Berikere som skyter og dreper i Tyskland nå tro?


https://www.bild.de/news/inland/news-inland/anschlag-vor-synagoge-in-halle-augenzeuge-ein-absolutes-wirrwarr-es-ging-sehr-sc-65237148.bild.html

Her angripes en kebabsjappe av en terrorist som er kledd akkurat likt som han som angrep synagogen. Mulig det er samme svinet.


Har det klikket fullstendig nå, eller?
Hva er det du snakker om?

Nei slik var det ja. Alle blir visst kalt Papp her nå.... Gud bedre.
Redigert 09.10.2019 kl 18:30 Du må logge inn for å svare
convert
09.10.2019 kl 18:31 436

Neppe berikere dette. Modus operandi tilsier det. Muslimer og negre har ikke iq og motorikk til å håndtere skytevåpen på denne måten. De ville pepret i vilden sky, mistet en sko eller noe, snublet, kollidert med bilen og rotet det til. Heldigvis ser ikke nasjonal-sosialistene (nazi) eller hva det er, ut til å være de skarpeste i skuffen, de heller. Heldigvis.

Fan, du er passe tjukk i huet ditt.
convert
09.10.2019 kl 18:36 430

Du må ikke banne i trådene her på FF, A. Du kan bli rapportert til admin.

Det stokk dumme og rasistiske pisset ditt får du finne deg i å få ærlige tilbakemeldinger på.

54 innlegg hittil i dag. 23 bak skjemaet. Stå på så kommer du deg opp rundt snittet i dag også....

Lykke til.

Har du fått lufta hodet ditt litt? Kjent på skammen etter at du laget denne svært dumme tråden?

Ingen skam her. Jeg har lært av deg, mentor. Sett et spørsmålstegn bak og tro at du blir fristilt fra alle anklager med en gang.

Hvorfor slike sleske spekulasjoner? Hva gir det deg?

Jeg tolker det som dette kan være gammel Nazier som står bak , men dette vil komme tydeligere frem etterhvert
convert
09.10.2019 kl 19:50 373

Ro deg ned, A. Muslimer står fortsatt for >95% av alle terrorangrep i verden, gjerne rundt 7-8 per dag, i gjennomsnitt. Islam = terror, vet du.
papaXI
09.10.2019 kl 19:51 369

Jødehatet startet opp igjen med muslimene som hater jøder mer enn alt annet. De var Hitlers beste venn under krigen. Da kan vi kalle denne handlingen, en følgeskade av muslimsk påvirkning kanskje?

Tøv og avsporing. Du skal få slite med å bevise det du påstår. Men det gidder du vel ikke.

Tøv. Ja, det var noen i midtøsten som så på nazistene som en mulighet til å vinne tilbake okkuperte områder. Men de aller aller fleste nazister var kristne, så sleng deg i veggen.

Se så A koser seg når det viste seg å være nynazister! Ikke en tanke for ofrene!
Redigert 09.10.2019 kl 20:16 Du må logge inn for å svare

Ha-ha.
Jeg ler så jeg dævver.

Du gjør det, ja. Minst to mennesker er drept og du har slengt ut en idiotisk og spekulativ tråd. Du har blitt totalt avkledd og dumma deg kraftig ut.

Er det et tegn på et snev av selvironi vi ser her?

Pussig hvor hatet disse stakkars jødene er og skal det utarbeides handlingsplaner så ikke glem dem....


Mr. Arafat's mentor, Haj Amin Al Husseini, the grand mufti of Jerusalem, indoctrinated him with hatred toward Israel. The grand mufti led Palestinian Arabs from 1920 until Mr. Arafat succeeded him in 1967. The mufti encouraged Arab terrorism against Jewish immigrants to Palestine between the two world wars, and like Mr. Arafat today, the mufti piously disclaimed any responsibility for terrorist acts committed by his followers. In 1929 and 1936, the mufti personally led large-scale riots against Jewish settlers. During World War II, the mufti journeyed to Nazi Germany where he personally begged Adolf Hitler to invade British-ruled Palestine and rid it of Jews. The mufti received sympathy, but no help, from Hitler. Nevertheless, he broadcast radio tirades approving Hitler's "final solution" of the Jewish problem.

https://m.washingtontimes.com/news/2002/aug/9/20020809-035905-1668r/

Hvis du påstår at jeg har dummet meg ut og står avkledd tilbake så er min utdumming som et flatpakket fluefittehår i forhold til de tusenvis av gangene du har stått tilbake som en naken mygg med ryggrad som en glassmanet.
Sotah
09.10.2019 kl 20:35 315

Du er bare litt ivrig, papp. Det kan være lurt å holde igjen avtrekker´n litt innimellom.
Imprex
09.10.2019 kl 22:00 285

Det har vel noe med hva innholdet høyreekstrem vanligvis forbindes med. Rasisme, raseideologi og jødeforfølgelse. En del av vår nære historie. Siden barneskolen har vi hørt historiene fra andre verdenskrig om og om igjen. Dette er en del av den kollektive hukommelsen og sitter i ryggmargen hos mange. Nazist, høyreekstrem, brun, ect bringer automatisk frem sterke negative assosiasjoner hos de fleste. Dette gjelder nok mange land i Europa.

Et annet og minst like viktig moment er at muslimenes kampsak har sympati hos flere. Konfliktene i Midtøsten, Palestina-konflikten, imperialismen osv. Hele den vestlige verden har rotet rundt i Midtøsten og bidratt til ganske mange konflikter. Sinnet mot vesten er i flere tilfeller berettighet. For ekstremistene er det "payback time!" Så kompleksiteten er ganske formidabel i forhold til det man kan si om de høyreekstremes kampsak. Men det unnskylder selvsagt ikke terrorhandlinger. Det er like forkastelig uansett hvem som utfører de og hvorfor.
Zorin
09.10.2019 kl 22:55 259

Ut fra det som er kommet ut står vi atter en gang overfor en høyreekstrem terrorist. En holocaustfornekter, som den 27 årige terroristen kaller seg på den direktesendte terrorhandlingen. Det er på tide at folk går i seg selv og ser at hatet som genereres på mange forum er med på å gi næring til nettopp disse udyrene, og spesielt fora hvor disse får lov til å dyrke "sannheten" uten å møte motstand, som på resett og document og andre liknende sider.

https://www.nrk.no/urix/minst-to-drept-i-skyting-ved-tysk-synagoge-1.14735733

kl.00:22:
https://www.dagbladet.no/nyheter/jodehat-var-motivet/71692040
Redigert 10.10.2019 kl 00:22 Du må logge inn for å svare
papaXI
09.10.2019 kl 23:01 254

Da fikk vi vite hvem dette var. En hjernevasker mann som tenderer mot Islam og som sikkert er hjernevasket etter flere møter i moskeen.
Nethuns
09.10.2019 kl 23:06 250

Ny "false flag" antagelig, det er vel noen fler friheter som skal inndras og noen fler organisasjoner som skal forbys.
papaXI
10.10.2019 kl 02:09 211

Du startet riktig, argumenterte flott, men så dreit du deg ut. Ser du ikke at du mangler helt sperregrenser?
"sleng deg i veggen" hvorfor måtte du da skrive det? Kunne du ikke forsatt på den elegante måten du startet med?
Sotah
10.10.2019 kl 07:57 169

Jeg velger heller å tro at dette faktisk har skjedd, Nethuns. Men enhver kan selvfølgelig dikte sin egen virkelighet. Uansett, fyren er tatt, operasjonen var ikke spesielt vellykka og vi går videre som før. Business as usual.

Lurer på når kokohøyre skal bli enig med seg selv når det gjelder jødespørsmålet? Skjønt, det er jo en grunn til at prefikset koko er synonymt med denne gjengen med humørløse tapere.

pappsatan, u smart ass
Nethuns
10.10.2019 kl 12:10 113

"Jeg velger heller å tro at dette faktisk har skjedd, Nethuns. Men enhver kan selvfølgelig dikte sin egen virkelighet. Uansett, fyren er tatt, operasjonen var ikke spesielt vellykka og vi går videre som før. Business as usual."

---------------

Selvsagt har det skjedd, poenget er jo hvorfor det skjedde og hvem som faktisk sto bak aksjonen. Uansett så benyttes slike handlinger for å begrunne å fjerne våre friheter, slik som f.eks. ytringsfriheten.

Jaha? Hvilke ytringer er du hindret fra å komme med på grunn av nazistisk terror?
convert
10.10.2019 kl 12:30 101

Det kommer frem at antisemittisme er hovedmotivet bak den ynkelige udåden. Fyren skal visstnok være nasjonal-sosialist (nazi). Nasjonal-sosialister og muslimer (og deres medløpere på venstresiden) deler hatet mot jødene. En skammelig allianse. Høyresiden har vært og er Israel-venner og positivt innstilt overfor jødene.

Vi glemmer ikke SV og Kristin Halvorsen som gikk i tog sammen med muslimene og skrek "død over jødene". En godt bilde på den avskyelige, jødehatende alliansen mellom venstresiden og muslimene.

Du har "glemt" at minst en av de som svinet drepte i går var gjest på en kebabsjappe?

Du gjentar den løgnen stadig vekk. Det blir ikke noe mer sant av at du holder på slik. Løgnhals.