Nato sekretær Jens ber NATO landet Tyrkia vise måtehold?


«De væpnede tyrkiske styrkene, har sammen med Den syriske nasjonalhæren, igangsatt #OperasjonVårensFred mot PKK/YPG og Daesh terrorister i nordre Syria. Vårt oppdrag er å hindre dannelsen av en terrorkorridor på tvers av vår sørlige grense, og å bringe fred til området», skriver Erdogan.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/AdWGn5/erdogan-bekrefter-angrepet-i-gang?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

Libya-Jens har ikke noen moralske skrupler overfor kurderne. Som tross alt mest har nedkjempet alle monsterene i IS, dette sammen med Det syriske folk og Russland Putin.

Ikke Trump heller, åpenbart, som sørger for at dette kan skje.
brahman
09.10.2019 kl 19:46 506


Så du mener at USA/Trump skulle bruke 50-100 soldater og personnell som skjold ?
Jeeses
09.10.2019 kl 19:47 505

O. S. bryr seg ikke en dritt om kurderne, men later som om han har all verdens sympati med dem bare han kan skrive dritt om Jens Stoltenberg!!
Redigert 09.10.2019 kl 19:48 Du må logge inn for å svare

Du milde...

Kurderne i Syria var de som ofret mest og kjempet hardest mot IS. Med USAs støtte. Nå har klodrian Trump igjen blitt lurt av en diktator og på den måten latt en viktig alliert i krigen mot IS i stikken. Han mente det kanskje ikke, men det gjør jo saken bare enda verre.

Du milde.

Dæven for et kraftuttrykk du har der, Bekte.
RESPEKT!!!
Redigert 09.10.2019 kl 20:17 Du må logge inn for å svare

POLITISK - NATO fremmer demokratiske verdier og gjør det mulig for medlemmer å rådføre seg og samarbeide om forsvars- og sikkerhetsrelaterte temaer for å løse problemer, bygge tillit, og i det lange løp, forhindre konflikter.

MILITÆRT - NATO er forpliktet til fredelig løsning av tvister. Hvis den diplomatiske innsatsen mislykkes, har den militærmakt til å gjennomføre krisestyrings operasjoner. Disse utføres i henhold til den kollektive forsvarsklausulen i NATOs grunnleggende traktat - Artikkel 5 i Washington-traktaten Eller under FN-mandat, alene eller i samarbeid med andre land og internasjonale organisasjoner. https://www.nato.int/nato-welcome/index_no.html

Og du som vet hva andre har lest, vet selv ikke mer?
Hillary Obama-administrasjonen skapte ISIS og gjør hva de kan for "å gå sakte" med å legge hindringer i veien for en effektiv bekjempelse av IS. Det finnes videobevis for at amerikanske Apache kamphelikoptre flyr i ring, rundt lange kolonner med ISIS Toyota-konvoier uten å angripe dem. De samme helikoptre dumper ammunisjon i områder der ISIS opererer. Dette har Høyre Erna Solberg bifalt og vært med på. Høyre, Venstre og Fremskrittspartiet Samarbeid er historisk. For å hente IS krigere hjem til Norge har H. FRP. V og KRF betalt kr. 660 000.- pr døgn for skip i Middelhavet og det i hele 2 år. NB for å frakte Clinton Obama sine betalte leiemordere i Afghanistan, Irak- Syria -Libya til Norge som resten av Europa.

Makan til vås.

Bush sine løgner om masseødeleggelsesvåpen i Irak og den påfølgende krigen der er den direkte årsaken til at IS kunne få fotfeste.

Men igjen babler du off topic. Så det hyler.

Obama og Hillary med Jens mad in noway på slep utstyrte "IS" de våpen, med ødeleggelsen av Libya.
Redigert 10.10.2019 kl 12:21 Du må logge inn for å svare

IS er Norge, USA og NATO sine allierte.
Når IS kom kjørende med Toyota ene sine fullstappet med alle de våpen som USA og NATO med bifall av FN hadde utstyrt dem med, fra dengang Gaddafi og "vår norske knuste Libya". Det var våpen derfra som hadde besørget IS sin militære styrke. Når de kjørte i møte mot de amerikanske Irakiske utstyrte Hummer forholdet 12 til EN, overgav de seg alle 12 til kun den Ene, uten bruk av en eneste kule?
Redigert 10.10.2019 kl 12:37 Du må logge inn for å svare

A- den nye, må da imøtegå dette når han mener, at alle andre enn han selv er de som babler...

Fra nyhetene blir man fortalt at den sivile del av rest IS lever i leiere under «nå» de tyrkisk angrepne kurdere (tidligere amerikanske beskyttelse.) Som med Trump beordring, er gått til opphør. I dette innrømmes og bekrefter, mine tidligere innlegg over om hvem som er hva, i dette området. Med 50-60 drapsorganisasjoner som er betalt av Norge CIA USA og dumme militært hønse NORGE på slep.

"IS er Norge, USA og NATO sine allierte."

Du mener dette i fullt alvor? :)

Zorin
10.10.2019 kl 14:19 353

Hmm. Det var ikke det Stoltenberg sa til Putin når Russland okkuperte Krim-halvøya.
Redigert 10.10.2019 kl 14:20 Du må logge inn for å svare
cinet
10.10.2019 kl 14:29 348

Minner om at DT gikk på valg med følgende lovnad;
USA skal ikke lenger drive krigføring/ (verdens reddende engel )verden over.
Europa er i første rekke europa sitt proble, og midtøsten har de fått dyrkjøpte erfaringer fra. Det blir ført og fremst USA, og litt Israel.
Frankrike burde være i førersete på Syriakoflikten, men de stakk med halen mellom beina, som Obama.
Flyktnignskrisen var Mercel sin utfordring, men kjøpte en stopp på bølge 1.
Hele vest europa satt Addad i stikken. Forstå det den som vil.
De eneste som evnet å hjelpe alle andre land fra IS, var ... USA som fikk en kurdisk milits til å gjøre jobben ( Og Iran...via Irak)
Denne militsen vil nå Erdogan fjerne, da den har åpenbare linker til terrororg PKK.
Han vil sende 2 mil syriske flykninger inn i dette området, og opprette et nytt "Israel" - dette helt på egen hånd, men med klar støtte fra Russland, og delvis USA. Dette vil fortrenge kurderne som har bodd/bor der nå. Aternativet er at Erdogan sender nye 2 mil til Mercel. Eu-kommisjon "truer" med at vil ikke vil ikke vil ikke betale. Hallo. Nato-Jens "truer" med å vise måtehold. Hallo. Og fake-news pressen presterer å legge skylden på DT. Hva har han med dette å gjøre? USA var det eneste vestlige landet som klarte å få til en sponset kamp mot IS. Frankrike&Tyskland tvinnet tommeltotter, og gjør det enda. USA skal ikke lenger drive kriger rundt omkring, hvem skal da "rydde opp"? FN? Globalistene? Klimabrølerne? Hallo...

"USA var det eneste vestlige landet som klarte å få til en sponset kamp mot IS"?

Mye riktig hva du skriver, men det er det syriske folk med Assad med hjelp av Russland Putin fortjeneste at IS er blitt nedkjempet. Om ikke hadde Syria vært et nytt Libya. Irak. Afghanistan. Somalia Jemen osv. Jugoslavia er da gått i glemmeboken, men er nevnt et eller annet sted av meg.

Det er påtalt av andre enn meg at etter at du ha utskjelt med debattanter, så stiller du spørsmål? Gjerne også med "he he" som bare du selv med HanVann Jabbodo bek, og øvrige hel og halvtullinger ser noe morsomt ved. Voff voff er også anbefalt deg og det bør du innlede med for ettertiden. NB glem ikke. Tungen som sleiker hånden, sleiker også støvelen som sparker den. Hvem som sparker deg bak, vet ikke jeg.
Redigert 10.10.2019 kl 15:14 Du må logge inn for å svare

Et enkelt spørsmål til deg og "bablet ditt"! Finnes den sivile del av IS (USA og Norges allierte)tapte styrker leirer, under syrisk, eller kurdisk beskyttelse? Voff Voff ..

Bevares! Skal Jensemann bli nødt til å MENE noe? Hårda bud, der på toppen ......
cinet
10.10.2019 kl 17:46 289

For orden skyld, jeg skrev det eneste VESTLIGE land.... regner ikke med Russland og Syria som vestlig. Russland benyttet vestlige lands unnfallenhet til å skaffe seg brohode til havner i middelhavet. Et bombene kupp. Syrerne startet i realiteten selv galskapen ( revolusjonære deler av dem) Assan er, nå var, vestlig orientert, og levde et fredfullt liv i London. Han arvet motvillig et snilt diktatur, som ble snudd opp ned av den arabiske våren. Fake news stiller ingen spørsmål om hvorfor Tyskland, Frankrike eller NATO plasserte 50 soldater i samme området som USA trakk seg ut fra. Hva er deres forslag. ? Ingenting, dvs det er de som har banet veien for erdogan sin annektering.
cinet
10.10.2019 kl 18:02 280

I tillegg. Kanskje DT har gjort Europa en gedigen tjeneste ? Erdogan har hele kortstokken, og vil sende 3.6 mil flyktninger direkte til Mercel& co, hvis NATO benevner det hele som en "invasjon" . Dette har vært klart i lengre tid, men vestlige land har trukket ned nisseluen , og unnlatt å komme opp med kreative FN løsninger. Hvis bare en av disse tommeltott tvinnerne ytrer seg , kommer 3.6 mil nye flyktninger til Hellas og videre .
cinet
10.10.2019 kl 18:07 275

Her er forhistorien på tornerosesøvnen, og da passer det jo bra å legge skylden på USA. DT har i realiteten reddet både mercel, macron m.fl.

" In early September, Erdogan told the same group of politicians that he would be forced to “open the gates” and allow a route for Syrian refugees to travel into Western Europe unless a deal was reached with the U.S. by the end of the month to help resettle some migrants in a so-called “safe zone” within Syria.

“We will be forced to open the gates,” Erdogan said at the time. “We cannot be forced to handle the burden alone.”

Her blir nok et nytt " Israel" og kurderne blir drevet ut, 100 tatt ut PR .nå.

Helt riktig observert.

Uansett så burde ikke dette vært noen trussel, for dersom EU hadde oppført seg normalt hadde de bare sendt tilbake alle de 3.6 millionene der de kom fra, men det gjør de jo ikke....
Redigert 10.10.2019 kl 18:21 Du må logge inn for å svare

Nårtid var dette på valg, og hvem valgte dem i Syria?
Nasjonalkoalisjonen for de demokratiske og revolusjonære kreftene i Syria samler opposisjonen i kampen for et demokratisk styre. Norge anser i dagens situasjon Nasjonalkoalisjonen som den legitime representanten for det syriske folket. Dette sier Espen Barth Eide mad in noway nå og i Syria
http://steigan.no/2016/03/14/han-fikk-norge-med-i-krigen-mot-syria-hvor-er-han-na/


Med støtte fra AP Espen Barth Eide Og Brende fra Høyre er Syria lagt i grus, men begge sitter igjen med en feit etterlønn og god jobb.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2016/04/29/195213942/brende-holder-tett-om-norges-venner-i-syria-brot-fredsforhandlingene

Men for de som følger litt med er vi nå ved sannhetens øyeblikk i Syria-krigen: USA og deres allierte, særlige Tyrkia og Saudi-Arabia har tapt. Russland bidrar til opprydding i forholdet til IS og en diplomatisk løsning gjenstår hvor forhåpentligvis kurderne trekkes mer aktivt inn i forhandlingene. Men hva sier nå Erna Solberg til dette? Nylig uttalte hun kritikk mot Putin for å gjøre hva i Syria?

Norge og Syria. Norges allierte."100-vis av sinsyk syrere plyndret og brente ned ambassaden". NB Det er jo disse som utgjør Nasjonalkoalisjonen og er dem det kjempes for i Syria. Nasjonalkoalisjonen er en gruppering som ikke var valgt av noen, og som ikke hadde noen ryggdekning i FN, men derimot i USA og NATO. "I desember 2012 vedtok den rødgrønne regjeringa å støtte kampen for regimeskiftet i Syria gjennom å utrope den såkalte Nasjonalkoalisjonen som «den legitime representanten for det syriske folket» som daværende utenriksminister Espen Barth Eide uttrykte det." Høyre Brende har innrømmet og gitt milliarder til ifølge Barth Eide "den legitime representanten for det syriske folket" som andre har bestemt for dem. Ikke glem Libya Irak og Afghanistan.

Bør ikke Børge Brende H og Barth Eide AP som støtter "den legitime representanten for det syriske folket" med milliarder, redegjøre hvorfor det Syriske, som det libyske folket før dem, hittil har druknet og drukner på flukt fra "den legitime representanten for det nå Syriske, som det Libyske folket før dem"?
http://steigan.no/2016/03/14/han-fikk-norge-med-i-krigen-mot-syria-hvor-er-han-na/

Jensmann snakker engelsk omtrent som en ungdomsskoleelev på sitt beste
Binders
10.10.2019 kl 20:55 206

Svar til OS-
Slik du har dine teorier på dine eldre dager, en synd at du ikke klarte og fremme dine tanker før nå på dine eldre dager.
Saken er slik vi er nå inne i en ny tid og det heter, det nye Romerikes fall.

Nasjonalkoalisjonen i Syria er da av nyere dato!

Tyrkia er i gang med sin lenge varslede og illegale invasjon i Nordøst-Syria. I god orwellsk tradisjon kalles invasjonen Operation Peace Spring. Tyrkia har ført krig mot Syria siden 2011 og har støttet IS, al-Qaida og andre terroristgrupper i forsøket på å styrte Syrias lovlige regjering og ta et skritt i retning drømmen om det ny-osmanske riket. Tyrkia har vært hovedpassasjen for internasjonale terrorister inn i Syria. Landet har sørget for transport av enorme mengder våpen og utstyr til terroristene. Det er også denne ruta norske hjelpeorganisasjoner har brukt for å formidle Norges milliardstøtte til terroristene.
https://steigan.no/2019/10/det-haster-for-kurderne-a-alliere-seg-med-assad/
Binders
11.10.2019 kl 02:27 147

Men hva er kurdere for noe folk,
Alle vet de er nomader.
Men skal vi utslette disse folka for det .
Svaret er nei, sikker på at det er ca 2500:kurdere i Norge .
Skall vi drepe disse utskuddene .
børst
11.10.2019 kl 08:10 124

Har bulke-Jens gitt Erdogan fellingskvote på kurdere?

Rart ikke Jens ser tyrkernes behov for "trening", det var jo det han sa om de norske styrkene etter at norske jagerfly hadde bombet Libya tilbake til steinalderen.


https://www.klassekampen.no/article/20141015/ARTICLE/141019974
Redigert 11.10.2019 kl 09:17 Du må logge inn for å svare

Om dette blir en storkonflikt Russland som bistår Syria og Tyrkia får problemer, er Norge og resten av Nato forpliktet å hjelpe Tyrkia.

Tyrkia langer ut mot NATO-landene: – Hykleri

NATO-sjef Stoltenberg har også gjentatte ganger sagt at selv om NATO anerkjenner Tyrkias sikkerhetsutfordringer, forventer de en viss besinnelse. Dette gjør lite inntrykk på Çavuşoğlu. https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/10/11/195617818/tyrkia-langer-ut-mot-nato-landene-hykleri

Med Jens Stoltenberg som sekretær har Nato, er rette mann i hykleri stolen. Glem ikke Jagland og den tomme stol. Om en stol er besatte av "ditt og datt" er den ikke mindre tom av den grunn.

– Dette er hykleriet deres. På den ene siden anerkjenner dere våre bekymringer, men på annen side godtar dere ikke operasjonen.

– De starter alltid med å si at Tyrkias bekymringer er legitime. Hvis de er legitime så er vi også legitimert til å kjempe mot årsakene, sier han.
Redigert 11.10.2019 kl 14:57 Du må logge inn for å svare