale terrorister. Det føles verre at en som har vokst opp i Norge med samme muligheter som jeg har hatt og motatt samme lærdom som jeg har fått om vår relativt nære fortid i Europa, kan finne på å gjøre noe slikt. Det er enklere å feie det bort om det er en religiøs fanatiker ,

https://www.dw.com/en/german-police-raid-right-wing-extremists-over-mosque-bomb-threats/a-50748896

Tidligere i dag raidet Politiet høyreekstreme miljøer etter flere bombetrusler mot synagoger.

papaXI
09.10.2019 kl 18:01 393

følge Bild aksjonerte politiet onsdag mot høyreekstremister i flere tyske delstater, blant annet mot en adresse i Mansfeld-Südharz vest for Halle. Det foreligger imidlertid ikke opplysninger om en eventuell sammenheng.

– Vi har hittil ingen beviser for at skytingen i Halle er relatert til dette, sier en talsmann for tysk politi til Bild.

Kanskje det er en tysk statsborger som har tatt for mye solarium?

https://resett.no/2019/10/09/minst-en-drept-i-skyting-ved-tysk-synagoge/