Bongani 'Ndezi' Masangane arrestert for besittelse av 5 kg dagga

Slettet bruker
10.10.2019 kl 11:14 146

http://new.observer.org.sz/details.php?id=10465

Politiets informasjons- og kommunikasjonssjef Superintendent Phindile Vilakati bekreftet saken da den ble kontaktet i går formiddag.

“Ja, det er riktig at 'Ndezi' Masangane ble arrestert av Manzini-politiet mandag for besittelse av dagga. Jeg er imidlertid ikke sikker på om han allerede har dukket opp for retten, ”sa hun.

Masangane spilte for Mbabane Highlanders på begynnelsen av 2000, før han ble lokket av ABSA Premiership side Black Leopards til leiren deres.

Dette var etter hans prestasjoner i COSAFA Cup-slottet mot Zimbabwe, hvor han ble berømmet for å stoppe den høyt rangerte Peter Ndlovu på venstreback med sine rettidige taklinger.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dagga

Storkæll denne Ndezi sjø...


Informasjon samlet er om at den tidligere forsvareren ble pågrepet mandag på Manzini politistasjon. En kilde nær saken avslørte at 'Ndezi' overrasket mange da han stormet inn på Manzini politistasjon, bar 5 kg dagga og krevde handelslisens fra polititjenestemennene som var på vakt.

Det har blitt kjent at betjentene ba Masangane forlate dagga på politistasjonen og dra hjem, men han tok ikke det med vennlig vis.

Den tidligere spilleren sies å ha nektet å adlyde ordren og krevd penger fra offiserene hvis de tvang ham til å forlate sendingen hans, og dermed ble han arrestert.
Redigert 10.10.2019 kl 11:15 Du må logge inn for å svare