Hengelås-tråder ikke bare dumt


Greit å kunne lese om et emne uten at tråden ødelegges av rabiate kommunister.
Havfruen har jo sin, og gjør en formidabel jobb med å holde den oppdatert, .777. har også sine om Trump, og det trengs, vi slipper å lese hatet som ellers ville ødelagt flyten i tråden.

Papa har nå også en som viser hva muslimer gjør av terror og vold i verden, og dette er meget viktig ved at man kan få satt dette i system uten en masse tulle-spørsmål som stilles for å ødelegge tråden. Selvsagt kan jo andre lage sin om hva kristne gjør hvis de mener det vil balansere bildet. Lykke til.

Skjønner jo at faktaresistente rasister uten evne til å argumentere for seg synes det er trygt med ekkokamre. Men lag blogg. Jeg lover å ikke forstyrre.

Typisk autoritært tankesett. Sensurering av de som ikke har de rette meningene.

"De rette meningene"
Akkurat,ja.
Dine meninger da formoder man.
Redigert 09.10.2019 kl 15:26 Du må logge inn for å svare

"Dine meninger da formoder man."

Ja, blant annet. Synes du det er greit? Du foretrekker et ekkokammer?

Skulle ønske at man kunne blokkere disse låste innleggene. Det er jo stort sett bare vås som serveres og det ødelegger for de som har noe fornuftig å bidra med. Ta feks disse Q-trådene som bar forsøpler forumet, jeg kunne ikke drømme i måneskinnet engang om at kommentere slik galskap og da skulle man slippe å se dem. La tomsingene surre i eget fett.
Jeg ville ikke, i nevnte belysning, drømme om å få dette fjernet, men det ville være greit å slippe denne verbale onaneringen.

Dette var morsomt, akkurat hvorfor jeg synes hengelås-tråder er nyttige. Les innleggene over, så ser vi hvem man låser tråden for. Hadde admin laget systemet slik (tror det var Havfruen) som skrev om, at vi kunne merke dem som ikke fikk adgang til tråden, så ville problemet vært løst.
papaXI
09.10.2019 kl 17:22 228

Dette er grunnen til at jeg laget min tråd med hengelås.
Redigert 09.10.2019 kl 17:22 Du må logge inn for å svare
papaXI
09.10.2019 kl 22:58 200

Hvordan kan innleggene ødelegge for andre? Alle som har noe fornuftig å skrive om, kan jo bare gjøre det. Videre leser jeg at du ikke vil kommentere slik galskap, men det tvinges du ikke til, og det du ikke liker vil du ikke se, dette minner om kommunisme og Islamisme spør du meg.
Redigert 09.10.2019 kl 22:59 Du må logge inn for å svare

Det er umulig for meg å fatte hva du eventuelt forstår av omverdenen. For meg er disse trådene søppel på skjermbildet. Dere får låse både foran og bak for min del. Jeg vil bare slippe å se direkte idioti. Det er nemlig en klar link mellom dette søppelet og ren og skjær galskap.
*JBJB`
10.10.2019 kl 12:10 159

Hei toern/folkens:))

Og...tiltredes toern - galskapen vil ingen ende ta...ZnageZz...

https://finansavisen.no/forum/thread/14820/view

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Kudos TS! Det er veldig bra at folk kan få oversikt over løpende utvikling for et tema, slik at man kan få perspektiv til å gjøre seg opp sin egen mening uten at helheten ødelegges av "de rette meningene"! Lesertallene viser hvor verdifullt dette kan være!

Venstresiden diskuterer ikke lenger virkeligheten, men "de rette meningene" - Left think they are Right - moral løsrevet fra realiteter!

Hehe.

"De rette meningene".... det er greit å ha andre meninger, selv om de er aldri så koko. Men dere kan ikke lage deres egne fakta. Da kommer vi normale løpende. Og selv om dere lager deres egne små ekkokamre her, så endrer ikke det på relaitetene, skjønner du.

Og du må skjønne at det vi rapporterer på er fakta og ikke våre egne meninger!

Venstresiden blander virkelighet med moral - NOT the same thing, you know - så dere er blitt uinteressante samtalepartnere!

Fnue...les dette NØYE: Det dere og spesielt du deler her på fff er stort sett bare vås, løgner og propaganda.

Skjønner du? Demningen er i ferd med å briste. Hold deg fast.

Synes du (og noen vil føye til "i ditt forskrudde hode"). Skjønner du?
Speaker
10.10.2019 kl 12:54 120

Hengelåstråder kan være informative.Greit å få info uten avsporinger og kveruleringer,selv om de minst konstruktive er blokkert.

Fakta er fakta. Men du får putre videre på den rosa skyen din. En dag vil fantasiverdenen din kollapse og det ser ut til å skje raskere enn man kunne håpe på.
*JBJB`
10.10.2019 kl 13:15 107

Hei benekte/folkens:))

Og...husk at du lovte å oppføre deg som folk, benekte - reglementet ruler, vettu...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

"Det er nemlig en klar link mellom dette søppelet og ren og skjær galskap."

Du får ha meg unnskyldt, men kanskje du skulle ta deg en liten tenkepause. At ekstreme muslimers handlinger er ren og skjær galskap er vi begge enige i, men å reagere slik du gjør når dette gjenfortelles i skriftlig form, er om mulig enda verre.

Ja, sannheten kan være jævlig, men det blir ikke bedre av å gjemme den.
Redigert 10.10.2019 kl 14:01 Du må logge inn for å svare

"Greit å kunne lese om et emne uten at tråden ødelegges av rabiate kommunister. "

------------

Jepp, det er rett og slett befriende å kunne lese de trådene. Noen "troll" vil jeg tro har betalt litt for å vie livet sitt til å ødelegge diskusjonsforum innenfra og slik sett utvanne yttringsfriheten, andre "troll" er nok bare rett og slett ubegavede fjols. Uansett deilig å ha noen tråder hvor de ikke tillates å komme inn å bruke sin vanlige trollteknikk for å ødelegge.
Redigert 10.10.2019 kl 17:38 Du må logge inn for å svare